Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Sizecraft [Jail/Surv] [Wiezniowie vs Policja] [Ucieczka z wiezienia]

Engineer

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 363
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

siemka mam 2 pytania ;p

1.Co gdy ktoś już ucieknie ? co wtedy robi koniec zabawy ? ;c

2.Zbudujecie coś typu miateczko żeby jak już sie icieknei można było sie gdzies schowac ?

wwgh.png

Opublikowano

up@ jak uciekniesz. straznik cie szuka :D jak cie znajdzie wracasz do paki. max mozesz 2k kratek od wiezienia ucieknac

1377863814-U611928.png

Opublikowano

no wlasnie to powinno byc jakeis miasto na terenie tych 2000 tysi z kryjowkami itp !

xD

+ moze zrobie tak ze wlasnie wiezniowie beda to budowac wiecie jak w amerykanskich filmach ze drogi robili itp to tutaj domy do okola itp xD !

wwgh.png

Opublikowano

hmmmm zgłosiłbym się na strażnika ale nie lubie t-sa :/

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

Opublikowano

a co dokladnie trzeba obrobic ? ( Jakie pluginy)

1378394466-U624308.jpg

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Opublikowano

ja sie zgłosze jako technik ale tylko do niektótych pluginow (liznolem kiedys troche javy) ale autorskiego wam nie napisze

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

Trzeba zrobić konto na forum i ogarniać hamstwo i hołote :D z miłą chęcią będę to robił nawet jeśli nie będę to tego upowarzniony :)

Opublikowano

Tu BoT , to jest moje aktualne konto , tamto było mojego brata. Więc jeśli macie jakieś pytania odnośnie serwera to proszę pisać PW :)

Moderator Serwera SizeCraft.

Pomogłem ;>? Proszę Like !:)To nic nie kosztuje :(

Proszę administracje o zdjęcie kilku procent :(

Opublikowano

jest okreslony dzien startu serva jak tak to podajcie albo przyblizony czas otwarcia

7a626b8caee8c531f7f05133c1b5dabb.jpg <---- KLIK KLIK jesli klikniesz uratujesz moja 1 szansa w zwalczeniu nalogu grania w minecraft`a

prosze o kontakt i przekazanie mi info jak zrobic spojlery:D

Opublikowano

Nie rozmawiałem z H@ jeszcze kiedy będzie oficjalne otwarcie , ale myślę że już niedługo , radzę się przygotować bo serwer jest super! jeśli wam tak zależy to poczekacie jeszcze trochę :)

Jeśli już sami będziemy wiedzieć kiedy będzie otwarcie to na pewno was o tym poinformujemy !:)

Pomogłem ;>? Proszę Like !:)To nic nie kosztuje :(

Proszę administracje o zdjęcie kilku procent :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...