Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PODANIE WARUNKOWE WY TY FY ?

Sensei®

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yoł ziomki, bede musial pisac podanie warunkowe bo na poprawce z matmy nic sie nie naucze... wgl. sie nie uczylem, tylko dobry tydzien...( 1 gim)

i na necie znalazlem takie cos:

podanie o warunkowe przejście do następnej klasy

Bardzo ważne i musi byc to zrobione dobrze ;]

........................ ...................................

imię, nazwisko, klasa miejscowośc, data(prawa strona)

Uprzejmie proszę o warunkowa promocję do klasy... z powodu niezaliczenia materiału z przedmiotu...... Prośbę swą motywuję tym, iż w trakcie roku szkolnego miałem trudności...(ewentualnie kłopoty rodzinne, dużą absencję z powodu licznych infekcji, chorób, etc.). Jednocześnie zobowiązuję się do nadrobienia zaległości w czasie przerwy wakacyjnej i zaliczenia materiału w terminie wrześniowym.

Bardzo proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby .

(po prawej) Z poważaniem.

na dole po prawej-podpis , imię i nazwisko ucznia

ZAZNACZONO NA CZERWONO, to o co w tym chodzi? we wrześniu bede musiał zaliczac coś? (kurwa...)

help i fast odpowiedz !

//nieregulaminowa sygnatura
//BR3ND

Opublikowano

tu chyba chodzi o to, że będziesz musiał coś zaliczyć we wrześniu.

ALE NIE JESTEM PEWNY NAWET W 5%.

Wiec spytaj rodziców, pójdź do szkoły spytaj co i jak i wgl.

Najlepiej to zacznij się uczyć.

mgr inż. (mogę gówno robić i nieźle żyć)

zanim zadasz jakies pytanie kliknij http://bit.ly/zswIat

Opublikowano

Jakieś chujowe podanie znalazłeś to po 1

Po 2 najpierw masz poprawkę , jeżeli nie przyjdziesz sobie na poprawkę , bo uważasz że przejdziesz warunkowo to jesteś w wielkim błędzie

rada pomyśli że masz wyjebane i nie wyrazi zgody na poprawkę i kiblujesz

Opublikowano

przyjde na poprawke ale nie napisze jej... bo prawie nic nie umiem, zaczelem sie od 23 sierpnia az do dzisiaj... jutro już poprawka -,-

o co z tych chodzi ?

Jednocześnie zobowiązuję się do nadrobienia zaległości w czasie przerwy wakacyjnej i zaliczenia materiału w terminie wrześniowym.

@up

to napisz mi lepsze podanie -,-

//BR3ND

Opublikowano

przyjde na poprawke ale nie napisze jej... bo prawie nic nie umiem, zaczelem sie od 23 sierpnia az do dzisiaj... jutro już poprawka -,-

Jednocześnie zobowiązuję się do nadrobienia zaległości w czasie przerwy wakacyjnej i zaliczenia materiału w terminie wrześniowym.

1. Jesteś w dupie , rada cie nie przepuści jak zobaczy że przyszedłeś , zaliczyłeś obecność i "napisałeś" poprawkę z prawie zerowym wynikiem

2. Przez wakacje wykujesz się materiału i zaliczysz poprzedni rok w okresie wyznaczonym przez nauczyciela , jeżeli cudem dostaniesz poprawkę to i tak będziesz musiał zaliczyć poprzedni rok

Opublikowano

Omg, ty jeszcze nie napisałeś podania o promowanie warunkowe? Ja pierdziele... Człowieku takie rzeczy załatwia się na samym końcu roku szkolnego !

Teraz możesz mieć problemik kolego. WTF? jak to można mieć 1 w 1 gimnazjum, gdzie na lakcji mamy odejmowanie, dodawanie sposobem pisemnym itp. powtórka z 6 klasy o.O

9368_gold.png

Opublikowano

1. Jesteś w dupie , rada cie nie przepuści jak zobaczy że przyszedłeś , zaliczyłeś obecność i "napisałeś" poprawkę z prawie zerowym wynikiem

2. Przez wakacje wykujesz się materiału i zaliczysz poprzedni rok w okresie wyznaczonym przez nauczyciela , jeżeli cudem dostaniesz poprawkę to i tak będziesz musiał zaliczyć poprzedni rok

co do 1. spierdalaj... napisze na +20 %... bo na tyle minimum umiem

co do 2. jak przez wakacje? juz koniec jest prawie..

//BR3ND

Opublikowano

co do 1. spierdalaj... napisze na +20 %... bo na tyle minimum umiem

co do 2. jak przez wakacje? juz koniec jest prawie..

1. Żeby zdać musisz mieć co najmniej 50%

2. Olałeś sobie, to teraz się martw. W tydzień nie nauczysz się całego materiału .

Radzę ci lecieć z podaniem o warunkowe promowanie. Może jak nie zaliczysz poprawki, to rada wyrazi zgodę, aby dać ci promocję do kolejnej klasy .

ps. aby dostać takie promowanie musisz mieć dobre zachowanie, dobrą frekwencję

9368_gold.png

Opublikowano

1. Żeby zdać musisz mieć co najmniej 50%

2. Olałeś sobie, to teraz się martw. W tydzień nie nauczysz się całego materiału .

Radzę ci lecieć z podaniem o warunkowe promowanie. Może jak nie zaliczysz poprawki, to rada wyrazi zgodę, aby dać ci promocję do kolejnej klasy .

ps. aby dostać takie promowanie musisz mieć dobre zachowanie, dobrą frekwencję

oo to lipa. bo mam prawie 100 nieobecnych godzin ^^ i zachowania nieodpowiednie =,-

//BR3ND

Opublikowano
WTF? jak to można mieć 1 w 1 gimnazjum, gdzie na lakcji mamy odejmowanie, dodawanie sposobem pisemnym itp. powtórka z 6 klasy o.O

Mylisz się. Sam się zdziwiłem co oni nam dali w 1 klasie, mimo iż to było mega łatwe jak dla mnie, to w życiu nie pomyślałbym że to mogli dać tak wcześnie.

