Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft , publikacje serwerów . Create new subject - min. X postów

Golden™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up teraz też dużo pijawek piszę takie posty .

Ponoć w metku tak jest i jest dobrze , to czemu akurat w minecraft ma być gorzej ?

Nie mów nic o metku. Tam każdy taki post to dodatkowe 5% :)

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

Masz racje team moderacyjny , może usunąć takie tematy , ale po co im utrudniać ? Jak już wspomniałem milion razy wielka ilość zbędnych tematów powoduje mniej wyświetleń przy tych lepszych publikacjach .Więc to utrudnienie również dla zwykłych użytkowników MPC. Pozdrawiam

Wystarczy włączyć moderację w dziale Publikacje serwera (chyba tak się on nazwał), wtedy uniknie się takich sytuacji i nikomu to roboty też nie utrudni, z resztą od tego są kid i moderatorzy by porządek w dziale był.

a_ap_rocky_signature_by_durty530-d5r6scd.jpg

Po za forum nie pomagam! Pomogłem? Daj

LIKE!

Opublikowano

Jak ludzie będą mieli ograniczenia to będą spamować, żeby napisać w publikacjach. Nie.

Dobijają posty i piszą sami.. to dobry pomysł ,bo zakładają konta i robia syf w publikacjach.. Od 50 postów powinno być ;P możliwość pisania w publikacjach mc

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Opublikowano

Proponuje żeby Global Moderator , lub Administrator , a nawet elita sprawili , aby moj pomysl zostal zrealizowany , albo zeby nie zostal zrealizowany . Pewnie nie zostanie , bo wiekszosci osobom sie nie podoba , nie wiem czemu

1361453243-U739101.png

Opublikowano

Każdy mówi, że nie nie nie. Zobaczcie jaki jest natłok reklam minecrafta, dajmy przykład. Serwer startuje o 22:00, a jużo 22:10 jest na stronie, na rano już go prawie nie ma. Taki tam syf w publikacjach jest.

Radzę coś zrobić z tą publikacją minecrafta, posegregować jakoś nie wiem.. Po prostu za duży syf tam jest.

Pomysł jest dobry, od 30 / 50 postów.

Opublikowano

Tak, ale lepsze jest to niż taki user zaspamuje te 30 postów i potem będzie spamować w publikacjach. Tylko 2x więcej roboty

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Bywalec
Opublikowano

Poza tym, jeśli mogę się wtrącić, to naszą - moderatorów pracą jest usuwanie spamu i czuwanie nad tym, skoro aż tak bardzo to odczuwacie i widzicie, to zraportujcie, nie wierzę, że w ciągu max. 30 min. (Jeżeli jest jakiś mod/global on a nie afk) to zostanie to zrobione. Nie.

5jJNSGS.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...