Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] CheatCraft [Wojny Gildi] --> Cheaty Dozwolone <-- [No-Premium] Start 21.08.2012 godzina 14:00

OwcaMen

Czy zagrasz na serwerze?  

27 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na serwerze?

• Tak
      18
    • Nie
      9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lubisz grać na cheatach?

Lubisz killaure czy x-raya?

Grasz na nodusie lub innym hack kliencie?

Lubisz niszczyć TnT?

Nie lubisz lwc i innych durnych zabezpieczeń na serwerach?

Nie lubisz jak na serwerze jest NoCheat?

To jest to serwer idealny dla ciebie!

Adres IP: 188.165.216.89:25521

de2zjo.gifTyp Serwera: Wojny Gildi

de2zjo.gifPotwory: Tak

de2zjo.gifZwierzeta: Tak

de2zjo.gifPvP: Tak

de2zjo.gifPremium: Nie

de2zjo.gifSloty: 65 (około)

de2zjo.gifWhite List: Nie

de2zjo.gifNether: Tak

Administracja:

- [Admin] OwcaMen

- [Moderator] Daxen

System Wojen Gildi obsługuje plugin Factions.

Poszukujemy KidModów!

Za aktywne udzielanie się pod tematem zostaną rozdane Vipy!

Opublikowano

żałosne serwer ze wspomagaczami pewnie antyCheat nie potrafią dodac albo antyXRay .... same dzieci będą grac które będą się dowartościowywac że zabili inne dziecko na wspomagaczach

Walka Honor Wiara Sprawiedliwość Nadzieja i Miłość - Tego uczmy się od Osób Które Oddały Życie Za Nasz Kraj

Rasista to też człowiek Tylko on różni się Nienawiścią do Innych Ludzi Z wielu Powodów

Problem Na Serwerze ? Napisz Sprawdzimy co się da Zrobić

178.19.107.138:25026 Serwer RPG+Frakcje Trwają Konfiguracje

Opublikowano

@Up

Walnij się w głowę bachorzę

//obraza

Jezeli uwazasz ze Cie Zirytowałem , Zdenerwowałem Daj -.

Jezeli uwazasz ze Cie Podnieciłem xD , Zadowolilem , Ucieszyłem , Dałem Ci info daj +.

Nie zbieram zadnego syfu :)

Opublikowano

Nikt serwerów nie potrafi robic porażka ... kur szukam a na 1 dzieci jako admini 2 Vip zbyt dobre 3 faworyzacja kolegów 4 Pluginy złe ustawione 5 ... i tak dalej do 20 bym dojechał

Walka Honor Wiara Sprawiedliwość Nadzieja i Miłość - Tego uczmy się od Osób Które Oddały Życie Za Nasz Kraj

Rasista to też człowiek Tylko on różni się Nienawiścią do Innych Ludzi Z wielu Powodów

Problem Na Serwerze ? Napisz Sprawdzimy co się da Zrobić

178.19.107.138:25026 Serwer RPG+Frakcje Trwają Konfiguracje

Opublikowano

No nie, serio?

Serwer na cheatach?

Powoli zaczynam wątpić w serwery Minecrafta.

Tak trudno znaleźć porządny serwer...

Porażka.

Opublikowano

To jest kurwa serwer dla mnie japierdole jedyny pozondny serwer mc na swiecioe OOOo tak tak nie ma lipy UUUUUUUu jeszcze dajcie podszywanie sie pod graczy to do piero bedzie ;]

To jest kurwa serwer dla mnie japierdole jedyny pozondny serwer mc na swiecioe OOOo tak tak nie ma lipy UUUUUUUu jeszcze dajcie podszywanie sie pod graczy to do piero bedzie ;] na 99% kupie vipa czy cos a i kid modem bym chentnie zostal ;]

Opublikowano

Wszyscy co napisali Tu odpowiedz pod tym Tematem To Sa ( NOBY ) za przeproszeniem. Sa cheaterami i bez czitow nie umieja grac . Ci co zalozyli konta na innych serwerach i maja taki sam nick powinni Bana dostac na stale ,,, Szkoda mi cheaterow ( nobow ) ktorzy sa w kazdej grze .

Opublikowano

Wszyscy co napisali Tu odpowiedz pod tym Tematem To Sa ( NOBY ) za przeproszeniem. Sa cheaterami i bez czitow nie umieja grac . Ci co zalozyli konta na innych serwerach i maja taki sam nick powinni Bana dostac na stale ,,, Szkoda mi cheaterow ( nobow ) ktorzy sa w kazdej grze .

Sam jesteś noobem, nawet chyba nie wiesz na jakim forum jesteś, MPC - multi player cheats , twierdzenie że Ci co grają na cheatach to już nie umieją grać bez nich też jest nie na miejscu, ja potrafię grać uczciwie i się dobrze zabawić, a na tym serwerze każdy będzie miał wspomagacze i zabawa będzie wyrównana, nie to co na tysiącach innych serwerów które używają niby nocheatów a i tak szanse są niewyrównane bo da się używać cheatów. To będzie jedyny serwer na którym możesz spokojnie zginąć i nie mieć bulwersu że walka była nieuczciwa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...