Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tablet Czy PSP?

miqziomq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

100% Na to że się przerobi?

Proszę was znajdzcie mi jakieś najlepsze według was PSP do 350 zł

Nie piszcie tutaj o ps3 czy o innych konsolach ponieważ mnie one nie interesują i mam tylko 400 zł na dzień dzisiejszy ;)

Opublikowano

Czytam, czytam czytam wasze komentarze...

Co do WII bo o to się pytałeś

Straszne gówno z bazaru.. Szczerze? 1 zepsute za 50 zł drugie z niedziałającymi niektórymi grami za 150

Co do PSP

Gówno, totalne masz kupywać kup ps3 jak Tobie doradzili lepsze, chyba, że pisałeś że nie chcesz....

Do neta się nie nadaje.. Kupiłem z empiku, wiesz jak **** bajer z monachium ku**? wtyczka, do off/on psp, źle zrobiłeś już dysk się psuł, taki powiedzmy uninstallik pliczków, można przywrócić czas stracony... Lepiej PS Vita

O tabletach

Tablet? Bierz .. Od tysiąca sprawdzaj ceny, jakoś a mówię Ci że nie pożałujesz... Tak jak przedmówca jeden, bierz zamiast tableta, jak kupujesz, ipada czy jak mu tam to chyba też tablet do końca pewny nie jestem... Mój kuzyn ma to , to i inne duperele.. z ipada zachwycony powiedział, że jest..

Like,like,like i ostatni raz like?

Dzięki ziom!

Opublikowano

Czytam, czytam czytam wasze komentarze...

Co do WII bo o to się pytałeś

Straszne gówno z bazaru.. Szczerze? 1 zepsute za 50 zł drugie z niedziałającymi niektórymi grami za 150

Co do PSP

Gówno, totalne masz kupywać kup ps3 jak Tobie doradzili lepsze, chyba, że pisałeś że nie chcesz....

Do neta się nie nadaje.. Kupiłem z empiku, wiesz jak **** bajer z monachium ku**? wtyczka, do off/on psp, źle zrobiłeś już dysk się psuł, taki powiedzmy uninstallik pliczków, można przywrócić czas stracony... Lepiej PS Vita

O tabletach

Tablet? Bierz .. Od tysiąca sprawdzaj ceny, jakoś a mówię Ci że nie pożałujesz... Tak jak przedmówca jeden, bierz zamiast tableta, jak kupujesz, ipada czy jak mu tam to chyba też tablet do końca pewny nie jestem... Mój kuzyn ma to , to i inne duperele.. z ipada zachwycony powiedział, że jest..

Like,like,like i ostatni raz like?

Dzięki ziom!

haha jeszcze prosisz o like ? nawet nigdy psp ani tableta nie miales a sie wypowiadasz ?

Opublikowano
Posiadał ktoś albo trzymał chociaż w ręku obie rzeczy? Jak ma się gówno a nie tablet to potem piszecie takie bzdury, że tablety to gówno.

Mam ipada 3 i sprawuje się wyśmienicie, po internecie latać to tylko na ipadzie, lepiej niż na komputerze. Natomiast PSP moim zdaniem wyszło już z mody i nie opłaca się go w ogóle brać.

No wiesz, nie mówie, że wszystkie tablety dobre, ale lepiej dozbieraj na ipada, bo innych gówień nawet nie bierz.

Już lepiej dozbieraj te no parę set złotych, ale zakup będzie na trochę, a nie na tydzień. Do tego jak wspomniałem, lepszy niż komputer ipad jest. Sam wiem jak te obie rzeczy wyglądają i czym się charakteryzują, PSP sprzedałem bo to gówno, natomiast ipada mam już troszkę więcej niż sporo i wszystko cacuś.

mam ipad 3 co prawda kupiony za grosze przez znajomosci ale sprawuje się świetnie.Mam tez PSP te pierwsze które wychodzilo ale fajne było tylko przez miesiąc może dwa potem się znudziło ,moze dlatego ze mialem przerobione i duzo gier mialem :/ jesli chcesz grac kup psp jesli chcesz siedziec na necie kup tableta :)

Feel the beat!

Opublikowano

haha jeszcze prosisz o like ? nawet nigdy psp ani tableta nie miales a sie wypowiadasz ?

Chłopie miałem gdy były w modzie, 2 lata temu bodajże, tableta, miałem od nagrody ale sprzedałem...

Opublikowano

psp do grania

tablet do fejsbukowania

psp > tablet

Ta sygnatura nie istnieje.

• 1 rok później...
Opublikowano

Coś mi się zdaje że gościu w ciągu dwóch lat podjął już decyzję.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...