Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KallistoMt2 [Dedyk]

moon.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 90
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wiekszosc serwów pada po starcie albo cofka na maxa ;] jak to ty loss czy jaki masz tam nick i zniszczyleś serw gz^^

Opublikowano

pusty jestes jak moje buty wez dziecino poczytaj uwaznie to zobaczysz ze jest blad ale skoro jestes analfabeta to tego nie widzisz proste i z tego co widze to ty jestes taki zwykly nabijacz postow

Ja jebe, zwróciłem Ci uwagę, bo u mnie tak nie pisało jak napisałeś...rzuciłeś się na mnie jak na jakiegoś psa.. jebnij się w łeb człowieku i przemyśl co Ty wypisujesz, oraz zmień swój ''pusty'' nick, bo na pewno nie jesteś z 91 tylko z 98-99... Liż mi buty...

Opublikowano

zwykly shit nie polecam admin ma chyba 10 lat -,- ja mam 14 ale kurva tak sie niezachowuje jak ten pustak -,- server chuuuuuuuuuuujjjjjjnia

Kradne , gwalce i zabijam

azwgvn.png

Opublikowano

''Nieprawidłowa nazwa użytkownika lub hasło'' więc ja już podziękuję ^^ I na co było się męczyć do 135 lvla, jak serwer na dzień... ^^ Fake.

1377019234-U697852.png

Opublikowano

Serwer padł , ale będzie nowy ,

Niedługo startuje Hard Pozdrawiam.

Pozdro... Ja mam znowu poświęcać czas i wysiłek temu serverowi. Hahahahahahaha...

I co znowu po 1 dniu padnie ?

sygna1q.jpg

Opublikowano

Masakra zapowiadało się świetnie a tu fake ... Administracja nie podawała żadnych informacji o cofkach itd do tego teraz serwer jest cały czas online ale strona wysiadła.

I usuneli wszystkim konta od nowa teraz wyłączyli strone serwer on ale nie można zrobić konta ;D

thetrahydrocannabinol

SADZIĆ

PALIĆ

ZALEGALIZOWAĆ

!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...