Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HaxBall Champions #4 - The Big 3vs3 Tournament

Ray1902

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Radziłbym żeby mecze zaczęły się w poniedziałek bo chyba każdy z nas chce na weekend gdzieś wyjechać i odpocząć , nie będzie raczej siedział przed kompem...

­39566146920630933015.png

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@x070x

Tabelka.

@Bambos mecze się rozpoczynają jutro, od razu dzisiaj po zakończeniu zapisów będą podane linki z dokładną godziną rozegrania meczu, piszcie o której wam bardziej pasuje - rano, w południe czy pod wieczór.

Opublikowano

Tabelka tzn?

Nie lepiej zrobić 2 grupy po 4 teamy w każdej. Zagra każdy z każdym w grupie. I 2 najlepsze przechodzą dalej. Potem jest 1/2 finału, mecz o 3 miejsce i finał.

Najlepiej zacząć mecze w niedziele na wieczór albo w poniedziałek.

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Prywatne Wiadomości posłane, proszę liderów o powiadomienie graczy podając im date spotkania.

Tabelka dodana.

Wyślij do mnie to pw bo Bambos pojechał i wróci dopiero jutro

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

To co maly trening? O ile komus uda sie w ogole podlaczyc ;p

http://www.mpcforum.pl/mpcball/?roomid=02670a8bf5c7980fdc8a7fe9a71e1d58b008e1dd7234c8319cf5c924f579ccbb&pass=1

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Opublikowano

Dobra kur*a a u mnie zadnego info, juz 20 mial byc mecz :/ Czy ja o czyms niewiem, czy ktos mnie nie poinformowal? Moj tim czeka

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Opublikowano

Najwyżej ich team albo nasz się zdyskwalifikuje, bo ja już nie mogę czekać.

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Dobra kur*a a u mnie zadnego info, juz 20 mial byc mecz :/ Czy ja o czyms niewiem, czy ktos mnie nie poinformowal? Moj tim czeka

Mecz miał być o 20:00, nie 19:59.

Najwyżej ich team albo nasz się zdyskwalifikuje, bo ja już nie mogę czekać.

O ja ciesz pierdole, spóźnienie 2 minuty. Ja to bym już wolał jebnąć głową w monitor niż tyle czasu czekać!

Opublikowano

O ja ciesz pierdole, spóźnienie 2 minuty. Ja to bym już wolał jebnąć głową w monitor niż tyle czasu czekać!

Pozdr, mecz miał być o 19:00, ale już spoko...

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Ehh .. widzę jesteście strasznie nieodpowiedzialni. Co do waszego meczu - to zjawił się Diablo i Cristiano, po czym czekaliśmy na resztę, wyszedł Diablo, wbiłeś Ty, potem Vantos i Cracovias do roomu doszli, po czym ty wyszedłeś, wasz team bez znaku życia na gg/pw poinformowania, nikt nie mówił o przesuwaniu waszego meczu więc lepiej się ogarnijcie. Zwalajcie wszystko na mnie, jednak pamiętajcie, że jak będziecie zapisywać się do innych turniejów wychodząc poza szczeble mpc nikt nie będzie specjalnie dla was przekładał dat kilkanaście razy oraz po wyjściu z gry pozwalał grać w innym terminie. Co do Ciebie lesster to mi szkoda słów, wysłałem pw o 20:00 a Ty już o 19:59 narzekałeś, że nie ma linka. Spóźnili się o pięć minut i od razu pretensje, każdemu się może zdarzyć. Tabelka prezentuje się następująco po walkowerach i meczach (jednakże mecz drużyny Diablo z Cristiano nie zostanie powtórzony z powodu braku zgody drugiej strony).

10279451553932927535.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...