Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] Czarny ekran! Przeczytaj!

opeq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześc, od wczoraj mam problem z uruchomieniem Worlda. Tak, szukałem w google, ale nikt nie miał TAKIEGO SAMEGO problemu jak ja. Tu nie chodzi o pliki hsh, tylko o to, że nie mogę odpalic gry w ogóle! Nie miałem włączanej ani razu, więc foldery tw. data nie utworzyły się. Nie wiem co robic w takiej sytuacji, naprawiałem launcher, usuwałem całą grę, pobierałem jeszcze raz. Proszę o pomoc

----

"ci" mi nie działa, więc sorry za literówki

Opublikowano

podaj specyfikacje komputera....

poaktualizuj sterowniki

jak masz vista albo 7 to uruchom jako admin i zgodnosc z win xp service pack 3

Opublikowano

Proc 1 rdzeniowy 3.0 GhZ

2gb ramu

Karta ATI Radeon HD 3850

tak, wiem stary komputer, ale odpaliłby na wymaganiach zalecanych takich jakich ma world. Mam XP

Opublikowano

no to tak jak napisalem wyzej sterowniki i uruchom jako admin....

wyskakuje tobie jakis blad .?? jak tak daj ss bedzie latwiej...

Opublikowano

Nigdzie nie mogę na necie znaleźc odpowiedniego sterownika dla mojej karty, a jak daje akutalizuj sterownik w menedżerze urządeń to jest napisane, że mam najnowszy sterownik.

@edit

W innych grach nie ma problemów. Ostatnio naszło mnie na różne nfsy, więc U2 i MW działają bez zarzutu, tak jak CoD2.

Opublikowano

gre masz juz pobrana ???

a zrob inne konto i sprobuj wtedy wejsc do gry....

wylacz zbedne programy najlepiej tylko antywirus i nfs aby byl....

Opublikowano

mój sposób to minimalizuje gre maxymalizuje i śmiga ;P a jak nie to wyłączam i włączam i znów ;P

... a pajacyki? szerzą fale krytyki że HADESS się buja i lubi wypasione bryki...

nfsw_HADESS.png

niesłuszny ban na ggczacie? szukasz pomocy?

[email protected] wrazie niesłusznego banu lub ewentualnych poczynań niezgodnych z regulaminem proszę o mail a w przypadku prośby o unban proszę o stosowne uzasadnienie.

Opublikowano

@pb14

mam pobraną grę, nie wiem czy to wina konta, ale zobaczę. kompa mam czysto po formacie, więc nie mam żadnych programów. Żadnego gg, skype etc.

@kamil5530

pobrałem, zobaczę czy już ok.

@DESPOTA

u mnie jak tak robię, to wchodzę na pulpit, daje na pasku zadań NFS World i nic się nie dzieje, cały czas pulpit

Direct nic nie dał

Opublikowano

Próbowałem czy to framework i go zainstalowałem już wcześniej. To nie to. NFS zabiera 60k zużycia ramu w menedżerze.

Opublikowano

Nie wiem czemu, ale robiłem formata na początku wakacji, a nie tykałem kompa bo miałem aktywne wakacje, więc czemu format? Nie kumam trochę

Opublikowano

jezeli go juz formatowales ostatnio to nie musisz go formatowac jeszcze raz

napisz do supportu nfs tam widzialem wiele takich problemow....

Opublikowano

No i du*a koledzy :) Jeszcze w razie czego, napisałem do supportu, ale nie oczekuje od nich wiele. Miło się z Wami gawędziło. Jak by ktoś znalazł rozwiązanie (PEWNE, a nie bezsensowny format) to śmiało, piszcie :)

elo

Opublikowano

Ja stawiam na kartę grafiki po prostu nie wydala Ci i ttle.Ale może być problem z NET Fremawork - tak ma ale jaką wersje bo 2.0 i 4.0 muszą być.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

@Pitch

Ja wątpię, bo ta karta wyciąga 512 MB. Ale może..

@Googlus

Widziałem ten temat, nic mi nie dał. A propos rozdzielczości to gdzie ją zmienić, jak nie mogę do gry wejść?

Opublikowano

C:\Users\Użytkownik\AppData\Roaming\Need for Speed World\Settings

Otwórz czymkolwiek, może być nawet notanikiem. Zjedź na sam dół do VideoConfig

Interesuje Cię to:

<screenheight Type="int">

XXX

</screenheight>

I to:

<screenwidth Type="int">

XXX

</screenwidth>

XXX - wartości do wpisania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...