Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft , publikacje serwerów . Create new subject - min. X postów

Golden™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. W tym dziale można pisać jak się ma powyżej 250 postów . Myślę , że jest to zrobione , żeby uniknąć niepotrzebnego spamu po przez jeszcze "początkujących" na tym forum . Rozumiem to i się w pełni z tym zgadzam , ale skoro tu można to czemu nie w dziale minecraft , a konkretniej publikacje serwerów . Ludzie często zakładają konta na mpc tylko dlatego (nie wiem czy często , ale wiem , że są takie przypadki) , żeby zareklamować swój serwer minecrafta i stał się też on popularny . Wydaje mi się , że minimum 10-50 postów na napisanie tematu w tym dziale było by optymalną liczbą . W dziale publikacje serwerów często są pisane tematy . Przez co np. temat pana "X" z reklamą swojego serwera , będzie miał mniej wyświetleń . Żeby temu zapobiec pan "X" robi często refresh przed 24 h . Gdy zrobi się te min. 10-50 postów będzie tam mniej tematów , już napisałem u góry w czym to pomoże . Pozdrawiam

1361453243-U739101.png

Opublikowano

Ja jestem za. Ludzie zakładają konto, robią publikacje i już nie zaglądają na empece. 20 postów to powinno być minimum.

Opublikowano

Skąd wiesz że te 10/15 postów będzie się chciało postów typowi nabić? Tacy wolą iść prosto na inne forum i tam się reklamować. Tak czy tak bierne konta na MPC będą się tworzyły.

Ja neutralnie

a_ap_rocky_signature_by_durty530-d5r6scd.jpg

Po za forum nie pomagam! Pomogłem? Daj

LIKE!

Opublikowano

A po co mają się tworzyć na mpc konta , które nie są odwiedzane . Takie , które były stworzone na celu zareklamowania serwera? Mpc to forum , a nie miejsce dla reklam serwera . To znaczy też , ale przy okazji , a nie tylko to. Masz racje konta będą się tworzyły tak samo , ale kto powiedział , że jestem temu przeciwny ?

1361453243-U739101.png

Opublikowano

Ja jestem za. Przynajmniej nie będzie takiego spamu, jak jest zawsze <_<

//nieregulaminowa sygnatura - gif

//BR3ND

Opublikowano

Jak ludzie będą mieli ograniczenia to będą spamować, żeby napisać w publikacjach. Nie.

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

@up Naprawde tak uważasz? Moim zdaniem po prostu ta zmiana zniechęci , niektóre osoby do zakładania konta , a będą to osoby , które tylko po to robią konta na mpc. Jak już wspomniałem : W dziale publikacje serwerów często są pisane tematy . Przez co np. temat pana "X" z reklamą swojego serwera , będzie miał mniej wyświetleń . Żeby temu zapobiec pan "X" robi często refresh przed 24 h . Gdy zrobi się te min. 10-50 postów będzie tam mniej tematów , dzięki czemu serwer pana "X" będzie popularniejszy . Są czasami serwery lepsze od innych , a mniej popularne . Masz mała racje , ale można przecież zrobić minimum 10 postów .

@down - Źle mnie zrozumiałeś . W tym dziale czyli Sugestie ... trzeba mieć 250 postów . A w publikacjach mogło by przecież być 10-20 . Czy to jest tak dużo?

PROPONUJE , ZEBY JAKIŚ GLOBAL MODERATOR LUB ADMINISTRATOR , POWIEDZIAŁ CZY TA ZMIANA JEST PRZEZ NIEGO AKCEPTOWANA I DLACZEGO

1361453243-U739101.png

Opublikowano

Neutral.

Wiele osób woli przeglądać forum niż pisać posty ;)

Zauważyłem że często tam są publikacje, a autor ma z 3 posty..

