Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Ratte

miki772

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

8.0 przed nami a tu natknąłem się na takei coś. Fake? Ja sądzę,że tak (choć może marzenia się spełnią). Zresztą zobaczcie sami =]

Opublikowano

Nigdy takiego monstra do gry nie dodadzą ;]

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

NIEEEE. Oczywiście że dodadzą. Tylko że najpierw muszą samochody wyścigowe i katiusze dodać. To idzie na 3 plan. Po ilości czasu potrzebnego na fizykę , ratte doczekamy +/- 2020 roku

Opublikowano

nie zgadzam się. P1000 monster zdmuchną by ratte spalinami, więc niezniszczalny nie jest a wg może ratte pomniejszyć żeby się w uliczkach mieścił. Oj wyobrażam sobie epicką bitwe na malinówce. 15 vs ratte xD

Opublikowano

Ten filmik to był żart na prima aprilis od wargamingu . Ten czołg nigdy nawet nie był wyprodukowany był taki duży że nawet nie obniżyłby działa na czołgi .

Opublikowano

NIEEEE. Oczywiście że dodadzą. Tylko że najpierw muszą samochody wyścigowe i katiusze dodać. To idzie na 3 plan. Po ilości czasu potrzebnego na fizykę , ratte doczekamy +/- 2020 roku

hehe, jak ta gra dożyje do 2020 roku ;d

1390144171-U592769.png

Opublikowano

20 tier. Tu już przegiołeś. Ale ja nadal zbieram na X tierach expa czekając na na podwyższenie granicy tierowej do 15 (co także zapowiadali)

Opublikowano

20 tier. Tu już przegiołeś. Ale ja nadal zbieram na X tierach expa czekając na na podwyższenie granicy tierowej do 15 (co także zapowiadali)

20 tier to nawet mało powiedzane. to jakbybyl sam taran to by byl 25 , tak to z 30-40

Opublikowano

15-20 tier to już byłaby przesada. Skąd by oni wzięli te czołgi? bo mi się wydaję że znowu uruchomiła by się radosna twórczość wargamingu i dodała czołgi "z tajnych, nikomu nieznanych projektów" czyt. wymyślonych.

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Opublikowano

15-20 tier to już byłaby przesada. Skąd by oni wzięli te czołgi? bo mi się wydaję że znowu uruchomiła by się radosna twórczość wargamingu i dodała czołgi "z tajnych, nikomu nieznanych projektów" czyt. wymyślonych.

do tychczas korzystali z proejktów jak i tych ktore normlanie walczyly i walcza. Mnóstwo dziwnych prototypów które żekomo nigdy nie zostały wyprodukowane , możliwe.

Opublikowano

Maus, E-100 nie zostały wyprodukowane. Ale musicie przyznać że fajnie się gra. A nowe czołgi, to byłoby raczej coś miłego, ile osób interesuje się militarią, z grających w tę grę?

Opublikowano

Co do15 tieru to na Prima aprilis było. Ale co w tym niemożliwego ??!?!? 15 tier amerykański M1A2 Abrams 15 tier rosyjski t90 itd.. Po prostu współczesne czołgi by dodali. Niestety utrudnieniem było by to że ich projekty są utajnione. Dodatkowo nowe pancerze reaktywne i wzmacniane prętami uranowymi (? nie wiem dokładnie czy tak się to nazywa ale wzmacniane jakimś świństwem na99.999999% chodzi o URAN). Ale c czym sobie WG nie poradzi. W końcu ze wschodu są. Po kilku głębszych (butelkach :P) spirytusu/bimbry to oni by tyle tierów mogli dodać że mamy za małe ekrany xD

Pamiętajcie Rusek, Ukrainiec , polak.... wszystko potrafimy zrobić... ;)

Opublikowano

Ktoś już kiedyś to powiedział, i ja to powtórzę... TO GRA O CZOŁGACH A NIE O II WOJNIE ŚWIATOWEJ Czołgi używane są do dziś.

Opublikowano

ALe monstrum.On nie potrzebuje działa żeby niszczyć.Takiego mausa wystarczy że troche go dotknie i już po myszce xD :P Gdybym miałby być wprowadzony do gry ałbym mu... 40tier :P :D

xxx

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...