Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sprzedaż postaci w grze!

sensus12

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A moglby mi ktos wytlumaczyc co kliknac na PBE zeby moc sprzedac postac ? Bo ja patrzylem, ale chyba nie umiem patrzec :D. Z gory dzieki za pomoc

Opublikowano

Mam nadzieję, że jak najszybciej to wprowadzą.

Odciąży to w pewien sposób support Lol'a i zadowoli graczy.

Opublikowano

Nie wydaje mi się nie widzę nigdzie tego :<

+ Jeśli Pomogłem : ]   THE TRUE ELO HELL IS IN THE GOLD.

Opublikowano

@up

I co wyszło dzisiaj?

Na 99% nie, może przeoczyłem ale nie sądze. Dzisiaj dodali takie drobnostki jak sortowanie postaci przez datę wydania.

Game Over

Opublikowano

Oby to było <3 Ale fajnie jakby wprowadzili że można 3xsprzedać za normalną cenę, i potem nieograniczona ilość za 3/4 lub 1/2 ceny. Czyli np ezreala za 3150,annie za 225 itd.

ezreal__s_wings_by_zerotypex23-d4q3q8j.png
Opublikowano

Oby to było <3 Ale fajnie jakby wprowadzili że można 3xsprzedać za normalną cenę, i potem nieograniczona ilość za 3/4 lub 1/2 ceny. Czyli np ezreala za 3150,annie za 225 itd.

Świetny pomysł! Ale pewnie RIOT na to nie wpadnie :(|

Game Over

Opublikowano

Ten limit odnawia się co 3 miesiące chyba, albo można będzie wykupić pakiet za rp na kolejne sprzedaże.

Skąd masz takie informacje ??

Opublikowano

Tak btw... Draven i Twitch chu*owi? To kto Waszym zdaniem jest dobry jak to aktualnie jedni z najlepszych ad carry u.0 Twitch ma 8 s ambusha bo jakbył miał 60 s z aktualnym buffem, to niedosyć że byłby zaje*isty to mógłby robic plecy i robić na lajcie penty, zauważ że ten buff miał go zamienić w AD CARRY , to samo Draven WTF?. Wiem odchodzę od tematu ale nie wyskakujcie z takimi postami bo pokazujecie jak sie na lolu znacie -.-'

+ Jeśli Pomogłem : ]   THE TRUE ELO HELL IS IN THE GOLD.

Opublikowano

Dobrze ze to wejdzie bo rzeczywiscie mniej roboty beda mieli a i uzytkownicy latwiej i szybciej. uwazam pomysl za bardzo dobry.

stasiu956.png

Nick z Battlefield 3: Stachu956

Nick w League of Legends: Cv8j

Nick z Need for Speed World: Cv8l

Nick z Call of Duty 4: Modern Warfare: Stachu956

Opublikowano

bardzo dobry pomysł...Ale zawsze, jest jakieś ale...Czemu tylko z przed miesiąca? Czemu tylko 3? Powinno być albo 3 z zawsze, albo 5 z ostatniego miesiąca (wolę to pierwsze).

Kapi757_eune_92_3_nozg.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...