Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZAPOWIEDZ] KWADRATOWA DOLINA !

DomsoPlayGames

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Chciałbym was zaprosić na serwer typu : "Kwadratowa Masakra"

Wiecej info nizej :)

MOJA PERSPEKTYWA

Cała gra będzie toczyła się w trybie survival, gdzie będzie można zawrzeć nową znajomość , przyjaźń . Razem z innymi osobami bedziecie mogli realizować swoje własne budynki, Pluginy będą ograniczone do minimum, wyłączając jedynie LWC jako jedyne zabezpieczenie. Brak cuboidów , co gwarantuje własną swobode i możliwość budowania w każdym miejscu czego brakuje na innych prywatnych serwerach . Jeżeli ktoś zniszczy waszą budowle zostaje automatycznie przezemnie wyrzucony z serwera . nikt z nas nie będzie mógł budować na Creativ.

ZASADY OBOWIĄZUJĄCE NA SERWERZE

Cały czas serwer będzie objęty White - List , na której znajdą się osoby przezemnie zaproszone , z serwera nie będą płynąć żadne korzyści majątkowe, Poprostu na serwerze ma panowac przyjacielska atmosfera . Jedyny warunek to godne podejście do Gry i nie poniżanie nikogo co na prawie każdym serwerze się dzieje. Całemu serwerowi będzie towarzyszył serwer głosowy TeamSpeak3 . IP serwera oraz czatu głosowego zostaną wysłane na Gadu-Gadu/PW, osobom które zostaną przezemnie wybrane . Aby znaleść się na serwerze nie ma ograniczenia wiekowego , dla mnie możesz mieć 5 nawet 6 lat. waże abys umiał zachować swoją własną dyscyplinę. Ten serwer zostaje stworzony dla ludzi z pasją do budowania i przyjaźni . To wszystko zostaje odwzorowane na zasadach SinglePlayer .

Wzór który jest potrzebny aby dostać się na nasz serwer

Imie :

GG :

TS3 : TAK/NIE

MIKRO : TAK/NIE

Czy dolozylbys sie na serwer dedykowany , aby przydluzyc go o nastepny miesiac ? ( kwota ? Na tyle ile ty bedziesz mogl ... ) :

Co chciałbym tu znaleść :

Kila słow o sobie :

NIE POTRZEBNY PREMIUM

Jak cos to dam EDIT :)

Opublikowano

Imie :Magda

GG :nie .;(

TS3 : TAK/NIE NIE

MIKRO : TAK/NIE TAK

Czy dolozylbys sie na serwer dedykowany , aby przydluzyc go o nastepny miesiac ? ( kwota ? Na tyle ile ty bedziesz mogl ... ) :eh .;/ nie wiem .

Co chciałbym tu znaleść :yy .xdNapewno dużo fajnych ludzi...

Kila słow o sobie :Lubię jeździć na rolkach , jestem miła ?Ymm .To chyba wszystko .;p

Pozdrawiaam ..

Opublikowano

Imie : Kamil

GG :12255782

TS3 : TAK

MIKRO : TAK

Czy dolozylbys sie na serwer dedykowany , aby przydluzyc go o nastepny miesiac ? ( kwota ? Na tyle ile ty bedziesz mogl ... ) : Hmn nie wiem

Co chciałbym tu znaleść : che tu znaleść kolegów koleżanki dużo zabawy z graczami ...

Kila słow o sobie : Mam na imie kamil gram w miencraft 2 lata gram również w cs . bf 2 fife . lubię grać w piłkę nożną i siatę .

Opublikowano

Imie : Natalia

GG : 42099541

TS3 : TAK/NIE - Tak

MIKRO : TAK/NIE - Tak

Czy dolozylbys sie na serwer dedykowany , aby przydluzyc go o nastepny miesiac ? ( kwota ? Na tyle ile ty bedziesz mogl ... ) : - Mam chwilowo, swoje wydadki , ale jak bym tylko mogła to bym wpłacała co nieco.

