Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MineSky [Wojny Gildii][Non-premium][Modyfikacje][Oficjalna Reklama][Nowe narzedzia][Nowe Itemki][Launcher][Nowe Biomy][Dungeony][Maszyny]

Dresik12345

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 121
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jutro o 17? mieliśmy czekać do 20 i nagle macie problemy z serwerem, teraz mamy czekać do 17? mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku bo serwer zapowiadał się nieźle, ale po takim failu stracicie kilku ludzi :#

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

szybko sie sciaga 2 min tylko:D a server juz on czy jak?

7a626b8caee8c531f7f05133c1b5dabb.jpg <---- KLIK KLIK jesli klikniesz uratujesz moja 1 szansa w zwalczeniu nalogu grania w minecraft`a

prosze o kontakt i przekazanie mi info jak zrobic spojlery:D

Opublikowano

a i dacie moze ip? i jak wchodze na swiat creative i survival chodzi o ogulnie singiel to nic niewidac derta nic

7a626b8caee8c531f7f05133c1b5dabb.jpg <---- KLIK KLIK jesli klikniesz uratujesz moja 1 szansa w zwalczeniu nalogu grania w minecraft`a

Opublikowano

mi tez ladnie mody dzialaja ale... jak sie wlacza przez okolo 15 sec jest bialy ekran i brak odpowiedzi ale po chwili sie wlacza i jest dobrzeee

Opublikowano

Mój kolega mówił że jeszcze bedziemy czekać do jutra bo oni czekaja podobno na jakiegoś goscia który ma im pomóc ale nie wiem czy to prawda.

Kilknij tam po prawej lubie to to ci sie wyświetli że lubisz to ! i dostaniesz 1 pkt

Opublikowano

Szkoda że nie ma w tych modach equivalent exchange 2. Bardzo by ułatwił kopanie i przenoszenie tych wszystkich rud i itemów.

Jest crafting guide co do craftingu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...