Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bot] QuickMoney (do nabijania kasy ze skili)

vandal1519

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapewne znacie już sposób dzięki któremu nabijamy igc. Lecz ja mam dla was bota dzięki któremu nie będziecie już musieli ręcznie sprzedawac skilla w kryjówce,bot zrobi to za was!.

1. Włącz tryb okienkowy i ustaw rozdzielczość na najniższą w nfsie .

2. Uruchom opcję F1 i F3 w Fuck The World 1.1

3. Teraz wejdz do gry i wróc do kryjówki aby pojawiło się auto.

4. Wejdz do tuningu i doświadczenia i umieść wszystkie części na sprzedaż (tak jak na screnie nr1)

5. Uruchom QuickMoney i wpisz tam cyfre ile razy ma sie powtarzać,jeśli dasz 0 to będzie nieskończoność

6. Wciśnij enter i kasa będzie się nabijać

Uwaga. Podczas nabijania kasy wciśnięcie jakiego kolwiek klawisze spowoduje zatrzymanie nabijania.

I gdy już wam sie znudzi wciskacie dowolny klawisz aby zatrzymać nabijanie i nacisnij zakończ i anuluj sprzedanie części skilu. Teraz wróć do wyboru kierowcy,wybierz tego samego kierowce i nabita kasa się pojawi.

Screny:

1.

http://i48.tinypic.com/dls5xd.png

2. zdjecie QuickMoneya

http://i49.tinypic.com/20htxs7.png

Download :

http://speedy.sh/MquBK/QuickMoney.rar

Skan:

https://www.virustotal.com/file/6e911a8aa3f5f26ef99bc561f31cbf4d4c7c18fdfb7190563605e7ce4c81251d/analysis/1345955677/

Intel Core i5 2500k 3,30 GHz , Kingston HyperX Grey Edition 8GB , Gigabyte GA-P67A-D3-B3 , GTX 550 1GB

NET : http://www.speedtest.net/my-result/4295787876

Opublikowano

Dzięki, już sprawdzam czy działa - potrzebowałem takiego hacka, bo ciągłe klikanie jest męczące, szczególnie jak nie masz myszki tylko touch-pada na laptopie

Opublikowano

Coś jest nie tak z tym quick money, nie działa wyskakuje taki błąd : "Uruchomienie tej aplikacji nie powiodło się, ponieważ nie znaleziono MSVCP100.dll"

@Edit: Próbuję naprawić rejestr moich pliczków programem, zobaczymy czy wtedy się uda.

Opublikowano

Jeżeli Ci nie działa to zainstaluj Easy Macro Recorder, nagrywasz to co robisz na kompie, czyli sprzedajesz jeden raz czesci, zapisujesz i odtwarzasz ile razy chcesz

Opublikowano

wybacz ale dalej tak mi wyskakuje :( a jest juz wyłączone F3 ;/ Lipa :P kurde !! :D

trzeba jeszcze wyjść z kierowcy i wejść

Opublikowano

i dobrze jak masz ten błąd,to dobrze świadczy.

Dajesz ok i robisz dalej,jak skonczysz to dajesz Esc>anuluj wszystko>zmieniasz kierowce>dajesz na głównego>cieszysz sie kasą

Opublikowano

Jak odpalilem już tego bota to on automatycznie wychodzi mi z kryjówki i kasa sie nie nabija a program działa co robie zle postępowałem według instrukcji

Opublikowano

Przepraszam jest ktoś normalny na tym forum, kto może logicznie napisać co trzeba zrobić aby hack zadziałał ?

Ja na przykład nie rozumiem tego zdania :

I gdy już wam sie znudzi wciskacie dowolny klawisz aby zatrzymać nabijanie i nacisnij zakończ i anuluj sprzedanie części skilu. Teraz wróć do wyboru kierowcy,wybierz tego samego kierowce i nabita kasa się pojawi.

Kiedy trzeba wyłączyć F3 ?

Kiedy zmienić kierowce ?

Może ktoś dobrze wytłumaczyć ?

Nie wiem co zrobić po zatrzymaniu naliczania, te skille to w ogóle trzeba mieć ? Można sellać częsci zwykłe ?

Opublikowano

jpr thisno,jest prosto napisane.

1) world

2) trainer>F1+F3

3) podmieniasz auto na carrere

4) idziesz do sklepu ze skillami

5) odpalasz haxa

6) przenosisz części na dół żeby je sellać

7) w haxie wpisujesz ~300 i dajesz enter

8) jak juz sie nabije dajesz ESC

9) anuluj wszystko

10) Gasisz F3

11) zmieniasz auto na swoje

12) zmieniasz kierowce

13) wchodzisz w swojego kierowce

TO TAKIE TRUDNE???

Opublikowano

jpr thisno,jest prosto napisane.

1) world

2) trainer>F1+F3

3) podmieniasz auto na carrere

4) idziesz do sklepu ze skillami

5) odpalasz haxa

7) w haxie wpisujesz ~300 i dajesz enter

8) jak juz sie nabije dajesz ESC

9) anuluj wszystko

10) Gasisz F3

11) zmieniasz auto na swoje

12) zmieniasz kierowce

13) wchodzisz w swojego kierowce

TO TAKIE TRUDNE???

u

zrobiłem tak jak napisałeś i 2razy mi normalnie nabiło a za 3razem to mnie wyrzucilo z kryjówki a jak wyłaczyłem program to crash nfsw co robie zle?

Opublikowano

wszystko sprzedaje.

mendax,co robisz źle? skąd mam wiedzieć jak nie jestes u cb na kompie.

Jak cie wyrzucilo z kryjówki to nie sprzedałeś części.

Czemu crash? nie ważne ;p ale jeżeli to ci przeszkadza to może plik naprawczy pomoże chociaż jest nie potrzebny bo ten crash nic nie robi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...