Co chciałbym tu znaleść : Grać dobrze, ponieważ gram już w mc 6lat , i miałam 20razy admina , dążyła bym do osiągnięcia jego ; ] .

Kila słow o sobie : Hmm.. czemu PePe pewnie się zastanawiacie, PePe ponieważ , lubie świnki w mc bo są fajne ; d . oraz dlatego , iż ten nick jest słitaśny ; 33.

Pozdrawiam PePe ! . Odpowieź daj , u mnie na profku . ; ]

gangnamstylen.jpg

Opublikowano

Imie : Krystian

GG : 34543761

Czy dolozylbys sie na serwer dedykowany , aby przydluzyc go o nastepny miesiac ? : Trochę słabo u mnie z kasą. Może kiedyś...

Co chciałbym tu znaleść : Przede wszystkim chciałbym poznać nowych ludzi z którymi można spokojnie pograć, pogadać, pośmiać się. Chcę także pograć w spokoju, bez obaw że ktoś zniszczy to co zbudowałem, lub zacznie wyzywać bez powodu.

Kila słow o sobie : Hmm... Jestem osobą spokojną i opanowaną oraz trochę nieśmiałą. Ostatnio zacząłem się interesować mangą i anime oraz grą w TF2. W Minecrafta gram od wersji 1.3 lub 1.4 .

Pozdrawiam Chrisu

Opublikowano

Imie : Bartosz

GG : Wole pw

TS3 : Tak

MIKRO : Tak

Czy dołożyłbyś się na serwer dedykowany , aby przydłużyć go o następny miesiąc ? ( kwota ? Na tyle ile ty będziesz mógł ... ) : Max 15 zlotych

Co chciałbym tu znaleźć : Na serwerze ? Dobry klimat, współprace i antycheat ^^.

Kila słów o sobie : Mam 17 lat, w Mc gram od wersji 1.6, nie mam premium i nie zmierzam go miec. Chcę zagrać na takim serwerze ponieważ mój pierwszy serwer był właśnie taki jak napisałeś, bez cuboida, z LWC, full survival i Ts3 ! ^^. Mój charakter ? Jestem osobą przyjazną, nie obrażam się o byle g**no i lubię grę bez cuboidow razem ze zgraną paczką !

Pozdrawiam

PS: PePee ciekawe, jak to możliwe że grasz w Minecrafta 6 lat skoro pierwsza wersja gry wyszła w 2009 roku lol ^^

c2f832b83d244e62bd4562a68d5ea82b.0.gif
Opublikowano

Imie : Sebastian

GG : 43902276, ale raczej rzadko na nim bywam :)

MIKRO : TAK, ale bardzo słabe. Charczy itd.

Czy dolozylbys sie na serwer dedykowany , aby przydluzyc go o nastepny miesiac ? ( kwota ? Na tyle ile ty bedziesz mogl ... ) : Nie dołożę się. Zostałem już raz oszukany na sms do minecrafta, a zresztą nie mam kasy :)

Co chciałbym tu znaleść : Chciałbym znaleźć ładny krajobraz, ale przede wszystkim miłych ludzi i atmosferę. Oczekuję fajnej gry, bez przezywania, poniżania itd.

Kila słow o sobie : Mam na imię Sebastian, mam 14 lat (to już wiecie :D). Jestem miły, łatwo się zaprzyjaźniam. Nie jestem analfabetą, nie popełniam błędów. Lubię grać w piłkę nożną (pozycja bramkarza), grać na kompie, ale najbardziej kocham jeździć na rolkach :) Często gram w minecrafta, ale nie jestem no-lifem :) Posiadam skype, gg, ts3, facebooka. W minecrafta gram od wersji 1.0 (pełnej), nie mam premium, ale może kiedyś kupię (jak zbiorę kasę).

