Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PODANIE WARUNKOWE WY TY FY ?

Sensei®

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Było się uczyć cały rok. Ja również miałem problem , ale postawił mi facet 2 za to, że chodziłem na jego lekcje, byłem na każdych zajęciach dodatkowych i chodziłem poprawiałem kartkówki.

Wystarczą chęci, a nauczyciel na pewno to zauważy ;]

U mnie klasie 12 osób miało pałę na semestr z matmy ( w tym ja ) i warunek żadnej pały w drugim semestrze

Wszyscy zaliczyli matmę , wystarczyło pokuć przed sprawdzianem i regularnie poprawiać wszystko co mogłoby zagrozić zdaniu

@offtop

co do kolesia z jedynką z angola to mózg rozjebany

Opublikowano

Zamiast plakac na mpc idz do nauki dzien starczy na powtórke podstaw tylko musisz siedziec juz do wieczora :)

Moj kolega który pisał poprawke z 2 na 3 uczył sie dzien przed tym i napisał starczy trzeźwy umysł i chęci a ucząc sie teraz masz mało do stracenia a dużo do zyskania a jak widze twoje wypowiedzi jestes jakims metinczykiem który sie opierdala totalnie taka prawda.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Tak to jest jak sie nie chce komuś uczyć. Później same problemy ;)

Przyznam ze ja nie uczyłem się w domu , tylko autobuz i przerwa zawsze zakuwałem i

co z tego wyszło? Ani jednego zagrożenia średnia 3.7 :D

Tak więc zamiast latać z koleszkami i mieć wyjebane powinieneś raz sie pouczyć aby nie mieć za dużo tych pał ponieważ

później jest ostro przejeb...

Pozdrawiam

Opublikowano

Yoł ziomki, bede musial pisac podanie warunkowe bo na poprawce z matmy nic sie nie naucze... wgl. sie nie uczylem, tylko dobry tydzien...( 1 gim)

i na necie znalazlem takie cos:

podanie o warunkowe przejście do następnej klasy

Bardzo ważne i musi byc to zrobione dobrze ;]

........................ ...................................

imię, nazwisko, klasa miejscowośc, data(prawa strona)

Uprzejmie proszę o warunkowa promocję do klasy... z powodu niezaliczenia materiału z przedmiotu...... Prośbę swą motywuję tym, iż w trakcie roku szkolnego miałem trudności...(ewentualnie kłopoty rodzinne, dużą absencję z powodu licznych infekcji, chorób, etc.). Jednocześnie zobowiązuję się do nadrobienia zaległości w czasie przerwy wakacyjnej i zaliczenia materiału w terminie wrześniowym.

Bardzo proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby .

(po prawej) Z poważaniem.

na dole po prawej-podpis , imię i nazwisko ucznia

ZAZNACZONO NA CZERWONO, to o co w tym chodzi? we wrześniu bede musiał zaliczac coś? (kurwa...)

help i fast odpowiedz !

chodzi o to, że zdajesz na Warunku (jeśli ci to uwzględnią) i pod koniec września będziesz zaliczał materiał, którego nie zaliczyłeś rok temu

57199140501148694665.png

Opublikowano

Yoł ziomki, bede musial pisac podanie warunkowe bo na poprawce z matmy nic sie nie naucze... wgl. sie nie uczylem, tylko dobry tydzien...( 1 gim)

i na necie znalazlem takie cos:

podanie o warunkowe przejście do następnej klasy

Bardzo ważne i musi byc to zrobione dobrze ;]

........................ ...................................

imię, nazwisko, klasa miejscowośc, data(prawa strona)

Uprzejmie proszę o warunkowa promocję do klasy... z powodu niezaliczenia materiału z przedmiotu...... Prośbę swą motywuję tym, iż w trakcie roku szkolnego miałem trudności...(ewentualnie kłopoty rodzinne, dużą absencję z powodu licznych infekcji, chorób, etc.). Jednocześnie zobowiązuję się do nadrobienia zaległości w czasie przerwy wakacyjnej i zaliczenia materiału w terminie wrześniowym.

Bardzo proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby .

(po prawej) Z poważaniem.

na dole po prawej-podpis , imię i nazwisko ucznia

ZAZNACZONO NA CZERWONO, to o co w tym chodzi? we wrześniu bede musiał zaliczac coś? (kurwa...)

help i fast odpowiedz !

HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAAHAHHAHAHA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...