Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Real czy Barca

RÓWNOKOGZ

Real czy abrca  

56 użytkowników zagłosowało

1. 1. Real czy Barca

• Real
      32
    • Barca
      24

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak ty po 2-3 meczach oceniasz drużyny to pogratuluj Swanse'a i WBA odpowiednio 2 i 3 miejsca w PL :). Dywagania można zacząć po rundzie jesiennej a w pełni ukształtowaną tabele w kwietniu/maju.

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Barcelona, bo tak. A tak serio, lubie ten klub, lubie jak grają, lubię Inieste, lubię Xaviego, uwielbiam akcje między tą trójką, lubię Ville, wg mnie lepszy od Realu na czele z żelem. xD

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano
Szczerze to oba kluby mnie gówno obchodzą, mecz obejrzę raz na jakiś czas i to nie zawsze cały.

1352970251-U713459.png

By Maxiu
"Because limits, like fears, are often just an illusion"

Opublikowano

@Hrabia13 indywidualizm to Ronaldo jak byl w ManUTD...real tez gra druzynowo... tylko nie graja klepka jak barca. Skumaj to i potem pisz takie komentarze....

darius__league_of_legend__signature_by_deinyght-d5sd11x.jpg

Opublikowano

@up: a ty skumaj to że Real gra bardzo dobrze ale czasami gra nie dobrze ^^ wychwalasz go jakby był jakimś twoim bóstwem czy fetyszem ^^

+ Daj "Lubię to" jeżeli w czymś Ci pomogłem.

Opublikowano

a ty skumaj to że Real gra bardzo dobrze ale czasami gra nie dobrze

:O

Ta część zdania nie ma nic do postu Photive. Jednakże Real gra czasem słabo. Jak każdy zespół bez wyjątku.

~~

Tak ogólnie wgl. nie zauważyłem, aby Photive gdziekolwiek w tym temacie wychwalał jakiegoś zawodnika ;)

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Legia Warszawa <3

Chelsea Londyn <3

Real Madryt <3

Byłem na meczach, niesamowita atmosfera. Piękna historia. Zizou, Figo itp. Ile razy płakałem jak przegrywali ważny mecze. Po prostu już mam Real w Sercu, od dzieciaka.

1351788161-U286260.png

Opublikowano

Real Madryt, od zawsze mu kibicuje. Nie ważne, czy ktoś odejdzie z klubu, do końca życia królewski! :P

Proszę bez hejtowania tutaj, zachowajmy trochę kultury.

Opublikowano

Real madryt- z tym klubem jestem od 2004r.

Naprawdę przez ten okres nigdy nie zwątpiłem w ten klub.

Potrzebujesz pomocy w przygotowaniu swojego forum dyskusyjnego?
Odezwij się a na pewno udzielę Ci pomocy!

Opublikowano

Real - klub posiadający bogatą historię...

a poza tym, lubię ich nastawienie w meczach z

barceloną (np. deptanie rąk messiego itd.) :D

­Keelah se'lai

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Real - klub posiadający bogatą historię...

a poza tym, lubię ich nastawienie w meczach z

barceloną (np. deptanie rąk messiego itd.) :D

Bym Ci morde podeptal, gownie.

Oczywiscie FC Barcelona, o wiele lepsi technicznie , wychowankowie , nie zadne gwiazdy , potrafią przegrywać.

Real bylby fajnym klubem bez: Mourinho, Ronaldo, Pepe.

1322316286-U391680.png

1319035981-U394251.png1319035981-U394251.png1319035981-U394251.png1319035981-U394251.png1319035981-U394251.png

Massimiliano

Opublikowano

Barcelona, od dziecka kibicowałem Barcelonie, nie znam dokładnego powodu z dzieciństwa, ale tak już zostało :)

Opublikowano

Kibicuje Barcelonie dlatego że jakoś nie wywyższają sie tak jak real tylko same gwiazdy i to mnie denerwuje w realu i jeszcze ten pepe co zamiast na boisku to powinien w teatrze grać

Opublikowano

ten pan kaś mnie już wkurwia

wypierdalaj ze swoim karłem jeśli masz coś do cristiano za żel nigdy nie osiągniesz 1/10 tego co on przypale umiesz tylko go hejtować przez kable a założe sie że masz 12 lat i pryszcze na ryju

Opublikowano

ten pan kaś mnie już wkurwia

wypierdalaj ze swoim karłem jeśli masz coś do cristiano za żel nigdy nie osiągniesz 1/10 tego co on przypale umiesz tylko go hejtować przez kable a założe sie że masz 12 lat i pryszcze na ryju

a pisanie na Messiego "karzeł" to nie hejt? :huh:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...