Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bot] QuickMoney (do nabijania kasy ze skili)

vandal1519

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pytam sie w drugim temacie orietuje sie ktos czy za to moze byc ban?, ze np 10llv i ma 1.5k powerupow z kazdej masci ;d

Opublikowano

Lol jak już wbiło mi te 200 razy to nie moge anulowac ani escape nic jakby lag ale muzyka leci itp.Klikam dowolny klawisz też nic może ktoś wie jak ten problem rozwiązać?.Pozdrawiam

Opublikowano

Wczoraj pięknie działało wszystko, a dziś nie;/ Wyrzuca z garażu na ulicę, nie nabija kasy. Czyżby już naprawiono bug?

Opublikowano

jak cie wyrzuca do ulice to coś Ty źle musisz robić,ale może Ty masz takie objawy a inni mają inne,bo u mnie np. program przestał działać jak odpale trainera

Opublikowano

Tak się cieszę że w pore zrobiłem zapasy części profesjonalnych :P Brak mi tylko dobrych opon ale jakoś sobie poradze.

Jaki był ten update ? Dodali coś czy tylko błędy naprawili?

Opublikowano

@up

jak wejdziesz na yt to zobaczysz dzieci troski ktore maja tam wiele filmikow z np. tym bugiem i sie tym chwalą

a mój tut na pakiet n wiem czy działa bo nie moge jeszcze wejść doo gry od rana jak wejde to od razu sprawdze i napiszę wam.....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...