Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BF3] Gremix [Detected]

Gremix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pozostaje gra na serwerach no-pb.

A są wgl jeszcze serwery rankingowe no-pb bo słyszałem ,że pkt nie dochodzą na no-pb teraz.Na no-pb nie da się wykryć cheata prawda?

Opublikowano

Dzięki wszystko działa.

Zapomniałeś dodać działa tylko pod wersją 64 bity.

Może mało osób to ma ale chack działa .

Narazie nie wykrywalny :)

A po co skoro BF jest tylko na 64 bity?

KHnS9.png

Signature by Karol22

Opublikowano

Za każdy cheat możesz dostać bana na PB/Serwer/Grę.

PB - Jak grasz na wykrywalnych cheatach.

Serwer - Jak administrator się obrazi.

Grę - Po tym, jak ktoś Cię zgłosi.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

no hack jest, dla samego siebie se ot tak sprawdziłem, niby wszystko ok, ale nie DZIAŁA ! fakt może jest i ikonka pośrodku celownika, ale wroga nie pokazuje, więc cziterzy nie pogracie sobie :D

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

PB rankingowe nadal sa to może i fakt, tyle że tam grają biedne dzieci którym PB nie działa bądź cziterzy i taki cziter na jedyne kanały sie trafi i co poczniecie? jajeczko, życze Wam wszystkim rychłego bana i płaczu

• 2 tygodnie później...
Uczeń
Opublikowano

hmm czy hack działa na serwarach no pb??

Wieczna Susza  :D

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ludzie czemu jak ja to odpalam wszystko ładnie jest i piszę "waiting..." i się nie zamyka to okno ... Potem wchodzę w bfa3 i nie działa proszę o pomoc..!

Spoko.. Ale mi nie działa mam Win7 64 bit ... Jak odpalam tego haxa to piszę mi "waiting..." i to okno się nie zamyka... A jak wchodzę w bfa to nie działa proszę o pomoc .... !

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Battlefield3 hack Detected! <--- napisal na wstepie jak jest nazwa czita. Po patchu nic juz nie chodzi .A mod w temacie nie zmienil na derected.

BUM

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

nie może działać jak jest nieaktualny od dłuższego czasu

Nic nie jest prawdziwe, Przegrana tylko złudzeniem. Wszystkie cheaty dozwolone. To co stare nadal mocne - Tylko się trzeba bać , bo cheaty będą igrać!

,, Nie tylko cheaty. To aż cheaty. ,, M.A.T.U.S. - Mały Agent Tropiący Ugrupowanie Schetyny

• 9 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...