Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zychu To Oszust Uwaga!

helu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
xD HAHAHAHAHahHA . Nie no gz dla Krzemila nabrales 1 goscia hehehehehe xD.
Opublikowano

A do Hela jeszcze dodam.Ty byles zalozycielem tego tematu , co pisales ze za pomoc dasz wojo 61, a ja napisalem zebys podal nick i serwer to sprawdze na metin2.pl w rankingu, a ty powiedziales ze nie, nie ryzykujesz, bo jeszcze cie okradne. YEAH WKONCU ZROZUMIALEM SENS TEGO TEMATU

jA Nop

Opublikowano

ZychuP troche szkoda ze od chodzisz od MPCforum dziki ci za wszystko bez ciebie i twoich tutów nie postawiłbym serva wiele ludzie z MPC też

odwalcie sie od ZychuP to spoko gość ale koniec kiedyś musi być.Jak odejdziesz nie będzie Jednego nooba mniej tylko na twoje miejesce wedą spamerzy,nooby

pozdro ZychuP

Opublikowano
www.google.pl jak niepomaga to wejć na www.own3d.es

Popieram Za To Powinien Być BAN Jak Nic... Wiesz Że Ten Temat

Mogły Oglądać Dzieci ??

Nie Tylko Są Tu Ludzie 15+ i 18+

Więc Następnym Razem Się Zastanów !!!!!!!!!!!!!!!!

52287137559562145640.png

Opublikowano

No niestety pan Up ma rację...

ALE

są też 15+.. ale z umysłem który stanął na rozwoju gdy miał 10 wiosenek, więc nie wszyscy zasługują...

24dlqhh.jpg
Opublikowano

@Saltaz

http://www.pokemon.dexter007.net/index.php

54m 1M G0 p0l3c4ł3m 1 70b13 73rZ P0L3C4M ;d

Opublikowano

zychóp 70 y357 5p0|<0 g05c y4 n1c d0 n13g0 n13 m4m dl4 5p0r0 7ó70w 4 c0 d0 4ó70r4 70 m0gl35 z4r34g0w4c y4|< c1 w0gl3 0n 70 r0b1l m0zn4: 1.wyl4czyc n374 2.x n13 gryz13... 3.513 p0w1351c

Tlumacz se;

http://www.pokemon.dexter007.net/index.php

76561198004076728.png
Opublikowano

ZychuP to oszust po prostu jak cos to nawet rozmowę moge wyslac ze znim pisalem wszystko-.-

weszedl mi na kompa przez teamVierv i najpierw robil dobrze a potem zaczol wchodzić na pliki systemowe i zaczol usuwac i mieszac

Opublikowano

Zychu,

otwarles

No otwarł, ale poćwicz pisownie.

No i dobra na wasza prosbe odchodze z MPC ....koniec tutkow. Pozdro dla noobow. Bedzie nowe konto, nowa historia.

Ale po co piszesz to na zielono...? Jeżeli odchodzisz z MPC to żegnam nic nie pisz i nie zakładaj nowego konta.Nie rozumiem, skoro odchodzisz to nie zakładasz nowego konta.

@autor,

Skoro masz tą rozmowę z gg, prosił bym ją...

Pamiętaj na tym świecie nie można nikomu ufać!

1317454587-U195480.png

Opublikowano
a kokosz ni huja ;] potrem ja zadziałałem i przez mój urok osobity zrobił subforum ;]

nie denerwuj mnie ... Przez jednego napka odejść z mpc...

Ja też mam wpizdu roboty i jakoś daje rade a ty masz się tylko udzielać na forum....

Zobaczcie na innych Modów Metin2 (byłych) nie dali rady -,- ja daje rade sam ;/ nawet kidmody się opierdalają w czym muszę zacząć działać.

