Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Farex pozjadał wszystkie rozumy?

Great White

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To raczej ci brakuje rozumu, piszesz takie bezsensowne tematy.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Zamykam jedynie bezsensowne tematy.

Twoje ostatnie to były "Omg dlaczego mam noob team" i przez pół tematu pisałeś jaki to masz noob team i przez to ciągle przegrywasz - czyli temat do wyżalania się. A ten teraz topic to co ma na celu? Wyzywanie polskiego supportu za to, że odpisuje ci po tygodniu? Myślisz, że tylko ty do nich piszesz i że mają ci odpisać po 10 minutach?

Zacznij pisać normalne tematy oraz dyskusje to nie będzie problemu.

Jak dla mnie sprawa wyjaśniona.

Opublikowano

Farex,od tego jest chyba dział Lol no nie? Żeby pomagać,a nie zamykać każdy temat,zamiast zamykać tematy z jakimiś zoomhackami czy innym gównym to ty je jeszcze podpinasz. Jedna odpowiedź i by się spam zrobił no naprawdę.Dobrze że jeszcze w pogaduszkach tak nie robią,bo tu są normalni Moderatorzy.

cmpunksignaturebyfxtrea.png

Opublikowano

Nie chodzi o to, że spam tylko że robisz bezsensowne tematy. Ten topic miał na celu wyżalanie się? No chyba tak...

A żadnych hacków nie podpinam, a nawet jeśli to dobrze, bo to forum o cheatach.

Opublikowano

Tak, idziemy za głosem ludu i 'normalnych ludzi' i zamykamy temat, bo dostajemy 5 raportów na temat debilizmu danego tematu.

Szczerze? Powinieneś dostać bana za spamowanie tematami lub dublowanie ich.

Rozumiem, że na LoLa można narzekać, wyzywać ludzi pracujących w riocie, ale żeby KAŻDY założony przez Ciebie temat był o tym samym, po czym zostawał zamykany za flamewar, spamowisko lub bezsens... Na to można narzekać.

Sorry, ale Farex w 100% dobrze postępuje, nie bez powodu został oznaczony mianem moda msc.

Opublikowano

Oprócz tego że do Lola nie ma cheatów to ok. Pozatym co z tego że robie bezsensowne tematy? O ile takie są,bo w każdym moim temacie normalnie ludzie się wypowiadają,tylko ty przyjedziesz i koniec.

Nie gram w LoLa od 9 miesięcy, ale za to lubię sobie poszukać haxów do tej gry. Zoomhack, LastHit Bot itd.

@TOPIC

Farex zamknął temat i dobrze. W Polskim supporcie pracuje na oko 8-10 osób od ticketów i jak dostają w ciągu godziny 50-60 maili to sie nie dziw że musisz czekać tydzień aż odpiszą.

Kiedyś odpisywali odrazu, bo mało Gimbów z Polski grało, teraz jest dużo inaczej.

Opublikowano

Jeśli chcesz się wyżalić to zakładasz bloga. Forum służy do dyskuji. To chyba kończy tą bezmyślną przepychankę słowną.

1355848650-U247153.png

Opublikowano

Inaczej, jak coś Ci nie pasuje, napisz skargę. A nie tematy w pogaduszkach.

Forum tematyczne służy do dyskusji na dany temat, a że można czasem luźniej pogadać w wyznaczonych działach nie znaczy, że masz pierdolić bez sensu na prawo i lewo.

Aż przejrzałem ten dział lola i Twoje nic nie wnoszące posty przy okazji. Ja bym Ci już warna wlepił.

1355848650-U247153.png

Opublikowano

Przestań już narzekać, skoro ma moda to chyba wie co robi o.O? Inaczej by go nie dostał...i przecież od tego jest, żeby zamykać nic nie wnoszące tematy. A tu dalej temat z nazwą w sam raz do flamewara. Przestań grać w LoLa, jak Ci tak przeszkadza ta jedna konkretna osoba jejku<><>.

Opublikowano

Great White ty robisz bezsensowne tematy takie jak ten.

Naucz się grać to nie będziesz przegrywał.

Farex robi swoje to że mu się w bańce przewraca powoli to druga sprawa ale narazie moduje dobrze więc szukaj błędów u siebie

Opublikowano

I takim sposobem tworzysz kolejny bezsensowny temat, przeczytaj Regulamin potem zabieraj się do tworzenia tematów :)

Moderator nie ma zawsze racji. Jeśli uważasz, że się pomylił i chcesz wyjaśnić sytuację prosimy o kontakt na pw z danym moderatorem. Jeśli jest brak porozumienia prosimy o kontakt z Global moderatorem lub Administratorem.
Opublikowano

@Gamus

Farex też faila złapał... To był temat do dyskusji. Ja osobiście bym zmienił tytuł tematu i bym go zostawił.

A wiesz co było pisane z zamykaniem tematów...

Każdy moderuje po swojemu... Jeden zamknie drugi zostawi. Musicie się przyzwyczaić ;)

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Z doświadczenia wiem, że to byłby temat do wyżalania się i rzucania mięsem w stronę riotu i ew. spamu ile kto czekał na odpowiedź.

Z resztą swoje wyjaśnienie już dałem.

@Reebok, już ci mówiłem, chodź na ts jakiegoś i wyjaśnimy sobie kto tu ma 12 lat :)

@Up podaj jakies dowody.. Zawszę odpisuję w sprawie warnów i wyjasniam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...