Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Sizecraft [Jail/Surv] [Wiezniowie vs Policja] [Ucieczka z wiezienia]

Engineer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ludzie nie atakujcie mnie. Nie moja wina ze chłop z maszyna zwiał i sie nie odzywa przez długi czas

To nie możecie poszukać innego?

• Odpowiedzi 363
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ludzie nie atakujcie mnie. Nie moja wina ze chłop z maszyna zwiał i sie nie odzywa przez długi czas

Chłop z maszyną zwiał- to weźcie na ten jeden miesiąc inną, a jak tamten się odezwie to zmienicie, tracicie graczy, a to idzie na waszą niekorzyść.

Opublikowano

Wątpię,żeby taki o to serwer wystartował...

A jeśli wystartuje..,to ciekawe czy go ogarniecie ;)

klqo.png

nieważne czy czarny, biały, chudy, gruby, niski, wysoki jeżeli jesteś miły dla mnie to ja dla ciebie też. -Eminem

Opublikowano

Engineeer ja mam propozycje kup na miesiąc 100słotów na ycraft jak się odezwie ten koles to zmienisz maszyne a ycraft ma dobre serwy nielaguje wiem coś o tym bo nolif ma na nich serwy gra ponad 200ludzi i ani zadnego laga......

Opublikowano

kosko mam dla ciebie propozycje. Kup nam 100 slotów na ycrafcie :P Potem ci oddamy jak nam sie z vipów zwróci.

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

Opublikowano

@UP Jak IP będzie to będzie publicznie podane, można śledzić temat i na e-mail będziesz dostawał wiadomości jak ktoś napisze w nim.

Opublikowano

Dasz Swoje gg

@UP Jak IP będzie to będzie publicznie podane, można śledzić temat i na e-mail będziesz dostawał wiadomości jak ktoś napisze w nim.

Dasz swoje Gadu-Gadu
Opublikowano

Nie ogarniam , datą przybliżoną był 30 lipca, a mamy już 10 września , aż tak myślę, że serwer chyba nawet końca nie będzie miał .

Początek jest, ale gdzie tutaj zakończenie tego wszystkiego ? . No nie wiem .. czekam , z niecierpliwością . No mam nadzieje, że nie długo wystartuje .

gangnamstylen.jpg

Opublikowano

ehhh z tego co wiem serwer jest gotowyw 100% Ale koles z maszyną się zgubił:/ Jak się znajdzie jakiś inny lub ten stary sie odnajdzie to pogadamy:P

1378394466-U624308.jpg

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Opublikowano

Engu mój kochany trza było nie zamykać :/ Robili by spam i zamiast refa byś miał :D

1378394466-U624308.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...