Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Maliusek1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Calsberg powiedz mi, ile do Ciebie można mówić żeby wbić coś do tej głowy ?

Wydaje mi się że jestem najstarszym graczem Surface.

Mówię Ci po raz drugi, że nigdy nie było możliwości robienia mikstur u npc.

Ale skoro Urden mówi że rozdał je jako prezenty, to niech tak będzie !

-Dziwny prezent ? Ulepszacze na wyginięciu a ten miksurki rozdaje. No chyba że chodzi o jego paczkę z gildii. Cyrk

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polonista sie znalazł przyznam się jestem słaby z polskiego bo mam dysgrafie . A ty zmieniasz temat

dysleksje*

Dlaczego nie wejdziecie na ts i nie po rozmawiacie. Nie rozumiem was . Czy się boicie ?

Ja nie zmieniam tematu. " Proste, a jak nie to pacnik się drugi raz i przeczytaj wszystko od początku. "

Tutaj mi chodziło o to że jak nie rozumiesz o czym tutaj rozmawiamy to przeczytaj sobie od samego początku i nie zadawaj głupich pytań.

Tylko literek nie pomyl.

Opublikowano

Przychodząc na serwer słyszałem plotki dotyczące owej sprawy. Jednak podoba mi się gra na tym serwerze:) nie jestem w ViceVersa i nie chcę być, gdyż gram dla siebie i znajomych. Tak szczerze, to lotto mi to wszystko ;d

A jeżeli to prawda, to o czym mówią gracze, to może Andrzej przemyśli to co inni myślą(nie bez powodu w końcu tak piszą). Jednak nie gram na tyle długo by stwierdzić kto ma racje.

166n0ye.jpg
Opublikowano

Wejdzcie i porozmawiajcie z nami my nie gryziemy i damy wam dojsc do słowa . A jak nie wejdziecie to znaczy , że po prostu kłamiecie . Bo byście nie umieli tego wytłumaczyć na ts .

Opublikowano

Hehe. Plotki ? : P To za mało powiedziane, to jest wielka fala! Zawsze jak się zaloguję do gry to słyszę coś nowego.

Ale masz rację, graj dla siebie niech Ci nadal lota wszystko, bo jak zaczną Cie obchodzić pewne sprawy to się załamiesz.

Życzę Ci powodzenia na tym serwerze i zero styczności z gildią ViceVersa jak i z samym GLOBAL MASTEREM Panem Andrzejem.

Opublikowano

Wejdzcie i porozmawiajcie z nami my nie gryziemy i damy wam dojsc do słowa . A jak nie wejdziecie to znaczy , że po prostu kłamiecie . Bo byście nie umieli tego wytłumaczyć na ts .

Chłopie, nie bełkocz już z tym ts, gdybś umiał czytać ze zrozumieniem, wiedziałbyś dlaczego nie wejdziemy na TS, My wiemy swoje, Wy wiecie swoje.

A jak nie wejdziemy to znaczy, że po prostu kłamiemy ? Hahaha, jaki warunek, chłopie dorośnij bo przypomniałeś mi podobną zabawę z dzieciństwa typu :

"Jak mnie puścisz to znaczy że mnie kochasz"

Dla mnie rozmowa z Tobą jest definitywnie skończona, nie lubię jak ktoś się powtarza.

Opublikowano

Nie polecam server administracja nie odpowiada na PW ani nie pomaga na początku zaczynałem grać i miałem wiele problemów i miałem dosyć i przestałem więc podziękuję za taki server.. ;x

Opublikowano

Darek, gdyby nie Guliwer i 20 krasnolutków, serwer by staną na nogi, tak jak było za dawnych czasów, masa ludzi, pełna kultura i przede wszystkim zainteresowanie ze strony Administracji. Oczywiście nie mówie Urden o Tobie, bo Ty się nadajesz do bycia Administratorem jak kogut do znoszenia jaj.

Opublikowano

Ostatnio około 16 jest maxymalnie 140 osób.

Serwer wyłączyli na kilka dni, czy to jest poważne jak myślicie ?

Serwer jest wyłączony na 3 do 5 dni, w celu przeniesienia serwera na lepszy sprzęt.

Opublikowano

Polecam Serwer !

" Tam , gdzie kończy się dyplomacja, zaczyna się wojna . " - Polivios Dimitrakopulos

Jeśli pomogłem kliknij

" Lubię to ! "

Opublikowano

Nowy uzupełniony IS ,poprawiona grafika [szczegółowość itemów],poprawione ulepszanie itemów,

brak bugów,reszta eliminowana na czas.

Zapraszam.

P.S

Pozdrawiam cie Czart,zapraszam na TS.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer ładny, tylko filmik 7/10 bo slaba jakosc. Z pewnoscia zaloze tutaj konto i wykonam swoje pierwsze zalogowanie... Już wkrótce !

battles,proportional,340,200,257008026ff

" Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa, żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować. Nigdy nie jest za późno,

by na stacji złych zdarzeń złapać pociąg ostatni i odjechać do marzeń ... " 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...