Lecz nie wiem czy to ma sens, tak jak ktoś napisał - pójdą na inne forum, bo tam nie trzeba mieć X postów.

challenger.png

Opublikowano

na craftsi.. (nie chcę reklamować więc nie dokończę) czyli na innym forum , też trzeba mieć jakąś ilość postów , żeby założyć swój temat z publikacją serwera

PROSZĘ W KAŻDYM POŚCIE PISAĆ - JESTEM NA TAK , LUB JESTEM NA NIE

1361453243-U739101.png

Opublikowano

Gdy będzie to ograniczenie nie będzie chciało im się publikować tego serwera, a przez tą publikacje mogą ściągnąć na MPC jakieś osobny postronne, typu administratorów tego serwera którzy będą temat odświeżać tak jak ja swój serwer i może zostaną tu na dłużej również tak jak ja.

Opublikowano

Jestem na tak, ale minimum 50 postów.

Wkurzające są multikonta po 6 góra 10 postów maks, które sobie piszą dobrą opinię o serwerze, który jest krytykowany przez użytkowników +100 postów. Uważam, że wbicie tych 50 postów na kilku kontach nie będzie aż tak proste.

'But it's been no bed of roses no pleasure cruise
I consider it a challenge before the whole human race
And i ain't gonna lose
'

WTF ?! To nie jest reklama... Klikaj!

b234x60.jpg

Opublikowano

Również jestem na nie, ponieważ po co "tworzyć" kolejne przeszkody w porozumiewaniu się? To że powstają powtarzające się tematy to w gestii teamu moderacyjnego Minecrafta jest usunąć pozostałe do kosza. Multi konta są banowane jeśli zostaną wykryte.

Nie róbmy kolejnej "bariery".

1334497071-U17330.png

Opublikowano

@up najpierw piszesz , że 20-50 postów , a potem że jednak jesteś na nie . Zdecyduj się!

Pragnę was poinformować , że raz na tym forum (całkiem nie dawno) spotkałem uzytkownika , który miał 7 tematów . Każde z tych tematów to była publikacja serwera . Pewnie pytacie - No i co ? , Co w tym dziwnego ? , Przecież ma prawo zareklamować swój serwer... Oczywiście ma prawo tylko , że kaze z tych 7 tematów to była publikacja tego samego serwera. Może tytuł tematu był inny , ale w zawartości było te same ip co w innych tematach . To jest jeden z wielu przypadków , co robią ludzie gdy nie mają ograniczeń typu min. x postów .

Również jestem na nie, ponieważ po co "tworzyć" kolejne przeszkody w porozumiewaniu się? To że powstają powtarzające się tematy to w gestii teamu moderacyjnego Minecrafta jest usunąć pozostałe do kosza. Multi konta są banowane jeśli zostaną wykryte.

Nie róbmy kolejnej "bariery".

Masz racje team moderacyjny , może usunąć takie tematy , ale po co im utrudniać ? Jak już wspomniałem milion razy wielka ilość zbędnych tematów powoduje mniej wyświetleń przy tych lepszych publikacjach .Więc to utrudnienie również dla zwykłych użytkowników MPC. Pozdrawiam

1361453243-U739101.png

Opublikowano

Ludzie będą wtedy tworzyć publikacje w głównym dziale i innych subforach MPC. Użytkownicy pisaliby głupie posty, typu:

Faaajne +++ :D

lub

aha, oki, dzięki.

Tylko po to, aby napisać publikacje. Jestem stanowczo na nie!

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano

@up teraz też dużo pijawek piszę takie posty .

Ponoć w metku tak jest i jest dobrze , to czemu akurat w minecraft ma być gorzej ?

1361453243-U739101.png

Opublikowano

No i kto tutaj chcę nam zrobić wasze więzienie? Administracja? Czy może wy sami? Ja stawiam z pewnością na to drugie. Żeby zakładać jakieś durne blokady na forum, gdzie większość userów się szybko kontaktuję ze sobą etc, a to by utrudniło start nowych serwerów.

WIELKIE NIE! TO WY CHCECIE ZROBIĆ "WIĘZIENIE", A NIE ADMINISTRACJA.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...