Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tablet Czy PSP?

miqziomq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co lepiej kupić Tablet czy PSP?

Chodzi mi o takie tablety :

http://allegro.pl/7-tablet-acen-smarttab-71-1ghz-4gb-usb-android-i2560970519.html
http://allegro.pl/07-12-tablet-android-4-0-1-2-ghz-512-ram-4gb-wifi-i2535200299.html

A o takie psp :

http://allegro.pl/oryginalna-sony-psp-slim-karta-4gb-4-gry-film-i2569581854.html

Opublikowano

Tablet

Dlaczego?

Po prostu na psp już gry nie wychodzą, ja swoje sprzedałem. Jak kupisz PSP to sie nie dziw że masz wszystko co fajne ograne po jakichś 4 miesiącach

Opublikowano

Jeżeli możesz wziąć lepszego tableta to tablet. Zapewniam Cię, że na psp neta nie poprzeglądasz. Straaaaasznie wolny i gry juz nie wychodzą. Ale jeśli masz taki tablet kupować to weź psp.

pewdiepie fan :3

Opublikowano

Kup PS3.

PSP nie masz szans na licytacje chyba,że ściągniesz bota który sam w sekundę przebija licytacje.

Co do WII to nie kupuj szybko się nudzi.

logo1.png
Opublikowano

Posiadał ktoś albo trzymał chociaż w ręku obie rzeczy? Jak ma się gówno a nie tablet to potem piszecie takie bzdury, że tablety to gówno.

Mam ipada 3 i sprawuje się wyśmienicie, po internecie latać to tylko na ipadzie, lepiej niż na komputerze. Natomiast PSP moim zdaniem wyszło już z mody i nie opłaca się go w ogóle brać.

No wiesz, nie mówie, że wszystkie tablety dobre, ale lepiej dozbieraj na ipada, bo innych gówień nawet nie bierz.

Już lepiej dozbieraj te no parę set złotych, ale zakup będzie na trochę, a nie na tydzień. Do tego jak wspomniałem, lepszy niż komputer ipad jest. Sam wiem jak te obie rzeczy wyglądają i czym się charakteryzują, PSP sprzedałem bo to gówno, natomiast ipada mam już troszkę więcej niż sporo i wszystko cacuś. :)

Opublikowano

Jeżeli możesz wziąć lepszego tableta to tablet. Zapewniam Cię, że na psp neta nie poprzeglądasz. Straaaaasznie wolny i gry juz nie wychodzą. Ale jeśli masz taki tablet kupować to weź psp.

Jak to nie wychodza ? co chwile sa gry w dodatku za darmo jak sobie przerobisz a przerobka to tylko 10 min.

Po co ci tablet skoro na PSP lepiej sie gra masz w nim neta mozesz filmy ogladac ( niby maly ekran ale zajebiscie sie oglada jedyny minus to ze trzeba trzymac go ;p )

Tablet za 300 zl to gowno a nie tablet to tak jakbys kupowal haburgera w egipcie.

Edit. @UP jak sie napierdala cale zycie na PC i nigdzie nie wychodzi ani nie wyjezdza to wiadomo ze PSP dla cb wyszlo z mody (chcialbym zobaczyc twoje jeansy skoro tak dobrze znasz sie na modzie) Jak chlopak jedzie na wakacje to moze w samochodzie sobie ponakurwiac albo w szkole .

Opublikowano

ipad albo samsung galaxy tab bo reszta to śmiecie dla plebsu , a na poważnie na tablet który będzie się do czegoś nadawał musisz wydać 700+ zł

Opublikowano

Ani to, ani to. Kupiłem psp i juz go rok nie używam. Tabletu za tą cenę się nie opłaca kupować bo to jest syf. Uzbieraj kasę i kup dobry tablet. Jeśli ma być do ok. 400zł to kup sobie smartfona z androidem, będziesz w 100% zadowolony. ;)

Opublikowano

Nie chcę smartfona <:

Czy te psp będzie dobre i czy bd je mógł przerobić ?

http://allegro.pl/oryginalna-sony-psp-slim-karta-4gb-4-gry-film-i2569581854.html

Opublikowano

Na PSP sie nie znam, ale jesli zalezy Ci na grach bierz PSP. Na tych lowendowych tabletach 1/1.5Ghz gry beda i tak mulic nie milosiernie.

Co do przerobki. Znajdz liste softow i zobacz jaki ma ten model.

Opublikowano

A opłaca się kupić psp z tej aukcji co podałem post temu?

@

wersja tego psp na tej aukcji :

Konsola Sony PSP

(wersja Slim PSP-2003)

Będzie dało się takie psp przerobic?

@

aukcja tego psp się zakończyła,ale chyba będzie inna.

W razie czego ma ktoś jakieś dobre oferty z psp gdzieś do 350?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...