Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Turniej CS

Diablo!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Można używać modeli noża np polish albo modeli przeciwników z esl'a TV (dozwolone) i gdzie będzie np Zapisali się np: jasiu,stasiu,olek,marek

gdzie bedzie napisane gdzie i kiedy kto gra? np jasiu i olek graja o 12.30 2012.08.25 ?

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

yyy to chyba logiczne że na starcie każdy gracz musi zrobić screena smoków.

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

dokladnie ... aim_map ... tam nie ma takich ciemni jak na nuke ... tam w ogóle ciemni nie ma ... i po co zdj smoków jak każdy może wejść na 16 bit i na opg bo tam nie ma granatów ... nawet dobrze tu administracja pomyślała z ta aim_mapka

Opublikowano

Witam Mam ważne pytanie które może uratuje Turniej! Oglądałem sobie steam id zgłaszających się do turnieju i odkryłem,że 1 gracz ma bana na bl i pytanie czy wy takich doposzczacie o to jego steam id

0:0:30947571

Ja bym sie zastanowił dlatego,że ma bana na :

cs-har....,cs-h...,cs-poc.... i na 8 innych sławnych serwerowniach właśnie bana za bl.pl za wh,aim Więc ja bym go nie dopuścił do turnieju bo na pewno się odpali

Nowicjusz
Opublikowano

Sprawdziłem czy dane na temat gracza są prawdziwe. Zgadza się, został zbanowany nieraz. Steam aktywny na 10 serwerach. Takich nie dopuszcza się do turnieju. Dziękuję za zgłoszenie.

Nowicjusz
Opublikowano

Również jestem na jednym serwerze aktywny. Na szczęście zatrzymałem screeny jako dowód że grałem bez haxów na de_dust2

Opublikowano

Najlepiej, żeby na serwerze był wgrany Guardian.

3 sloty to za mało, ponieważ powinien tam być obserwator [sędzia] + hltv.

Opublikowano

guardian powoduje że postacie znikają postacie.

Proponuje wgrać zwykły plugin wymuszający te komendy.

na pw mogę podrzucić, automatycznie wymusza nie zmniejsza fpsów serwer nic. tylko wymusza te 4 komendy.

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Nowicjusz
Opublikowano

Pluginy? ludzie, od kiedy gra się mixy bądź turnieje z amx? Czysty rcon bez śmieci.

Opublikowano

Każdy o swoich meczach dowiaduje się na PW, z minimum 2godzinnym wyprzedzeniem.

Pierwszy mecz się zakończył.

Gramy 5 meczy dziennie.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

co mam zrobic pomocy :/ chce grać turniej ale musze jechać zaraz do wujka i boje sie że jak pojadę to wyślą mi na pw że mam grać zaraz :/ dało by się przełożyć? na jutro 14-15?

Opublikowano

Dzisiaj twój mecz się nie odbędzie.

Do wszystkich, którzy grają dzisiaj zostały już rozesłane informacje.

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Najlepiej jakbym dzień wcześniej mógł wiedzieć o której gram , z góry dzięki.

Opublikowano

Tez mi sie tak wydaje. 2 godzinne wyprzedzenie to za malo, potem jest tyle walkowerów. Nie kazdy wchodzi na kompa co godzine zeby sprawdzic czy przypadkiem nie gra.

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

sparkyy vs. Szwingel

Dzisiaj, o godzinie 13:45

----------------------------------

RaymanGT vs. maks_16

Dzisiaj, o godzinie 14:30

M4PR4V3L vs. Zax

Dzisiaj, o godzinie 15:15

NoNek69 vs. WsU

Dzisiaj, o godzinie 16:00.

Equ. vs. DeVe123

Dzisiaj, o godzinie 16:45

M4PR4V3L proszony pilny kontakt na PW!

Regulamin sygnatur

Opublikowano

yy, sa 3 sloty, nawet hltv nie ma? i dlaczego na diablo vs ktoś tam, wbil im się ktoś na serwer, gdzie jest admin? np ktos przegrywa i woła kolege na serwer nie przyznając sie do tego i spierdolil caly mecz.

ogólne to onir obią ss, a skąd mam pewność że w 10 minucie?

Opublikowano

yy, sa 3 sloty, nawet hltv nie ma? i dlaczego na diablo vs ktoś tam, wbil im się ktoś na serwer, gdzie jest admin? np ktos przegrywa i woła kolege na serwer nie przyznając sie do tego i spierdolil caly mecz.

ogólne to onir obią ss, a skąd mam pewność że w 10 minucie?

Od dziś będą 2 sloty, miał być admin, ale potem hejtowany byłby zwycięzca ponieważ "miałby pomoc sędziego".

Ktoś się do nas wbił na ostatnią rundę tylko, która i tak nie przesądzała o zwycięstwie, więc daj spokój.

Po 10 minutach zmienia się mapa, więc jest 10 sek na zrobienie screenshota, jak chcesz sprawdzić ile czasu zostało do końca mapy, wpisz w konsoli "timeleft" i na say'u w grze będziesz miał, Pozostały czas: x:xx min.

==============================================================================

Do turnieju wprowadzamy nagrodę dla najlepszego zawodnika (czyli MVP Turnieju Counter Strike MPCForum).

Nagrodą będzie:

4875_blue.png

A w jaki sposób i kto będzie mógł ją zdobyć dowiecie się w niedalekiej przyszłości.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...