Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MineSky [Wojny Gildii][Non-premium][Modyfikacje][Oficjalna Reklama][Nowe narzedzia][Nowe Itemki][Launcher][Nowe Biomy][Dungeony][Maszyny]

Dresik12345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja was normalnie zatłukę jak można tyle razy wyłączać serwer jednego dnia i przypomnę wam że serwer miał mieć start wczoraj dzisiaj all grzecznie czekali bo się coś zjebało to znów soc wam od jebało i serwer off wy nie ogarniacie ze jak tak będzie dalej to nikt tu nie będzie grac ?

Bo czekaliśmy cały dzień żeby zagrać a tu znów crash e i teraz off wiec o co wam biega chcecie serwer mięć czy jakaś porażkę bo ja już nie wiem co mam myśleć ;p

Bo jak tak dalej pójdzie to tu nikt grać nie będzie chciał bo po co ma grać jak ciągle jest off hmm ??? bo ja np nie chciałbym tak grać a jeśli tego nie ogarniecie to stracicie na tym wielu fanów którzy czekali ....

• Odpowiedzi 121
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up

Tak Tak wiesz co jak tak będzie dalej to ten serwer nie ma przyszłości bo pewnie będzie reset eq i wg ......

No pozdro wejdę ale jak to się stanie 4 raz to kończę ;p

Opublikowano

Dresik powiedział, że robią nową paczkę modów, bo tamte crashowały serwer. Będzie do pobrania nowa paczka, oraz będzie nowy spawn.

Czyli znów czekamy do kolejnego dnia ?

Opublikowano

@up

Na pewno czekamy bo co on innego potrafi jak tylko offac serwer i kazać nam czekach a potem będzie myślał że ktoś mu tu będzie grać ;p

Opublikowano

Mam zajebistą propozycje dla administracji... wyjebcie wszystkie mody i zostawcie tylko simpleores,forestry i dograjcie Balkons weapon mod ... i to by w pełni wystarczyło ...

@edit

Ktoś się ze mną zgodzi???

:>>

Opublikowano

@up

Tak ty się kurwa pierdolnij w łeb polowa ludzi tu gra tylko dla tylu modow i gildii ale dla cb admin zaszpanuje i wyjebie all mody zostawi te co chcesz i będzie git co nie ?

Wiesz co idź na inne forum bo mi się słabo robi z takimi ludźmi ....

A i co do admina to przekażcie mu żeby mi podał skypa / ts bo muszę sobie z nim pogadać o tym w jaki sposób mu pierdolnąć bo jak mówią to liczy się pierdolniecie ...

Opublikowano

@up

Kolego ty kochany ty dalej nie rozumiesz że jak tutaj coś zmienią to stracą ludzi chyba wie to każdy co robił kiedykolwiek serwer ale jak ty wolisz parę lipnych modów to ja ci nie bronie ale poszukaj sobie innego serwera bo ten na pewno nie jest dla cb

Bo po tobie widać jak ogarniasz robienie serwerów .....

I poza tym minecraft nic z ludźmi nie robi no chyba że z tobą bo jakieś masz inne odzywki że ze mną coś robią ale to kolego z tobą jest nie tak ....

Opublikowano

@up

Kolego ty kochany ty dalej nie rozumiesz że jak tutaj coś zmienią to stracą ludzi chyba wie to każdy co robił kiedykolwiek serwer ale jak ty wolisz parę lipnych modów to ja ci nie bronie ale poszukaj sobie innego serwera bo ten na pewno nie jest dla cb

Bo po tobie widać jak ogarniasz robienie serwerów .....

I poza tym minecraft nic z ludźmi nie robi no chyba że z tobą bo jakieś masz inne odzywki że ze mną coś robią ale to kolego z tobą jest nie tak ....

Ostatni raz ci piszę że ja nie zmuszam adminów żeby zrobili to co ja chce, kumasz? Ja dałem tylko propozycje, nie zgodzą się, ok rozumiem niech się nie zgadzają , bo skoro jakiś mod crashuje to powinni wywalić wszystkie i wgrać te co się najbardziej przydadzą na survival... Też czekam na serwer i oby był ON jak najszybciej.

Dobra koniec tematu bo tylko spam się robi niepotrzebny.

:>>

Opublikowano

@up

Dobra koleś ale nie wyrażaj mi tu pojebanych opinii na temat usuwania modów bo czegoś takiego nie znoszę bo jak maja być mody to niech będą a nie jakieś jebanie w banie i usuwamy all bo jednemu się u myślało żeby nie było bo oni są do tego zdolni żeby tak zrobić a to by tylko zjebało serwer więc nie podsuwaj takich głupich propozycji

Opublikowano

@ Sry ale sie wkurzylem bo to jest na serio wkurzajace jak znalazles nareszcie jakis zajebisty serw z ulubionymi modami a tu nagle problemy z serwerem ;[

Mam nadzieje że serw dlugo sie utrzyma i wkońcu nie bedzie ciagle off :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...