Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KallistoMt2 [Dedyk]

moon.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 90
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Do dupy serwer.Wszystko w is.Grałem wbiłem 7lvl i mi się znudziło.Jak na serio są takie raty to ja jestem SirMamutPOL.Wbiłem 5lvl kupiłem chińskie petardy i już idę na orki(czarne).Nawet dedłem wodza orków.(Fakt że z dmg hack,ale za to z 7lvl!).Serwera nie polecam.Szybko się nudzi

Jeśli sądzisz, że choć trochę obchodzi mnie twoje zdanie i to co o mnie myślisz - jesteś wbłedzie.

>>>Zapraszam grafików<<<

Opublikowano

Macie bardzo świetny start serwera, połowa osób, która chciała pogrąć nie pogra, bo głowa, która robiła clienta wszystko zwaliła i nie działa, patcher pobiera po 50 kb/s przy dobrym internecie i jeszcze w połowie się zacina i trzeba od nowa. Nie no, super. Na forum admini pełna olewka, na odpowiedź trzeba czekać 1203912038192389 lat...i do tego bardzo ładny wirusek @Luc3qQ pokazał. Jesteście naiwni, pobierać w ciemno... Brawo dla administracji serwera jak i graczy... Macie to w dupie, że to wirus? zapraszam do zapoznania się z tym :

Najpopularniejszymi szkodliwymi działaniami są:
   instalowanie w systemie backdoora i udostępnianie kontroli nad systemem nieuprawnionym osobom w celu rozsyłania spamu, dokonywania ataków DDoS itp (patrz: komputer-zombie),
   szpiegowanie i wykradanie poufnych danych użytkownika (spyware),
   utrudnianie pracy programom antywirusowym,
   zmienianie strony startowej przeglądarki WWW i prezentowanie reklam,
   działania destruktywne (kasowanie plików, uniemożliwianie korzystania z komputera, patrz: ransomware).
Niektóre trojany mają kilka dodatkowych funkcji, takich jak wyłączenie monitora, wysunięcie klapki nagrywarki CD/DVD, otworzenie strony internetowej.

Pozdro

Opublikowano

ja sobie serv odpuściłem zrobiłem itemki na 100lvl a tu na +1 znowu 3broszki nie chce mi sie męczyć a jak ma to być pvp skoro gra tylko 50osób...

wisa2.jpg
Opublikowano

To był restart serwera, aby zmienić maxymalny poziom na 175 który zablokuje bugowanie expa.

Life is one adventure that you know how to lead,

Let us do what we like not what we're told

:)

Opublikowano

To był restart serwera, aby zmienić maxymalny poziom na 175 który zablokuje bugowanie expa.

A ci co wbili 170+ z bugiem to maja fajnie, bo niższe lvl beda musialy sie meczyc..

Opublikowano

Do dupy serwer, walnął bym porządną konstruktywną krytykę, tak jak pod innymi, ale przy tym serwerze po prostu szkoda marnować czasu na pisanie, więc podsumuje ten serwer od razu, uwaga!

Dno totalne.

2w4gxes.jpg

Opublikowano

pusty jestes jak moje buty wez dziecino poczytaj uwaznie to zobaczysz ze jest blad ale skoro jestes analfabeta to tego nie widzisz proste i z tego co widze to ty jestes taki zwykly nabijacz postow

Dasz + super

Dasz - tez fajnie

Opublikowano

co sie dzieje ?

ej co jest chyba cofka bo jak sie logniesz to ci konto usuwa

Umiesz liczyć? Licz na siebie,twoje szczęście innych jebie!

Aktualne serwery:PandoraMt2 149lvl, iMetin2 198lvl Wojo Body. XenoxMT2 4x250 ALL EQ CIENIA. LEAGUE OF Legends 30 LVL 3 top w Polsce

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...