Pozdro. Sebastian :)

Opublikowano

Imie : Daniel

GG : 13838178

Czy dolozylbys sie na serwer dedykowany , aby przydluzyc go o nastepny miesiac ? ( kwota ? Na tyle ile ty bedziesz mogl ... ) : 10 zł sms

Co chciałbym tu znaleść : Klimat,Nowe znajomosci Brak oszustw :D

Kila słow o sobie : Gram w minecraft od wersji 1.3 beta jestem uzytkownikiem premium

Opublikowano

Imie :Krystian

GG : Nie mam

TS3 : TAK/NIE Tak

MIKRO : TAK/NIE Tak

Czy dolozylbys sie na serwer dedykowany , aby przydluzyc go o nastepny miesiac ? ( kwota ? Na tyle ile ty bedziesz mogl ... ) : Moze nawet 15 zl

Co chciałbym tu znaleść : Atmosfere i duzo fajnych ludzi.

Kila słow o sobie : Posiadam Premium do minecraft moj nick to HesyR. Uwielbiam informatyke.

mca.png
Opublikowano

Imie: Marcin

GG: tak 44079756

Ts3: tak

Mikro: tak

Czy dolozylbys sie na serwer dedykowany , aby przedluzyc go na nastepny miesiac : Raczej tak

Co chciłbym tu znaleść : Fajnych ludzi dużo zabawy

Kilka słów o sobie :Lubie dobrą zabawe :D .

Opublikowano

Imie : Krzysiek

GG : 42989887

Czy dolozylbys sie na serwer dedykowany , aby przedłużyć go o nastepny miesiac ? ( kwota ? Na tyle ile ty bedziesz mogl ... ) : Nie mam zbytnio pieniędzy na serwery, więc nic ;/.

Co chciałbym tu "znaleźć" : Ogarniętych i zainteresowanych serwerem administratorów. Miłej gry na serwerze.

Kila słow o sobie : Jestem z pewnością ogarniętą i cierpliwą osobą. Chętnie przebywam na ts'sie rozmawiając ze znajomymi z serwa. Gram w minecrafta od niespełna roku.

Opublikowano

Imie :

GG : Tak ( Pozniej podam )

TS3 : Tak

MIKRO : Tak

Czy dolozylbys sie na serwer dedykowany , aby przydluzyc go o nastepny miesiac ? ( kwota ? Na tyle ile ty bedziesz mogl ... ) : Niestety nic ;/ Ale wniosę na serwer wiele zabawy :D

Co chciałbym tu znaleść : Przyjaciół ;) i Udany survival.

Kila słow o sobie : Mam na imie Piotrek mam 13 lat i pochodze z województwa Łódzkiego :) Lubie grac w noge i minecrafta w którym mój staż wynosi 1.5 roku ;)

Nick w grze : MieluPL

Opublikowano

Imie : Weronika

GG : 25856920

MIKRO : TAK, jednak trochę słabe

Czy dolozylbys sie na serwer dedykowany , aby przydluzyc go o nastepny miesiac ? ( kwota ? Na tyle ile ty bedziesz mogl ... ) : Max 10 zł sms. ( jesli mi sie spodoba.)

Co chciałbym tu znaleść : Dobrą zabawę, miłych ludzi, wspaniały survival.

Kila słow o sobie : Pochodzę z wielopolski, od 2 lat interesuję się grafiką komputerową. Lubię zwierzęta, sport, muzykę, uczyłam się grać na gitarze <3. Niestety nie posiadam premium. Używam mineshaftera. Mój nick w grze to: jjokemonster

:ninja:

0de87266d64533ffafcab74a8ffbd25a.jpg

Opublikowano

Imie : Jakub

GG : 5330457

MIKRO : Niestety nie mam ;(

Czy dolozylbys sie na serwer dedykowany , aby przydluzyc go o nastepny miesiac ? : Tak mógłbym, lecz zależy jaka by była forma płatności, jeśli SMS to oczywiście, jaka kwota jeszcze nie wiem, musiałbym zagrać żeby ocenić czy w ogóle się opłaca !

Co chciałbym tu znaleść : Napewno miłych i uprzejmych ludzi, którzy nie zachowują się chamsko i jeśli dana budowla nie jest ich to nikt takiej nie będzie miał więc rozwalą :)

Kilka słów o sobie : Jestem zwykłym 15-latkiem który szuka czegoś ciekawego, umie budować różne ''dziwne'', lecz podobno ładne budowle.