Jeżeli teraz masz poprawkę, zwykle są na końcu to masz 2 wybory:

zdać

lub nie zdać

przy tym drugim jeżeli nie zdasz mogą Ciebie ew. puścić na tym warunkowym, ale to wtedy nie będziesz mógł mieć więcej poprawek w przyszłości, czyli jedna pała i siedzisz ;)

Opublikowano

Mylisz się. Sam się zdziwiłem co oni nam dali w 1 klasie, mimo iż to było mega łatwe jak dla mnie, to w życiu nie pomyślałbym że to mogli dać tak wcześnie.

Jeżeli teraz masz poprawkę, zwykle są na końcu to masz 2 wybory:

zdać

lub nie zdać

przy tym drugim jeżeli nie zdasz mogą Ciebie ew. puścić na tym warunkowym, ale to wtedy nie będziesz mógł mieć więcej poprawek w przyszłości, czyli jedna pała i siedzisz ;)

mam juz pale z matmy, jutro ide na poprawke ale jej na 100 % nie napisze. i jak napisze podanie warunkowe to bedzie musial cos jeszcze zaliczac z pierwszej klasy itp. ? i kiedy bede musial to zaliczac??

//BR3ND

Opublikowano

5 lat temu system nauczania prawdopodobnie był inny , bo ja miałem w 1 gimbazie totalną powtórkę z podstawówki , a w ćwiczeniach działania typu 4+4 czy 8*2

Opublikowano

mam juz pale z matmy, jutro ide na poprawke ale jej na 100 % nie napisze. i jak napisze podanie warunkowe to bedzie musial cos jeszcze zaliczac z pierwszej klasy itp. ? i kiedy bede musial to zaliczac??

Prawdopodobnie tak, ale nie wszyscy nauczyciele tego wymagają. Powiem ci jeszcze, że będziesz miał ciężko bez znajomości materiału z klasy pierwszej + teraz będą cię mocniej cisnęli

9368_gold.png

Opublikowano

Prawdopodobnie tak, ale nie wszyscy nauczyciele tego wymagają. Powiem ci jeszcze, że będziesz miał ciężko bez znajomości materiału z klasy pierwszej + teraz będą cię mocniej cisnęli

kurwa mac ... lipa jest, tylko z matmy tak mi ciężko idzie, reszta ujdzie troche.. jebana matma ;/ w podaniu napisalem tak:

Uprzejmie proszę o waunkową promocję do klasy 2-giej z powodu niezaliczania materiału z przedmiotu matematyka. Prośbę swoją motywuję tym, iż w trackie rokuszkolnego miałem trudności rodzinne i dużą obsencję z powodu licznych infekcji, chorób etc. Bardzo proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby

Z powazaniem xxx xxx ^^

dodam, ze w podaniu nie napisalem tego:

czy mogą przyjac podanie jak tego nie napisalem?

//BR3ND

Opublikowano

Będziesz miał wyznaczony termin oraz liste którą da Ci nauczyciel i w tym termienie musisz to zaliczyć albo nie zdajesz.

kunshi.jpg

Sygnatura jest mojej roboty <3 Chcesz podobną ? :)

Opublikowano

Będziesz miał wyznaczony termin oraz liste którą da Ci nauczyciel i w tym termienie musisz to zaliczyć albo nie zdajesz.

ekhm .. ^^

//BR3ND

Opublikowano

Podanie skopiowane z 1 strony w googlach , zgaduje że twoja rada widziała dziesiątki takich podań , może zamiast kopiować pierwszy lepszy wynik z google wysil się i szczerze napisz coś od siebie

Opublikowano

ekhm .. ^^

Nie koniecznie. Mój ziomek brał z fizyki i dostał warunek : Nie może mu wychodzić jedynka. Jeżeli tak się stanie nie ma szansy na poprawę i od razu ma 1 na koniec

@up

Zgadzam się. Napisz coś od siebie , a nie zerżnąłeś z googli -_-

9368_gold.png

Opublikowano

Nie koniecznie. Mój ziomek brał z fizyki i dostał warunek : Nie może mu wychodzić jedynka. Jeżeli tak się stanie nie ma szansy na poprawę i od razu ma 1 na koniec

ja slyszalem, ze jak przejde warunkowo i bede mial na polrocze z czegos pale to cofam sie do 1 klasy, to prawda ?

//BR3ND

Opublikowano

wiem, że kolega miał poprawkę z anglika, był na wakacjach i przyjechał wtedy jak miał 3 dni do nauczenia się na poprawkę, napisał jakies podanie i pisał poprawkę na początku roku szkolnego, miał chyba 30% i tak go przepuscili na warunkowym. Dodam tylko tyle, że zachowanie miał bardzo dobre.

skpUo.png

Opublikowano

ja slyszalem, ze jak przejde warunkowo i bede mial na polrocze z czegos pale to cofam sie do 1 klasy, to prawda ?

Nie, po prostu cię upierdolą w 2 klasie i nie zdasz. Dodam, że nie będziesz miał nawet szansy na poprawkę.

9368_gold.png

Opublikowano

@up

ou.. lipa.

Było się uczyć cały rok. Ja również miałem problem , ale postawił mi facet 2 za to, że chodziłem na jego lekcje, byłem na każdych zajęciach dodatkowych i chodziłem poprawiałem kartkówki.

Wystarczą chęci, a nauczyciel na pewno to zauważy ;]

9368_gold.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...