Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sprzedaż postaci w grze!

sensus12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Kolega mi wysłał zdjęcie, z możliwością sprzedania postaci na PBE w grze, w związku z tym chciałbym was poinformować.

Od razu mówię że nie wiem czy to prawda i nie sprawdzałem tego.

Prawdopodobnie zostanie to wkrótce wprowadzone jeżeli to prawda ;)

Zdjęcie:

r0qy2.png

<>

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeżeli tak będzie, to support będzie miał mniej roboty.

Jeżeli to fake... No to cóż...

Opublikowano

Sprawdziłem, to nie jest fake :)

@Up Nie sądzę że się da bo kiedyś kupiłem zyra a nie mogę jej teraz sprzedać ;)

<>

Opublikowano

Jeżeli to wejdzie na globala, to będzie to trochę bez sensu (chyba, że jest jakiś limit), ponieważ kupując postać 6300IP, możesz korzystać z każdej postaci ;)

Opublikowano

To bedzie fajne, ale hesli jeszcze nic nie sprzedalem, to raczej bd mial 3x , a co z tymi co juz wykorzystali mozliwosc sprzedazy. Zobaczymy jak riot to rozwiaze .

Opublikowano

Jeśli tak będzie to spoko, przydało by się. I mniej spamu na MPC by było "kiedy mi odpiszaa?!!!1111" "dlugo ten support odpisuje?!".

no śmieszne strasznie to było

a nie wiecie czy jak już sprzedawałem to będę mógł jeszcze raz? ;)) Bo wtedy np. kupie champa za 6300 i pogram z tydzien, sprzedam, kupie next i tak do limitu by można było xD

Opublikowano

a o co z tym chodzi bo tu taki chaos że nie wiem o co chodzi.

Nie potrafisz przeczytać pierwszego posta :rolleyes:?

@Top: Ciekawe jak rozwiążą to w przypadku osób, które już wykorzystały sprzedaż postaci. Jeśli zresetują, to czy osoby, które nie wykorzystały, nie powinny mieć 6x sprzedaż?

7m9a.png

Opublikowano

Jak sprzedałem już 2 postacie ,to mogę teraz napisać drugie zgłoszenie z sprzedać trzecią postać ?xD Chętnie bym się pozbył Jayce ;) Kupiłem w dniu premiery ,a zagrałem chyba 10 meczy nim i jakoś nie mój styl .

1378417167-U962219.png

by Maxiu

Opublikowano

Napisze do supportu z pytaniem czy bedzie mozna sprzedac jeszcze raz ;)

Sorrki za brak polskich znaków, wina kompa xD

<>

Opublikowano

A co z przedmiotami starszymi niż 30 dni? Ma ktoś jakieś info?

Pewnie Ci którzy kiedyś sprzedali w supporcie będą mogli to zrobić jeszcze raz. Komu by się chciało sprawdzać zgłoszenia i zabierać tę możliwość graczom?

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Wydaje mi się że osoby które sprzedały już również będą mogły sprzedać 2 raz. Zdajecie sobie sprawę ile RIOT by musiał poświęcić czasu aby sprawdzać każdego, czy już sprzedał czy nie?

Game Over

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...