Kocham grę w siatkówkę, wędkarstwo oraz podróże i jeśli tylko mam czas to wyjeżdżam, mówią na mnie powsinoga :P

Mieszkam w Poznaniu, teraz idę do 3 klasy gimnazjum i to chyba tyle

:)

Opublikowano

OK . Wyslalem jak narazie dla paru usób PW oraz wiad. na GG .

Prosze mi odpisac i wejsc na TS3 .

Dzięki i pozdrawiam ,a takze zapraszam nastepnych !

Jeszcze bede wysylal !

Opublikowano

Imie :Kacper

GG :43437248

Czy dolozylbys sie na serwer dedykowany , aby przydluzyc go o nastepny miesiac ? ( kwota ? Na tyle ile ty bedziesz mogl ... ) : 10 zł

Co chciałbym tu znaleść : Dobrą grę i współprace

Kila słow o sobie : Lubię siatkówkę.

Pomogłem ?
Zostaw
+ ;) Pozdrawiam !

Opublikowano

Imie : Miłosz S.

GG : 43730423

Czy dolozylbys sie na serwer dedykowany , aby przydluzyc go o nastepny miesiac ? ( kwota ? Na tyle ile ty bedziesz mogl ... ) :Jeśli będę posiadał jakieś środki, to z miłą chęcią.

Co chciałbym tu znaleść :Miłą atmosferę, przyjaznych ludzi, brak griferów, i oczywiście dobrą zabawę!

Kila słow o sobie :Tak jak pisałem mam 14 lat, jestem ogarnięty,staram się pisać poprawnie, nie drę się przez mikrofon i lubię dobrą zabawę. Na minecrafcie znam się dość dobrze, gram od wersji bodajże alpha 1.2.6_06 czy jakoś tak.

Opublikowano

Imie :Adrian

GG :Nie

TS3 : TAK/NIE TAK

MIKRO : TAK/NIE TAK

Czy dolozylbys sie na serwer dedykowany , aby przydluzyc go o nastepny miesiac ? ( kwota ? Na tyle ile ty bedziesz mogl ... ) :Jak będe mieć troszke kaski to dołoże się oczywiście :)

Co chciałbym tu znaleść :Miłą Administracje Dobrą Zabawe Fajnych Graczy/Kolegów

Kila słow o sobie :Jestem miły nie przeklinam jeżdze na deskorolce :).

Opublikowano

Imie :Damian

GG :TAK (jak cos podam na PW

TS3 : TAK/NIE - TAK

MIKRO : TAK/NIE - TAK

Czy dolozylbys sie na serwer dedykowany , aby przydluzyc go o nastepny miesiac ? ( kwota ? Na tyle ile ty bedziesz mogl ... ) :Jesli bede mial

Co chciałbym tu znaleść :Dobra zabawe i milych graczy ;)

Kila słow o sobie :gram w minecraft , cs i inne gierki a minecraft gram ze 1,5 roku ;D

Opublikowano

Imie : Arkadiusz

GG : 37185829

Czy dolozylbys sie na serwer dedykowany , aby przydluzyc go o nastepny miesiac ? ( kwota ? Na tyle ile ty bedziesz mogl ... ) : 4zl msc.

Co chciałbym tu znaleść : Fajnych Kolegów :P

Kila słow o sobie : Nazywam Się Arkadiusz Mieszkam W Działdowie Interesuję Się Informatyką itp. Lubię Grać W MC Szukam Dziewczyny :P

Opublikowano

Imie :Michał

GG :Niemam

Czy dolozylbys sie na serwer dedykowany , aby przydluzyc go o nastepny miesiac ? ( kwota ? Na tyle ile ty bedziesz mogl ... ) : Od 10 do 50 zł zalezy w jakim momęcie powiesz mi ze mam sie dolozyc ;]

Co chciałbym tu znaleść : Miłą atmosferę

Kila słow o sobie :Lubi grac w minecrafta

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...