Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

West

duzycheater

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , opłaca się przenieść na WEST'a? Jest tam wyższy poziom niż na east? Pytam ponieważ mam darmowe przeniesienie i myśle czy się nie przenieść ;d

0092644162c54cbb9289b6e67ef37e4b.png

Respect is earned, not given. You people have done nothing to earn my respect. 

Opublikowano

bylo juz wiele tematow na ten temat i nie nie ma wyzszego poziomu zreszta co z tego jak tam przejdziesz nie bedzisez ani lepszy ani bardziej szanowany...

ja sie przenioslem i zalowalem teraz mam juz 2x 30 na east i west, wole grac na east ...

Opublikowano

No to mam teraz mętlik w głowie ;d..

@Up jeżeli zrobiłeś konto przed rozłączeniem serwerów to masz za freeeeeko xD

0092644162c54cbb9289b6e67ef37e4b.png

Respect is earned, not given. You people have done nothing to earn my respect. 

Opublikowano

Na west jest dużo więcej trolli i mniejszy poziom gry.

Graj tam gdzie masz znajomych, a nie zastanawiaj się nad "poziomem gry".

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

@up MYLISZ SIE ..Kiedys west i east byly razem i na wescie tez gra duzo polakow myslacych podobnie jak ty.Sa ruscy ,sa polacy sa i hiszpanskie,francuskie trolle.

http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227#history

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Opublikowano

Meta masz tylko w swoim pustym łbie. Gram teraz normala i co ? Mam solo topa/junglera/supporta/ad carry nikt na czacie nikogo nie wyzywal (tak jak często bywa n zachodzie)

pc_sgt.Hobbit.png
Opublikowano

to mozna sie przeniesc? jak tak to jak jak chce np sie przeniesc 1 raz to za darmo czy placic musze kasa

1 raz jest za darmo zobacz w sklepie zakladka inne i bedzie przenies free ale pamientaj 1 raz mozesz tego uzyc za darmo

T2xlajE0X19fZXVuZV9fXzI0NV9fX05VTExfX18yX19fMTAwX19fUG9sYW5kLnBuZ19fXzlfX19ub25lX19fMjExOUZGX19fc29sbw==.png

Opublikowano

Ogarnijcie się. @Massimiliano -

Takie same są poziomy gry. Jak zrobiłeś konto po to, aby sprawdzić jaki jest poziom gry na EUNE, jesteś żałosny. Wytłumaczę ci: Gdy stworzyłeś nowe konto na EUNE i masz tam 1 lvl, po czym wziąłeś rozgrywkę, trafiłeś na ludzi pewnie z max 5 lvl, gdyż dobiera ci ludzi do twojego lvlu. Więc tak samo na Weście gdybyś wziął 1 lvl miałbyś ten sam poziom gry. Ty nigdy nie byłeś początkującym? Ogarnijcie się ludzie powtarzam, bo to kolejny zbędny temat, takie same poziomy są na obu serwerach i chuj.

Game Over

Opublikowano

Tylko ,ze na wescie mam 22, a na nordicu 15..

To ty rzeczywiście jesteś odpowiednią osobą do stwierdzania poziomu gry na serverach... Wiesz co to elo chociaż ?

Jesteś jedną z osob, które wyznają stwierdzenie: "Nie mam pojęcia a więc się wypowiem"

pc_sgt.Hobbit.png
Opublikowano

I tam i tam się bardzo kijowo gra. Jak już ktoś powiedział graj tam gdzie masz znajomych, bo ja się przeniosłem i bardzo tego żałuje. Jedynym plusem westa jest to że nikt się nie wkurza podczas gry a na eascie bardzo często.

<>

Opublikowano

@UP (massimilliano): Śmieszny jesteś, nawet nie wbiłeś 30 lvla a już próbujesz oceniać poziom poszczególnych serwerów? Wbij 30 lvl, zagraj po 500 rankedów na każdym z serwów i dopiero się wypowiedz.

@Temat: IMO niema zbyt dużej różnicy na rankedach pomiędzy poszczególnymi serwami (na poziomie poniżej 1700elo).

Opublikowano

Nie przenoś się , na nordicu jest dużo lepiej . Ja tam gram itp . Ale teraz na serio po prostu na east jest o wiele lepszy poziom i ludzie są ogarnięci na west sami hiszpanie .

Gram w :

Battlefield Heroes , Battlefield Play4Free , Minecraft

Pomogłem? Daj Plusa :)

Opublikowano

West. Na nordicu nie ma mety. 0 junglerow 0 ad carry+support. Polacy i ruskie placzace o ksa.

Na draftach meta jest zawsze.

Tylko ,ze na wescie mam 22, a na nordicu 15..

To lepiej kurwa nie odzywaj sie w tym dziale bo znowu zobaczymy post w stylu "Ashe jest najlepsza na midzie".

Opublikowano

Chcecie mieć poziom? Idźcie grać na North America.

@TOP

I na west i na east jest taki sam poziom (sprawdzane bo mam i tu i tu 30lvl). Nie ma znaczenia, gdzie będziesz grał. Wszędzie są trolle, dzieci neo itp.

Opublikowano

@up

Na Ameryce? SERIO? Do godziny 17 grają ludzie z europy i poziom jeszcze jakoś się trzyma. Po 18 zaczynają grać dzieci z ameryki i jeśli szukacie szybkiego sposobu na wbicie elo to radzę grać właśnie tam. Gość z Europy 1200elo potrafi sam carrować tam gry na 1900+. Oczywiście jak już Amerykanie grają.

Wszyscy idioci i nuuby, którzy są przekonani że przegrywają gry przez noobów w teamie poszli na westa szukać "większego poziomu gry".

To, że na nordicu gra się normale bez mety jest OGROMNYM plusem. Na wescie ludzie grają utartymi schematami, a jak ktoś chce spróbować czegoś nowego to jest "noobem".

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

@eMode

Znam ludzi, którzy tam grają w dzień i w nocy więc wiem co się dzieje na NA.

@TOP

W takim razie nie szukajcie, gdzie jest większy poziom tylko grajcie z kumplami. Jeśli się przeniesiesz możesz tego żałować tzn. stracić większość osób, z którymi grasz itp. Myślę, że w tym temacie nie da się nic innego już powiedzieć.

Opublikowano

prosze was nie kluccie sie o serwery... na west masz wiecej osob i niby najlepszy poziom gry i to jest prawda. gralem na obu serwerach dosc dlugo i na east jest zdecydowanie mniejszy poziom. duzo osob trolluje nawet rankedy tyle samo osob nie zna angielskiego i tak naprawde nie ogarniaja gre. dlaczego tak jest? ano dlatego ze lol jest reklamowany a east ma jezyk polski wiec duzo gimbusow (bez obrazy :D) idzie na tamten serwer. miedzy rankedami east a west widac duza roznice

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...