Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LocalMS Fresh

Kibataro

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja sobie zwaliłem chara przez głupią bandanę bo ona dodaje +1 do każdej staty a miałem 24 +1 i nie moglem se zrobić chara bo musiałem wyjść z gry i miałem problem ;/.

Kto, kurwa śmiał edytować moją sygne, ja sie pytam?

Opublikowano

ta byul sc i mi sie udalo zaraz po nim wbic na locala ale co z tego wybiram chanel chce robic chara i jak zwykle dc to samo co zwykle jak dzis ani razu nie wejde i bede mial te dc to sie zalamie chyba... ma moze ktos jakis pomysl jak sie tego pozbyc?

Opublikowano

Czy ktoś by był wstanie oddać jedno z kont?

Był bym bardzo wdzięczny , i skłonny do pomocy później w razie potrzeby.

Z góry dziękuje - Morgrit

Opublikowano
No nie gadaj o_O Wlasnie czekalem jakies 50min i wyszedlem bo nie moglm wytrzymac.

OMG ****** ******* ******* ******** ***** mac

Lol -.- człowieku.. wyluzuj ;f to tylko gra ;\ ściągnij sobie mini-status-checkera i po restarcie będziesz pierwszy na servie :s

btw. wciąż poszukuje kogoś do przerzucenia paru itemków :F:F

Opublikowano

Sluchajcie nie moge wejsc do gry ani na stronke co sie dzieje ktos wie?

2% młodzieży słucha prawdziwej muzyki, jeśli jesteś wśród tych 98% które lubi grać w ping-ponga ustaw to jako Twój opis.

Opublikowano

A ja jestem w grze i czekam na swoją kolej

Znaczy czekam tak jakby była kolejka na serva i wciśniętym LOGIN

A piekła nie ma (:

>>KLIK<<

mjfan.gif

jordanfanls4.png

Basketball!!

Opublikowano

A moze juz nie zalacza tylko np. do 20 bedzie otwarta rejestracja na localu? Ale ja chce pociupac moim banditem i wbic trzycyfrowy wynik! Narazie mam 98. Nick:Wiktoryu Mam duzo eq i chetnie komus pomoge.

@edit

Czy to oznacza ze dzis juz nie zagram?

2% młodzieży słucha prawdziwej muzyki, jeśli jesteś wśród tych 98% które lubi grać w ping-ponga ustaw to jako Twój opis.

Opublikowano

Sorki chcialem napisac ze chetnie dam rozwniez eq mam 2 maple lama staff i maple shield dla mama na 62 lub 64 lev i 3 deadly finy duzo sie tego placze wiec prosze sie nie krempowac tylko pisac!

Opublikowano

Może dają jakiegoś update ze skillami np Shadow Partner, Meso Explo itp~.

Btw wie ktoś może czy fire fenix czy coś, ten skill na 4th job bowmana to banują jak się go używa ? Bo jak go użyje to mam dmg range 4~9k i wale 4x10k ze strafe ^^ To bardzo przydatne to jest :>

Opublikowano

Bo ten dragon ma jakiegoś buga ;f Ale to dobrze że nie dostane bana za tego fenixa ^^ Teraz to sie zaczyna exp ;]

Opublikowano

Tak samo działa fenix ... Normalnie mam dmg range 400~800 bo mam bowa na 40 lv. A jak użyje fenixa mam dmg range 4k~9k ...

Opublikowano

Ohh szkoda juz czekam 1.5 h i ciagle server off oby zwiekszyli capa do 1000!! i jeszcze zeby nie bylo lagow i ciaglego d/c xD Marzenia..............

Opublikowano

No masz racje marzenia ... Ale by było świetnie jak by był cap do 1000 ... Ale żeby dali więcej channeli ... Bo jak się będzie po 300 na jednym ch to spoty będą pełne ...

Opublikowano

Aha slyszeliscie o mini status checker fajny program do sprawdzania czy serv jest off czy moze on. Ide zjesc sniadanie ;D Kurde rano na adoracje nieposzedlem bo chcialem pykac w mapla a tu chu****

Opublikowano

Moim zdaniem jak Paul nie ma kasy na ulepszanie servera to powinien jakies reklamy wstawic i kazac klikac !

Wszyscy nawalali by jak szaleni a on mialby kase na np RAM xD

Opublikowano

No ba, albo po prostu by była donacja na rzecz serwera, by było na głównej stronce, to by ludzie klikali, i wtedy paul by mógł zrobić więcej miejsc na serwie, żeby nie było kolejek, więcej channeli (z 20 albo i więcej ^^) żeby spoty były wolne, więcej slotów do rejestracji ... I by mógł zmniejszyć ten exp ... Bo to się nudne staje jak wbijesz 200 lv >.< Np 100 exp by styknął :]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...