Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Tworzenie prostego difa

xDeStRuCtx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A kto cię randomie o zdanie prosił ?

Każdy ma przecież prawo ocenić pracę innych. A strona Tair, trzeba przyznać profesjonalna :) btw. czemu używasz mojego nicku w swoim projekcie? jeszcze będzie, że jestem zamieszany w jakąś Centhrie.
  • Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Każdy ma przecież prawo ocenić pracę innych. A strona Tair, trzeba przyznać profesjonalna :) btw. czemu używasz mojego nicku w swoim projekcie? jeszcze będzie, że jestem zamieszany w jakąś Centhrie.

No dobra, ale konstruktywna krytyka a nie tak i chuj.

Strona graficznie no niestety słaba. A nicki wziąłem takie jakie mi się nawinęły, nic osobistego.

1351279892-U721655.jpg
Opublikowano

No dobra, ale konstruktywna krytyka a nie tak i chuj.

Strona graficznie no niestety słaba. A nicki wziąłem takie jakie mi się nawinęły, nic osobistego.

Nie chodzi mi o graficzny wygląd tylko o to ze jest to robione jedna grafika wszystko. Twoja strona składa sie z 2(?) grafik?
Opublikowano

Nie chodzi mi o graficzny wygląd tylko o to ze jest to robione jedna grafika wszystko. Twoja strona składa sie z 2(?) grafik?

Chyba 3.

do mnie pretensji nie miej, ja jej nie kodowałem.

Btw, stronkę mogę sprzedać, mam inną.

1351279892-U721655.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...