Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Ratte

miki772

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wraz z wprowadzeniem 12 tieru+ zaczęło by się World of Spaceships(chyba, że obecne tiery X pozostały by najlepsze, a środek został wypełniony innymi, słabszymi czołgami), bo nie wiem jak was, ale mnie nie bawi gra czołgami zmyślonymi aż tak, jak gra typowymi znanymi czołgami z II WŚ i kilku lat. (prototypów mogłyby być miliony i nikt im nie udowodni, że ich wymysły nie istaniały). Już raz ktoś od nich wspomniał, że zależy im na realizmie.

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Opublikowano

WG zależy na realizmie xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD

^_^ eh człowieku poprawiłeś mi humor. Ja o wg dobrego zdania nie mam bo ta gra do symulatora ma tyle ile ja do sera,,, wszystkie prototypy które nigdy nie powstały. Dynamika, znaczenie czołgów oraz ich rzeczywista konfiguracja... oni tych szczegółów chyba nie dostrzegają.

Opublikowano

Ktoś już kiedyś to powiedział, i ja to powtórzę... TO GRA O CZOŁGACH A NIE O II WOJNIE ŚWIATOWEJ Czołgi używane są do dziś.

Czołgi które były używane w II wojnie światowej, są używane do dziś, ale czołgi które powstały po wojnie, nie brały udziału w drugiej wojnie światowej, prawda?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...