Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zestaw

Miksterek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam pytanie co powiecie o takim zestawie :D ?

Płyta Główna - MSI Z77A-G41

Procesor - INTEL i5 2500 3.3GHz LGA1155

Karta Graficzna - GIGABYTE Radeon HD7750 Pomyłka karta to Asus EAH5770 CuCore/2DI/1GD5

Ram - PATRIOT PSD 4GB 1333MHz 4048MB (Łącznie 6GB)

Zasilacz - HIEFTEC 560W

Da radę do gier ?

Opublikowano

Kogo? Kto ci złożył taką padakę.

Nie będę podawał :D To do zmiany jest karta tak ? Mógłbyś jakąś podać w rozsądnej cenie ^^ ?

Opublikowano

Napisałem, że do gier..... :D Budżet ? Na razie mam 1000zł ale z czasem będą dokupował części... Pierwsza kolejność to płyta i procek. ;)

Opublikowano

Za 1000zł kupisz procka płytę i RAM, a reszta? Chyba, że chcesz móc to sukcesywnie rozbudowywać, to 1000zł wystaczy na wszystko, ale do gier się nie nada, trzeba będzie w przyszłości co najmniej 500zł dorzucić.

Opublikowano

Zasilacz mam lepszy z aktualnego pc chieftec 560W

Niech jacyś użytkownicy wypowiedzą się na temat tego sprzętu i czy warto :)) I od razu jakąś kartę ;)

Opublikowano

Jak z zestawu coś wyrzucić xD bo nie widzę takiej opcji :P

Da radę ta karta ??? Bo ta cena jakaś podejrzana się wydaję, a ty mówisz, że wszystko mi spokojnie ruszy :D To na pewno dobry sprzęt procesot za 150zł no to ... o.O

Opublikowano

http://techplanet.pl/przechowalnia/zapisana/?s=68178&s=67544&s=63363&s=50391&s=61572&s=61236&s=64714

Ten procek jest jak Phenom II X2 - dobry, do tego jak kiedys kase uzbierasz to zmieniasz na i5. A grafa to remake high-endowej niegdyś karty, która biła wydajnością wszystko, co było wtedy na rynku, poza wyższym modelem. Teraz dali GDDR5 zamiast trójek i mamy wydajność jak HD6770.

Opublikowano

http://techplanet.pl...s=61236&s=64714

Ten procek jest jak Phenom II X2 - dobry, do tego jak kiedys kase uzbierasz to zmieniasz na i5. A grafa to remake high-endowej niegdyś karty, która biła wydajnością wszystko, co było wtedy na rynku, poza wyższym modelem. Teraz dali GDDR5 zamiast trójek i mamy wydajność jak HD6770.

To już lepiej od razu zabrać się za te lepsze rzeczy procek i5 itd. niż potem zbierać od nowa i wymieniać :)

Opublikowano

Ale tak to masz kompa od razu, a potem procka sprzedasz jak nic za 120zł - 40zł straty, grafę za 230-240 - podobnie. A dozbierać drugie tyle na lepsze części - to może chwilę potrwać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...