Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Sizecraft [Jail/Surv] [Wiezniowie vs Policja] [Ucieczka z wiezienia]

Engineer

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 363
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bosh trzeba wybierać ludzi zaufanych do teamu a nie pierwszego lepszego... Nie umiesz dobierać teamu to teraz masz za swoje pff

Opublikowano

Nie dobieraliśmy ludzi to teamu on sam sie zgłosił z hostingiem wiec bardzo mi przykro ale.....

Co do serwera będzie jak znajdziemy hosting,Jesli ktos chętny pisać do mnie!

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

Opublikowano

Brakuję kasy?

Poszukajcie sponsora,ale to już nie moja działka ;)

Zgadzam się..Lepiej zamknąć temat,gdyż hejt się tu rozrasta...Wiedziałem że serwer nie wystartuje z nijakich problemów jak inne...

klqo.png

nieważne czy czarny, biały, chudy, gruby, niski, wysoki jeżeli jesteś miły dla mnie to ja dla ciebie też. -Eminem

Opublikowano

Ta a znajdziesz nam jakiś za free ? Bo ja nie mam zamiaru wydawać kasy na serwer ;/ U mnie sie nie da non-hamachi zrobić z powodu zmiennego ip a u enga nie wiem Nazwa jest już odgólnie ustalona (Mieliśmy już 3 czy 4 serwery pod tą nazwą)

Haha, rozwalasz mnie. Jak nie chcesz marnować kasy na serwer to po jakiego chciałeś go zrobić?

10 postów

(...)

250 postów

500 postów

1000 postów! - SPAMER!

:D

Opublikowano

Ja go nie tworze ja tu pracuje -.-

1378394466-U624308.jpg

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Opublikowano

ja mam pliki moge ci dac linka ale eng ma mapke ;/

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

Mnie zastanawia po co się zakłada takie tematy gdy serwer nie jest w 100% gotowy i robienie jakichś "zapowiedzi" nie wiedząc czy serwer w ogóle kiedykolwiek ruszy.

Opublikowano

On "bd" gdy eng sie odnajdzie w własnym umyśle ! Kurna eng nie wkurzaj mnie i daj mi mapke na pw(linka) to nam i 2 hostingi załatwie!

1378394466-U624308.jpg

Opublikowano

Moge zasponsorować dedyka więcej info na gg: 39429928

Może wreszcie to odpalą

//Czasami lubię zamknąć się w szafie i udawać, że jadę windą.

Opublikowano

Lol mamy już 23września kończy się za chwile będzie październik , a tutaj nawet serwer nie wystartował .

Zamiast szukać konkretnie , to nie

A teraz się nie czepiać , że niby do nich się czepiamy , no to nie było trzeba robić zapowiedzi .

Narobiliście ludziom smaku na serwer, a teraz nagle wychodzi, że serwer to fake , i pewnie nie wystartuje .

I za chwile znajdę jakiś tam komentarz gdzie tam ktoś mówił , przed sql . tak 30sierpnia, że przybliżona to właśnie była data .

Czekamy na serwer dobre 2 miechy , a tu nadal pustka. Już inne serwery by 1000razy wystartowały .

Śledzić , i czekać na serwer będę , ale wydaje mi się, że serwer to niezła bajka i nakręcanie ludzi , bo dawno powinien być już na hostingu , a nagle hosting zbiedniał i ch** .

I to tak się pewnie zakączy, że nie znajdą hostingu . (chodź jest ich pełno) . Zbiednieją, i serwer nie wystartuje. I tak pewnie właśnie będzie .

gangnamstylen.jpg

Opublikowano

@up & @up2

Ehhhh jam jako technik gadałem z 5 ludzmi od hostingu jednego od razu odrzucił eng (Wczesniej go objebał już) a resztę odrzuciłem albo ja albo oni mnie więc jak znajdziesz nam hosting dostaniesz dożywotniego vipa na serwerze :P

1378394466-U624308.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...