Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Maliusek1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer polecam jest bardzo fajny a ludzie którzy o nim źle piszą nie umieli tam grać i im nie wyszło wiec ich nie słuchajcie.

Sami się przekonacie że ten serwer jest świetny . POLECAM!!!!!!!!

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szczera prawda, dosłownie. Kiedyś na serwerze grała masa ludzi, zmieniło się to gdy na serwer przybył Andrzej ( Urden ), który potrafi dać bana dla gracza za to że owy gracz napisał do niego na PW coś typu " dasz mi coś ", a dlaczego banuje ? Bo taki jest regulamin napisany przez swojego przydu.bumbum BuBiS'a.

Admina Forum, który wypią kaps.bumbum aby dostać tą posadę.

Dodam, że GM Urden nie banuje ludzi ze swojej gildii, nawet jeśli używają niecenzuralnych słów, przecież po co skoro koledzy. Czy taka powinna być sprawiedliwość?

Ostatnio miała miejsce pewna sytuacja, dowiedziałem się od paru osób że GM, rozdaje po ludziach " wody " które mają bon 10 na magię, jest to bardzo dużo !

Oczywiście cała gildia pana A wypierała się tego, a co najgorsze, wyzywali mnie od kłamców, oszustów, przydupasów. A jaka jest prawda ? Sam Urden się dzisiaj przyznał do tego. Więc tak jak napisał kazik, jeśli lubisz lizać pupcie dla Urdena, serwer dla Ciebie !

Pozdrawiam CarpeDiem :]

Opublikowano

Widać że jesteście załamani bo wam nie wyszło w grze i jesteście słabi . Jak wam się serwer nie podoba i gracze to idźcie z niego proste. A nie kłamiecie że gm coś daje , albo coś w tym stylu. Nikt was nie trzyma na serwerze . Od kiedy zaczeliśmy z wami wygrywać rozeszła się plotka że gm nam pomaga . A tak naprawdę sami wszystko robiliśmy nikt nam w niczym nie pomagał. Ludzie ogranijcie się a nie plotki rozpuszczacie.

Opublikowano

jak mam grać skoro mam bana na nie wiem nawet ile ? : ) uwierz Uden, nie chcesz ze mną wojny, a przez swoje samouwielbienie i brak szacunku do mnie jeśli zaistnieje problem do tego prowadzisz. Przemyśl to i daj znać na pw czy coś.

Nie chcę z tobą wojny,bo niestety właśnie tym tekstem ukazałeś dobre i złe strony grania.

Miłego wieczoru.

Opublikowano

Widać że jesteście załamani bo wam nie wyszło w grze i jesteście słabi . Jak wam się serwer nie podoba i gracze to idźcie z niego proste. A nie kłamiecie że gm coś daje , albo coś w tym stylu. Nikt was nie trzyma na serwerze . Od kiedy zaczeliśmy z wami wygrywać rozeszła się plotka że gm nam pomaga . A tak naprawdę sami wszystko robiliśmy nikt nam w niczym nie pomagał. Ludzie ogranijcie się a nie plotki rozpuszczacie.

czlowieku, ja albo karpik słabi ? wojowaliśmy tym serwerem zanim o nim usłyszałeś.

Opublikowano

Chłopcze ja tu grałem kiedyś na początku serwa było nie najlepiej i swoje też wiem

Jak już pisałem , nie podoba się to nie grajcie na serwie proste .Nikt tu was nie trzyma

Opublikowano

Andrzeju gdyby nie to że nie jestes sprawiedliwy, nie byłoby tego cyrku. Nie rozumiem, skoro dwie strony się kłócą, wyzywają a może i nawet klną, TO ROZUMIEM BAN,,, ale dla jednej i dla drugiej osoby ! Zonniak szczeka codziennie, do każdego wyzywając od lamusów, dzieci, lizodupów i frajerów, Twojej reakcji nie ma, bo to jest Twoj znajomy ! Twoim zdaniem to jest sprawiedliwe ? SS jednego ze znajomych ( że tak ładnie powiem ) Urden'a.

http://ifotos.pl/zobacz/102514575_xxwhrrp.jpg/

http://ifotos.pl/zobacz/1png_xxwhrnr.png/

http://s4.ifotos.pl/img/102320015_xxwhrer.jpg

Najbardziej z tego wszystkiego rozśmieszyło mnie te oto piękne słowa wyrzucone z piersi Zooniak'a :

Cytuję " NIE PANUJESZ NAD TYM CO PISZESZ UWAZAJ LAMU*IE "

Pozdrawiamy Zonniak'a.

