Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zychu To Oszust Uwaga!

helu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

poprosilem go o pomoc w zrobieniu chisnkiego servera on sie zgodził robiliśmy robiliśmy i zaczęło coś być nie tak zaczol wszystko psuc a plikach zaczol wchodzić w pliki Systemowe Zaczol usuwac Wszystkie moje pliki Sytemowe Namieszał mi w systemie!!

wchodzil przez program teamvierv

Opublikowano

Widać mamy ne0 kida na forum również hackera.. A gdybyś mu tak namieszał w kompie że by nie mógł partycji sformatować ? Ciekawe co ty byś wtedy zrobił "ZychuP" Noobie

Opublikowano

Prosze Cie Nie Wymiguj Sie -.-

Mam twoje gg i nie pierdol glupot -.- mam nawet rozmowe ;]

twoje gg : 3532276

Prosze Cie BArdzo!

jak chcesz mogę dac nasza rozmowę jak nie wierzysz ze pisałem z toba

Opublikowano

ZychuP pewnie masz na mysli temat gdzie dales CENNIK na swoim privie i Cie tam z pitbullem wysmialem na calego ;]. Co ty myslales ,ze ktos ci da 30+ zl za GM na miesiac ? Albo 11zl za bronie +9 =,= ' Ty sie kur... dziwisz ,ze Cie wysmialismy n3o kidzie ?.Skoro kazdy sam moze zrobic priva i itemy 9 =.= na wlasnym privie bez wydawania kasy na twoj marny zabugowany serwer.

Opublikowano

Lool ^^ hehe gdzie ja napisalem ,ze nie umie priva zrobic ?? Spytaj Mounthains , robo12 jeszcze bylo niemalo ludzi na moim serwerze. Spytaj ich czy faktycznie nie umiem zrobic serwera . =* A co do bugów aktualnie 120 naprawionych ;]. Nie spiesze sie z swoim privem bo pierw chce go odbugowac na 90%.

Opublikowano

@2UP

Twoje teksty mnie dobijają

Ale też lubię Pepsi :]

@Topic

Ja też robię ludzią servery przez Hamachi ale nie oszukuje

Ja zrobiłem komuś server ktoś mi pomoże z WWW i tak się żyje w zgodzie...

Pomyślcie kogoś wy oszukacie ktoś was oszuka

Były Moderator Metin2, kiedyś z obowiązku, dziś dla rozrywki.

icon-social-apple-outline-64.png

Opublikowano

WONTY gz pisowni . Jesli bys byl uczciwy to by tego tematu nie bylo bo watpie by ktos dla jaj sobie zrobil ten temat.

Opublikowano

tak to jest być ne0 kidem czasem łatwiej czasem trudniej ...

co do autora tematu wierzę ze moglbys to zrobic ...

edit: zaraz coś dodam ;>

aa i zal mi cie,zgadzam się z panem zagłady, podam cie do ymira i game forge o czerpanie nielegalnych kozysci z nielegalnego priva bez licencji . [wiem że bkowo to brzmi xD]

zgnijesz w pjerdlu napie !!111

edit2:ale jo ty i te twoje teksty napje zginiesz jutro cie dopadne !!!1 buj sie !! zetre cie w proh !

1oo7R0 261l\l1352 !!!1

Opublikowano

:> UP ciekaw jestem jak Ty bys sie zachowywal jakby ktos kto mial Ci pomoc totalnie zepsul system na ktorym masz wazne dane :> . Pewnie bys mial rogala na twarzy co nie ?? Nie uwazam by to bylo smieszne...

Opublikowano

jasne plułbym sobie w brode. ale sam na poczatku tez mialem errory i chyba praktycznie kazdy mozliwy problem ale widzialem ze są poradniki i jak czegos nie wiedzialem to sie pytalem kolegi na gg lub tutaj topa zakładałem. to nie wiem jakbys miał dac klucze od domu komus komu nie znasz i by powiedzial ze pouklada ci ksiazki. trzeba myslec.

Opublikowano

jak ktos wierzy napowi co ma 11 postow to ma naprawde problem

PanZaglady to jakis neokid co ma jakies kompleksy ze nie umie odpalic wlasnego serwera

ZychuP jest spoko , dal duzo tutkow dla neo zeby mogli postawic sobie serwer i duzo pomaga

i raport

Opublikowano

zeby bylo jasne. nic nie mam do zycha tylko jesli ten kolo placze tutaj i naprawde tak bylo, no to tak jak mysle o nim (czyt. to co wczesniej o nim napisalem)

Opublikowano

sry ale nie w temacie ale zalozyciel tematu moglpatrzec co robi ZychuP ja robiłem koledze priv na Hamchi przez TeamViewer(oczywiscie nie wyszlo)

ZychuP nic nie mam zawsze mi pomagal napisałem na PW by dal mi konto na swoim priv dal mi oczywiscie

jak ktoś mnie nie zrozumiał ma problem wiecie nawet na klawiaturze brzydko pisze!xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...