Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LocalMS Fresh

Kibataro

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ej ja mam takie male pytanko xD. W koncu zalożyłem sobie Acc na Local'u i jak odpalam gre loguje sie to jest jakby lag , to znaczy ze full serv jest czy jak ? Prosze o pomoc z gór Thx !

WTF server check na LMS !?

Opublikowano

Kurde a ja myślałem, że źle cos zrobilem xD kurde ani razu sie nie wlogowalem a tak bardzo chce =[]

A i jeszcze zapytam, ile średnio sie czeka na wejscie ?

Opublikowano

Mam problem! Gdy otwieram LocalMS pisze mi: The connection to the server has ended. Please try it again later.

Mam wszystkie firewalle wylanczone i nie wiem co sie dzieje. Jak pobralem locala wkleilem go do folderu z ms tylko czy trzeba bylo zamieniac pliki?? Z gms na locala??

2% młodzieży słucha prawdziwej muzyki, jeśli jesteś wśród tych 98% które lubi grać w ping-ponga ustaw to jako Twój opis.

Opublikowano

@UP

No mnie tez przed chwila wywalilo.

@2UP

Zalezy od dnia. Na stronie localms.org pisze Players Online: (w tej chwili) ~402, a jesli jest okolo 400 to znaczy ze jest kolejka, a jak długa to zalezy od dnia.

:

Opublikowano

Ja czekam juz 15 min i nic ... caly czas wcisniety login

@edit czekam juz jakies 30min i nic jak tak dalej pojdzie to ...

Opublikowano

Sami nie umiecie szukać ?? Wejdźcie na forum Locala i poszukajcie a nie na gotowca czekacie T.T

Btw właśnie mnie też wywaliło jak chciałem zagadać do Spinel (jakby ktoś nie wiedział to jest npc od World Toura)

Opublikowano

@up

jeszcze trochę poczekasz -.= Ja czekam od ok. godzinu (bo mnie wywaliło) i dupa blada.. każdy chce się wbić przy weekendzie ;f

Opublikowano

Na forum locala macie wszystkie potrzebne rzeczy do sciąngniecia.

Nie spamujcie już, czeka sie nawet czasami do 1h.. spokojnie kazdy z was sie zaloguje. Tylko Trzeba czekać.

noobzijnjr3.gif

18706vq2.png

GMS:
-CB 12x Bera
-DK 11x Bera
-Priest 8x Bera
-Hermit 7x Bera
It's All ;)
Opublikowano

Czemu Paul nie zwiększy slotów ale w grze nie na stronce żeby więcej ludu mogło wbić na serva ?

Kto, kurwa śmiał edytować moją sygne, ja sie pytam?

Opublikowano

A zeby mi caly czas czekalo na wolnego slota na serwie to moge zostawic tak ms wlaczone z tym jakby "lagiem" ze przycisk login jest wcisniety.To wtedy jak bedzie wolny slot to mi wbije?

Opublikowano

Jeszcze minuta do ściągnięcia Pro Reload napisz na gg ok ?

@edit

e a jak zrobić tego laga ze cały czas naciska mi login ?

Opublikowano

Boże, ten lag po wciśnięciu login to jest dlatego, ponieważ na serwie nie ma wolnych slotów i twoje konto ustawia się w kolejce żeby wbić na serwa ... Nic narazie nie można poradzić na to ... To zależy od Paula i innych czy dadzą wiekszą ilość slotów na serwer.

A normalnie na wejście do gry czeka się 40-50 min ^^ Ja wbiłem na 1h i zrobiłem 8x cb o,O

Opublikowano

takie ptanie a trzeba tego local ms wkopiowac do GMS ?

24771.jpg

23575.gif

22657.png

22658.png

22663.png

22647.png

Nowe Konto... Czyli powrot do Maple Story ! :)

4825.jpg

Local MS:

nick -> ProReload lev: 13x Shadower

nick -> ProoReload lev: 9x Hermit

Opublikowano

Dzięki a moglibyście zajżec do tematu localms bo mam problem a wszystko robiłem jak powinno być ;/

Opublikowano

ProReload, poprostu ściągnij folder gMS z wgranym już patchem z locala z ich forum ...

Opublikowano

eww a ja juz mam zalamke od godizny 8 chce sie lognac i mam glupie "The connection to the server has ended. Please try it again later." co kilka min 5 albo 15 albo i 30 i nie wiem co zrobic :/ a wszystko mam wylaczone

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...