Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

West

duzycheater

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na draftach meta jest zawsze.

To lepiej kurwa nie odzywaj sie w tym dziale bo znowu zobaczymy post w stylu "Ashe jest najlepsza na midzie".

Nic takiego nie pisal a porownuje bo moge porownac , pierdolony hejcie. Cos nie tak ,ze wyrazilem swoje zdanie ? Moj znajomy ma 30 lvl na nordicu i na wescie i sam mowi ,ze na wescie lepiej sie gra. Chociaz angielski znaja ludzie..

1322316286-U391680.png

1319035981-U394251.png1319035981-U394251.png1319035981-U394251.png1319035981-U394251.png1319035981-U394251.png

Massimiliano

Opublikowano

Nic takiego nie pisal a porownuje bo moge porownac , pierdolony hejcie. Cos nie tak ,ze wyrazilem swoje zdanie ? Moj znajomy ma 30 lvl na nordicu i na wescie i sam mowi ,ze na eascie lepiej sie gra. Chociaz angielski znaja ludzie..

Po uju, na eascie masz ruskich i polaczków a na wescie francuzów i niemców.

Opublikowano

W sumie nie ma co porównywać na Weście jest o wiele wiele więcej graczy . Gdyby było w miarę po równo nikt by nie gadał, że west jest lepszy.

Opublikowano

A mi się podoba że na EUNE jest "niższy" poziom, zawsze można picknąć jakiegoś Kennena i na spokojnie samemu carrować gry

am%C3%A1simar_eune_103_0_nozg.png

Opublikowano

Dżizas... Jak nie wiecie na jakim serwerze grać, na West czy na Nordic&East, to idźcie na serwer NA ;). Jak ktoś tam powyżej napisał: każdy serwer posiada wady.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.

18706.png

Opublikowano

Granie na NA mija się z celem. Granie na takim pingu to mordęga, a nie zabawa.

Na West przeszły polaczki w poszukiwaniu za większym poziomem gry. To wystarczający powód, żeby grać na Nordicu. Przynajmniej ludzie są mili.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

@up Nie wszyscy są mili na Nordicu. Wczoraj to nieźle się zdenerwowałem na jakich ludzi ja trafiłem do teamu, nic nie robili, a gadali jacy inni to noobki. Z drugiej strony masz rację na West jest co raz więcej polaczków, którzy też są upierdliwi.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.

18706.png

Opublikowano

Ja szczerze nordica nie lubię bo trollow od cholery. Nie da sie skupic na grze. Czesto jak gram z kumplami to wygrywamy, ale jak nie to jest ciezko. Zdarza mi sie wyccarowac, ale bywa ze maja w dupie wszystko co sie pisze i jest lipa. Kumpel ma 2x30lvl na wescie i east, mowil ze na east mial 1100 elo a na west 1600. Mowil rowniez ze tam jest lepiej. Sam nie wiem ale sadze ze west jest lepszy, gralem tylko tam do 15lvl do turnieju i zle nie bylo

stasiu956.png

Nick z Battlefield 3: Stachu956

Nick w League of Legends: Cv8j

Nick z Need for Speed World: Cv8l

Nick z Call of Duty 4: Modern Warfare: Stachu956

Opublikowano

@up

To co napisałeś potwierdza, że na Nordicu jest większy poziom, bo trudniej tam coś wbić. Chyba, że Bóg Cię nienawidzi i w Twoim teamie są nooby i trolle, a w przeciwnym normalni ludzie, którzy mają mega dobrą komunikację.

Ci co mówią, że Nordic jest gorszy pewnie sami przeszli na Westa. I bardzo dobrze. Więcej miejsca dla normalnych ludzi, którzy wiedzą że przegrywają przez siebie, a nie przez team.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Takie krotkie podsumowanie, skoro wszystkie placzki z Northa poszly na Westa za lepszym poziomem, to z kim grasz na Wescie?

Kiedys to byl jeden server, w czasie podzialu nie bylo wybierane "ty na west bo jestes lepszy" to bylo dzielone od pochodzenia, west moze i jest lepszy ale dopiero od 2k gdzie gra topka nic wiecej, jak nie jestes w stanie wbic platyny, albo choc zlota to nie wina trolli tylko taki jest twoj skill. Zmiana servera nic nie da.

Z drugiej strony powiedziec moge tak: "Zmien server bo West jest lepszy", nooby przejda i zostanie sama smietanka na nordicu ^^.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...