Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZAPOWIEDZ] KWADRATOWA DOLINA !

DomsoPlayGames

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Imie :Adrian

GG :17831517

TS3 : TAK/NIE .Nie.

MIKRO : TAK/NIE .Tak.

Czy dolozylbys sie na serwer dedykowany , aby przydluzyc go o nastepny miesiac ? ( kwota ? Na tyle ile ty bedziesz mogl ... ) : Tak,max 10 zł

Co chciałbym tu znaleść :Miłą atmosferę,ogarniętych graczy.

Kila słow o sobie :Mam na imię Adrian,interesuję się komputerami.

Opublikowano

Imie : Krzysztof

GG : 24243421

TS3 : TAK

MIKRO : NIE

Czy dolozylbys sie na serwer dedykowany , aby przydluzyc go o nastepny miesiac ? ( kwota ? Na tyle ile ty bedziesz mogl ... ) : Jezeli bedzie taka potrzeba to sprobuje cos tam kasy wyskrobac

Co chciałbym tu znaleść : Oczywiscie zabawe :)

Kila słow o sobie : Lubiem gradz w Mincrafta :) ( 4 slowa to juz kilka ?

Ps wgrajcie LifeMc ( dodaje zycia tak jak na masakrze :) )

Opublikowano

Imie :

GG : Mam, ale wchodzę raz na kilka miesięcy, więc wole PW :)

TS3 : TAK/NIE Tak

MIKRO : TAK/NIE Tak

Czy dolozylbys sie na serwer dedykowany , aby przydluzyc go o nastepny miesiac ? ( kwota ? Na tyle ile ty bedziesz mogl ... ) : Jeśli sms się liczy to gdzieś 2/4 zł msc

Co chciałbym tu znaleść : Dobrą zabawę oraz miłą atmosferę

Kila słow o sobie : Siemka mam na imię Dawid interesuje się wieloma rzeczami ;]

Opublikowano

Imie :Nikodem

GG :11770341

MIKRO : TAK

Czy dolozylbys sie na serwer dedykowany , aby przydluzyc go o nastepny miesiac ? ( kwota ? Na tyle ile ty bedziesz mogl ... ) :Moze 10zl .

Co chciałbym tu znaleść :Server typowy ze kazdy sobie pomaga itp

Kila słow o sobie :NAzwam sie Nikodemm ii inee

Opublikowano

wątpię żeby to wypaliło na dłuższą metę ale życzę powodzenia , ja nie mam zamiaru tracić czasu na projekt który w 70 % nie wypali :)

1342379674-U588768.jpg

Jeśli ci pomogłem to wiedz że nie bezinteresownie , więc wysil się i daj tego like , w końcu nic nie jest za darmo .

Opublikowano

Imie :Damian

GG :44296343

Czy dolozylbys sie na serwer dedykowany , aby przydluzyc go o nastepny miesiac ? ( kwota ? Na tyle ile ty bedziesz mogl ... ) :jakieś 5 zł miesięcznie

Co chciałbym tu znaleść :atmosfere oraz pograć na serwie podobnym do kwadratowej masakry

Kilka słow o sobie :Chodzę do 6 klasy szkoły podstawowej kocham sport oraz psy nie mogę ich mieć z powodu alergii w Minecraft gram prawie rok od 1.5 gram też w Mw2 oraz gry strategiczne

Opublikowano

Imie : Marek

GG :28037833

TS3 : Nie

MIKRO : Tak

Czy dolozylbys sie na serwer dedykowany , aby przydluzyc go o nastepny miesiac ? ( kwota ? Na tyle ile ty bedziesz mogl ... ) : Nie bardzo :/

Co chciałbym tu znaleść : Dużo fajnych ludzi którzy zaprzyjaźnili by się ze mną nie zważając na mój wiek.I oczywiście dobrą zabawę ! :P

Kila słow o sobie : Mój niczek to miner, lubię się dobrze bawić i lubię adrenalinę . Jezdem Chartkorem1

;)

Opublikowano

imie: Piotr

gg:niemam

ts3:nie

mikro:tak

Czy dolozylbys sie na serwer dedykowany , aby przydluzyc go o nastepny miesiac ? ( kwota ? Na tyle ile ty bedziesz mogl ... ) : niebardzo najwyżej sms ale to najwyżej

Co chciałbym tu znaleść :Chciałbym poznać fajnych ludzi. Dobrą zabawe :D

Kila słow o sobie :Lubie różne sporty. Mój nick to proman12.W minecraft gram około 2 lata. :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

Opublikowano

Imie : Patryk

GG : Nie posiadam

Czy dolozylbys sie na serwer dedykowany , aby przydluzyc go o nastepny miesiac ? ( kwota ? Na tyle ile ty bedziesz mogl ... ) : Nie wiem ale raczej tak

Co chciałbym tu znaleść : Fajnych ludzi miła atmosferę i zabawę

Kila słow o sobie : Jestem Patryk ma 14 lat idę teeaz do 2 klasy gim. Lubie różne sporty piłka nożna koszykówka biegi długodystansowe :D, lubie grać w MC i Cs 1.6

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...