Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Turniej CS

Diablo!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak będzie 3vs3 to sami wybieramy z kim będziemy w teamie?

Oczywiście, że tak.

Nikt przecież nie narzuci ci ludzi do drużyny.

Nowicjusz
Opublikowano

W pierwszym tygodniu następnego miesiąca patrząc na grafik meczy.

@up żeby ns wszedł to wcale nie trzeba wyłączać VAC security tylko serwer musi mieć załadowany protokół 47

Nowicjusz
Opublikowano

Jakoś jak miałem serwery na 47/48 nie musiałem wyłączać VAC. Zresztą vac aż tak dużo nie pomaga. Kiedyś może był dobry ale valve nie koncentruje się na cs 1.6 jak wcześniej, dlatego jest coraz mniej aktualizacji do pobierania.

Opublikowano

jak dla mnie kazdy NS reprezentuje ten sam poziom, nieważne czy mial steam czy nie, jesli gra teraz na ns to jest dla mnie jednym z graczy ktorych zalicza sie do dolnej półki, chętnie sie zmierzę z Tobą jak tylko wrócę do domu (jeśli nie masz nic przeciwko)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Nowicjusz
Opublikowano

Poziom nie zależy od tego czy ktoś gra na steamie bądź non steam. Jeśli chodzi Ci o poziom cheatowania to steam jest na tym samym poziomie co ns. Nie każdy ma zamiar wydawać na steama skoro można grać bez wydawania pieniędzy. Gdybym steama nie kupił 5 lat temu to też bym grał na non steamie.

Opublikowano

Ile będzie miejsc na 3 vs 3 i czy cała drużyna będzie musiała robić demo

Z tego co mi wiadomo to 16 drużyn i każdy będzie musiał robić demo.

jesse_pinkman_v2_by_seb3tears-d5s8er0.pn

Gold Member | Blue Member | exModerator Counter-Strike

Nowicjusz
Opublikowano

Twój termin gry był wczoraj, nie pojawiłeś się więc nie zwalaj na diablo tylko na samego siebie że nie byłeś obecny.

Opublikowano

Dobra biore typa z delty i dekl1nacji i zapisujemy sie na ten 3n3 , nie przyda mi sie do niczego gold member ale zawsze coś

Chciałeś zabłysnąć? jesteś pewny wygranej? chuja Ci ugra na aim mapie, to że potrafią grać tp, bo grają pare lat razem. mamy się bać? hahahahah

weź typa z delty bo gównem jesteś:*

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

I po co ta agresja. Osraj temat po prostu, chciał się pochwalić jego sprawa. I tak wszyscy się będą z tego śmiać.

1355848650-U247153.png

Opublikowano

Proszę o rozpiskę o której gram, bo nie wiem o której mam wstać : o

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...