A tak naprawdę sami wszystko robiliśmy nikt nam w niczym nie pomagał. Ludzie ogranijcie się a nie plotki rozpuszczacie.

Wiesz co ? NIE KŁAM !

http://ifotos.pl/zobacz/102722193_xxwhxps.jpg/

A ta " woda " to skąd macie ? Któż wam to wyczarował jak nie Urden.

Od razu powiem, że na serwerze nie dropi zielsko żeby móc to zróbić, również na OX nie widziałem takiej nagrody.

Dziwi mnie tylko fakt że osoby, które to posiadają są ludźmi z gildii Urden'a,

Opublikowano

Dziekuje za ss-y:) ,mogłes je wysłać wcześniej lub na ticket-a,

a nie teraz po fakcie dawać dowody uwielbienia mojej osoby na mpc.

Do tego podajesz to tutaj,nie wiem po co i dlaczego.Świadczy to tylko o tobie,

bo szukasz czegoś na mnie..tylko po co? Skończyłem.

A ss jest,gdy zaczynałem karierę na serwerze,wiem nawet kto komu ....Wtedy każdy pytał i każdy dostawał wszelkie prezenty przez 3 dni.

Tego ci twój "przyjaciel" nie oznajmił ?? Tyle w tym temacie,koniec tłumaczenia.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Ja zakończyłem tą dysputę z wami,podzielcie się jeszcze dodatkowymi ss-ami i uwagami,o obrażaniu nie wspomnę.

Cieszę się,że "szczerze" jesteście tacy "wiarygodni","prawdomówni" i jakże "niedocenieni" w grze jaką jest metn 2.

Brakuje takich jak wy na każdym serwerze.Stanowicię czubek góry lodowej każdego serwera.

Z utęsknieniem będę was zawsze oczekiwał na forum ,grze jak i tu na MPC.

"Przyjaciól trzymaj blisko siebie,wrogów jeszcze bliżej".

Opublikowano

My stanowimy czubek góry lodowej każdego serwa ? To określenie wręcz idealnie pasuje do Ciebie, lepiej bym tego w słowa nie ubrał.

I nie musisz nas oczekiwać na forum, grze lub na MPC. Bo My będziemy i dla nas będziesz zawsze chodzącym zerem, tak jak dla połowy graczy, którzy odszedli zaraz po Twoim pojawieniu się w Administracji.

Edit: ... a skoro odszedli to wiedzą co z Ciebie za ziułko. Piona.

Opublikowano

On ci je pokazywał tak? Może sobie zrobił?

Widać jak długo grasz na Surface, właśnie to pokazałeś. Takiego " przedmiotu " nie da się i nie dało się zrobić odkąd serwer istnieje.

Więc brawa dla Ciebie, brakuje argumentu ? nie wiesz co powiedziec ? PROOOOSTE " przecież on to sobie zrobił ".

Opublikowano

Wejdzcie na ts a nie na forum się kłucicie . Jak byście nie mogli porozmawiać jak cywilizowani gracze . Wy od razu tworzycie afery.

Calsberg. My chcemy żeby ludzie wiedzieli na jaki serwer idą, wydaje mi się że po to jest ten temat, tutaj to przeczytają, na ts się tego nie dowiedzą.

Opublikowano

Rozumiem cie , ale o co wy tak wgl sie spinacie?

Bo już sam nie wiem

o to, że ujawniłem sie przed Urdenem, że wiem, że istnieją takie wody w obiegu i dostalem za to perma?

Opublikowano

Grałem kiedyś na serwie, i nie wiem jak teraz jest ale pamiętam czasy jak administracja banowała za byle gówno.

Czytając posty up twierdze iż nie warto grać na tym serwerze.

Administracja to gówniarze i tyle.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...