Nie zamknę tematu bo chce żebyć odpisał wszystkim że zostajesz -,-

ja cie prosze o 1 zbanuj tego PANA ZAGLADY bo już czytać się odechciewa w każdym prawie każdym poście wyzywa od neokidow,ma chłopak problemy w rl ale nie mam zamiaru by ja i inni byli jego tarcza ....

rsz_ish6nntkdak3pdvq7i3v.jpg

Opublikowano

o.0 Widac neo kidy sie poplakaly i juz placza Mounthainsowi by mnie zbanowal. Sram na wasze zdanie nie musze kazdego lubic a wy nie musicie mnie lubic. Auron233 zrobiles chociaz jakis 1 normalny poradnik czy pomogles komus naprawde ? Nie, wiec zamknij pyska pseudo psychologu . Psycholodzy raczej sa osobami spokojnymi ,a ty juz sie nerwujesz jak jakis psychol. Idz sie leczyc.

KORDS

;> Spoko jak bedziesz mial problem to najwyzej pozdrowie srodkowym palcem. Jednak pousuwam tresci z wlasnych poradnikow bo nie warto bylo robic.

ShavArth ;>a ty guzik wiesz.

Opublikowano

Uspokójcie się, to wygląda jakbyście przez 1-3 n00bow przestali byćna forum. Miesiąc temu to 10 n00bów mnie tyrało i od dzieci ne0 wyzywało (dopiero za 3 lata bedzie polmt2 (czemu tylko POLMT2?) i to jeszze na 3 dni tylko) a teraz to chociaż nie wyzywają a nawet mnie lubią ;p.

Jestem Muzykiem - http://www.jamendo.com/pl/artist/Chippy

O ty muzyku, urwiesz mi od minijacka xD

Mój avatar - to jestem ja , w słuchawkach - a nie żadne "dziecko ne0". Jestem seksi.

Opublikowano
Mpc jest jak narkotyk. A dotad myslalem ze metin2 najbardziej wciaga;] helu cwe.. (moze sie domyslicie rymu) bardzo bym prosil abys zamiescil screeny z rozmowy ;] Ostatnio napisales ze mnie zniszczysz i masz filmik. Wrzuc na youtube ;] PanieZaglady: nabiles ponad 200 postow w tydzien, wyzywajac all od napkow, Robo12 pisalem z GM PL , oni sami nie wiedza, czy wolno czy nie, nikt sie nigdy tym nie zainsteresuje. Mounthains, coraz bardziej zaczynam doceniac twoja prace.

jA Nop

Opublikowano
o.0 Widac neo kidy sie poplakaly i juz placza Mounthainsowi by mnie zbanowal. Sram na wasze zdanie nie musze kazdego lubic a wy nie musicie mnie lubic. Auron233 zrobiles chociaz jakis 1 normalny poradnik czy pomogles komus naprawde ? Nie, wiec zamknij pyska pseudo psychologu . Psycholodzy raczej sa osobami spokojnymi ,a ty juz sie nerwujesz jak jakis psychol. Idz sie leczyc.

KORDS

;> Spoko jak bedziesz mial problem to najwyzej pozdrowie srodkowym palcem. Jednak pousuwam tresci z wlasnych poradnikow bo nie warto bylo robic.

ShavArth ;>a ty guzik wiesz.

mam gdzieś twoje Poradniki ....... (wtf)? dla mnie możesz być nawet prezydentem Polski i tak cie to samo prawo obowiązuje... jak i ta sama kultura.Nie trzeba byc wielkim by być lubianym(czy tam porobić kilka poradników ) i znowu tu wychodzą twoje problemy w rl .... rozumnie ze brak kolegów w rl cie przybija ale nie musisz jeździć wszystkim i się chwalić co ty zrobiłeś.

Nikomu nie pomogłem w dziedzinie Informatyki.. ale za to pomagam w rl .... nie masz naprawdę czym się szczycić, a ze ktoś pyta się o pomoc to ty go od neokidow wyzywasz .... nie ma tak w ogóle słowa w języku POLSKIM "neokid" tak samo jak i w języku obcym.

to co pogrubiłem naprawdę nie mam zamiaru się rozpisywać i cie oczerniać bo szkoda mi ciebie. Myślisz ze Poradniki cie będą bronic przed kara?

Forum jest do Pytań i odpowiedzi a nie do wyzwisk.

Psycholodzy są osobami spokojnymi? oj tu się myślisz.

Pseudo Psychologiem nie jestem raczej jestem na 1 roku na Uniwersytecie Gdańskim.

rsz_ish6nntkdak3pdvq7i3v.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...