Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Farex pozjadał wszystkie rozumy?

Great White

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Być może stwierdziłem, że uzasadnienie nie jest konieczne, lub miałem gorszy dzień. Mi również może się to zdarzyć. Nie mówię przecież, że jestem idealny.

Ale nie zmieniajmy tematu. Jak widzisz co napisałem ja i inni słusznie zamknąłem temat a jeśli się z tym nie zgadzasz masz prawo napisać do GM.

Opublikowano

Nie znam się na Lolu, ale nie wydaje mi się, by ten temat jakoś znacząco odbiegał od tematyki działu, czy też był aż tak bardzo bezsensowny, by go zamykać. Nawet jeżeli ktoś się chcę, że tak napiszę "poużalać", to wydaje mi się, że ma do tego prawo, zwłaszcza, że topic dotyczył supportu gry Lol. Musimy pamiętać, że nam, jako moderatorom nie wolno ucinać dyskusji. Temat nawet dobrze się nie rozwinął, by móc stwierdzić, że zamieni się w jeden wielki spam, a nawet gdyby tak się stało, wtedy można go zamknąć, by uniknąć nieprzyjemnych sytuacji w postaci nadawania co chwilę warnów.

Opublikowano

Jak to co, nic. Zrobił wszystko dobrze, temat moim zdaniem bezsensu, a po poście nad postem Farex'a że to by był sam spam. Skończ rzucanie mięsem w jego strone skoro nic nie zrobił źle..

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Farex,od tego jest chyba dział Lol no nie? Żeby pomagać,a nie zamykać każdy temat,zamiast zamykać tematy z jakimiś zoomhackami czy innym gównym to ty je jeszcze podpinasz. Jedna odpowiedź i by się spam zrobił no naprawdę.Dobrze że jeszcze w pogaduszkach tak nie robią,bo tu są normalni Moderatorzy.

Od takich tematów są różne portale, na których można się wyżalić na prawdę dział służy dla ludzi co mają problemy z grą, a nie z teamem itp.

Oczywiście wyszło że to ja jestem ten zły,jest coś w regulaminie że NIE MOŻNA pisać tematów do wyżalania się ?

Okej, piszesz tematy nie związane z grą np. Support ci odpisuje po długim czasie, ale co to ma do rzeczy ? Jak napiszesz taki temat to coś się zmieni? Im to napisz, że nie podoba ci się to co robią, a nie robisz Samosie z działu Lol`a i obrażasz Farexa, bo nie pozwala ci spamować.

Opublikowano

Hmmm, najlepiej za jeden fail go wyjebac?

Sluchaj , tutaj panuja inne zasady. Kazdy popelnia faile, nie znam sie na lolu ale jesli moderator uznal ze jest to bezsensowny temat mial prawo go zamknac.

Jesli by to zrobil zle, pisze sie do niego na pw, a potem do globa. Jesli Global nie wie co zrobic wtedy piszesz tu temat. Ale napewno nie na strzala pisac, bo mod jebnał jednego faila...

Nie wiem za co on ma tego moderatora miesiąca.

Napewno nie za twarz ;)

A Tobie radze nastepnym razem pomyslec, zanim bedziesz pisal jakies pierdoly.

A jednak jak Global Moderator,napisała

Global to tez nie guru, bóg, heros czy ktos inny zeby zawsze mial 100% racji.

Wredna jasno napisala ze nie zna sie na dziale lol, bo kazdy dzial ma inne zasady.

Np. w metinie za link wychodzacy, w publikacjach usuwamy go, a w csie dostaje sie bana na 3dni...

Opublikowano

Nie znam się na Lolu, ale nie wydaje mi się, by ten temat jakoś znacząco odbiegał od tematyki działu, czy też był aż tak bardzo bezsensowny, by go zamykać. Nawet jeżeli ktoś się chcę, że tak napiszę "poużalać", to wydaje mi się, że ma do tego prawo, zwłaszcza, że topic dotyczył supportu gry Lol. Musimy pamiętać, że nam, jako moderatorom nie wolno ucinać dyskusji. Temat nawet dobrze się nie rozwinął, by móc stwierdzić, że zamieni się w jeden wielki spam, a nawet gdyby tak się stało, wtedy można go zamknąć, by uniknąć nieprzyjemnych sytuacji w postaci nadawania co chwilę warnów.

Wredzia te tematy są zawsze takie same. Pierw ktoś coś powie (wyżali się), zazwyczaj gada jaka jego drużyna jest słaba.

Potem ktoś mówi, że on jest słaby i zaczyna się hejt + spam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...