Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepszy AD Carry

Mega Koksik

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

w tym momencie najlepszymi ad carry są : corky , ezreal (wytłumaczenie w poście graflona)

dlaczego nie draven - zeby robic dmg trzeba wchodzic w jakies plamki na ktore w teamfighcie nie ma miejsca

urgot - na gamescomie nie grany , wyszedł z łask , najprawdopodobniej z powodu nerfa

cait - passive champion, no fun, nie ma zadnych czarow przydatnych w late, jest shitowa w tej fazie gry

kog/vayne/ashe/trist - wszyscy mocne late jednak rzadko pickowane ze wzgledu na to ze jedynym dobrym supportem dla nich atm jest nunu

miss - znerfiona as fuck

graves - mocny burst i early game, niski zasieg (525) robi z niego troszke mniej uzytecznego w late, graja nim tylko koreance

Opublikowano

urgot - na gamescomie nie grany , wyszedł z łask , najprawdopodobniej z powodu nerfa

Na ECC Poland byl to ten sam Urgot i zostal zbanowany w 21 na 22 gier. Po tym nerfie i tak jest op, a jego focus z ulta is amazing

Opublikowano

Janna... Why? Poniewaz tarcza dajaca przewage na innymi ad carry te podrzuty i ult .. cos pieknego polecan ja oczywiscie tez w jungli.

Pozdrawiam Madziaa

Opublikowano

Draven ma OP dmg na 9 lvl-u,zazwyczaj powinien isc z Janną. Dobra postac, ale sa lepsze :P

Graves z tarickiem wymiatają bota.

Ashe, Miss Fortune, Kog'Maw, Tristana, Corki to są postacie nie wymagające dobrania odpowiedniego supporta :P

Powyższy post to jeden z najbardziej elokwentnych i wysublimowanych wpisów na tym forum. Zastanów się 10 razy, nim się do niego odwołasz, oraz ciesz się wiedzą płynącą z niego.

Opublikowano

Janna... Why? Poniewaz tarcza dajaca przewage na innymi ad carry te podrzuty i ult .. cos pieknego polecan ja oczywiscie tez w jungli.

Pozdrawiam Madziaa

Od kiedy Janna to ad carry?Mi się wydaje że to support...

ezreal__s_wings_by_zerotypex23-d4q3q8j.png
Opublikowano

Jak dla mnie to Vayne jest najlepszym AD Carry.

Potrafi zadawać chore dmg + jak kryty włażą to jest miazga.

Stun dodatkowy atut, ulti dobre do gonienia enemy, albo nawet escape.

Na rankedach najlepiej sprawdza się na linii z Janną/Tariciem.

Opublikowano

Przykro mi że teemo jest ad carry. Zniszczyłem Ci psychikę :c

@Co do tematu : Kog maw - premade z Nunu = bot wygrany jeśli oczywiście umiejętnie obronisz koga w early ;)

Teemo na on-hity ( berki vit's madredy gunblade mallet guardian ) jest lepszy niż ad teemo...

Przykro mi z tego powodu że nie odróżniasz Ad Carry od ad Ranged Carry.

Spróbuj jarvanem oraz xin'em nie budująć się pod tanka, zainicjuj fight (TAK JAK TO ROBI XIN I JARVAN) i nie padnij.

Varus

Po nerfach słabo się prezentuje :(

Opublikowano

@tymo99

na ECC grali na patchu jayce, nerfa dostał w patchu z zyra

Oni grali juz po patchu Zyry...

Wlasnie w patchu Jayce dostal takiego strasznego nerfa, a w patchu Zyry buffa, bo nie mial dmg. I znowu stal sie op i znowu kontruje kazdego ad carry poza Sivir, pacznie z tymi waszymi ezikami i corkim. I zyl z tym dlugo i szczesliwie, az do reworka, ktorego potrzebuje, aby nie byc az tak op

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...