Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MineSky [Wojny Gildii][Non-premium][Modyfikacje][Oficjalna Reklama][Nowe narzedzia][Nowe Itemki][Launcher][Nowe Biomy][Dungeony][Maszyny]

Dresik12345

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 121
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kur... mac jest jak pisze 17:29 i co server jest off nie ma nawet ip co to ma byc spawna ile budujecie dzien pół dnia czy ile no kurcze to włonczcie go i czemu w lancherze nie ma ip i nic z chencio wejde ale jesli nie ma ip i jak.

Opublikowano

Kur... mac jest jak pisze 17:29 i co server jest off nie ma nawet ip co to ma byc spawna ile budujecie dzien pół dnia czy ile no kurcze to włonczcie go i czemu w lancherze nie ma ip i nic z chencio wejde ale jesli nie ma ip i jak.

ja ci podam IP ty wejdziesz i za chwile będziesz pisał to samo co my , wiec oszczędzamy ci stresu

mod.minesky.pl:25566

olek2001 oddaj

Opublikowano

Server to pierdolony niewypal niedosc ze cofki to jeszcze kurwa co chwile sie wylacza a administracja nic nawet niewytlumaczyla co sie dzieje

-brak-

@up Brawo za odwage ;D

Opublikowano

Dresik....

Akurat, nikt się nie bawił BuildCraftem....

A nawet jeśli, kiedy będzie ponowny start?

@up

Jak nie wie, to czemu Dresik napisał przyczynę? hmm?

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

gretka ! w 100% z tobą się zgadzam serwer jest D N O

Najlepiej to powgrywać jakieś dziadoskie bulidcrafty niewiadomo co i zeby sie serwer psół założe sie że znów dadza kolejny link do kolejnego pobieraniai sie zagrać nie da raz startujemy o 20 potem o 17 potem o 16 teraz znowu cos zepsuli weźcie ludzie sobie to do "Serca" co napisałem poniżęj

NIE RÓBCIE SMAKA LUDZIĄ JAK MACIE WYŁĄCZAĆ GO CO CHWILA

Kilknij tam po prawej lubie to to ci sie wyświetli że lubisz to ! i dostaniesz 1 pkt

Opublikowano

niedziala

7a626b8caee8c531f7f05133c1b5dabb.jpg <---- KLIK KLIK jesli klikniesz uratujesz moja 1 szansa w zwalczeniu nalogu grania w minecraft`a

prosze o kontakt i przekazanie mi info jak zrobic spojlery:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...