Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gamepatcherinfo Do Metin2

Kodexior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Buhahahah xD No ta i powiedz ze on jest twoim BOGIEM.... Oczywiscie ,ze nie potrzebowalem tutkow z wyjatkiem tutka video od robo12 ;]. A reszta juz sama byla bez przeszkod. Po prostu win 7 byl do kitu ;] na serwer a na tutku robo zobaczylem ze znacznie szybciej sie postawi na XP. Tak tez zrobilem ; ] zainstalowalem XP i od razu wszystko dzialalo . ;] Na win 7 nie chcialo zapisywac ipv4adress.

chamem nie jestem :) poczytaj sobie definicje slowa CHAM a potem ;) uzywaj go. PROSTAK uu bo nie dalem programow ? o.0 hello pogielo cie koles? ja bede tracil czas a inni za friko beda program uzywac ? PROSTAK widze ze tego slowa rowniez nie znasz ...

PS: CHAM i PROSTAK to te same znaczenie ;) ,ale 2 rozne slowa. CHAM to synonim slowa PROSTAK ;) . Gz polskiego naprawde.

Opublikowano

Widać że jesteś dzieckiem. Sądze po ilości emotikon w jednej wypowiedzi. Co każde zdanie musi być jedna emotka. Tak piszę tylko dzieci, więc odczep się od tego tematu, skoro i tak nawet nie umiesz zaprogramować takiego patchera.

Znam słowa CHAM i PROSTAK lepiej niż myślisz.

"....nie potrzebowałem tutków..." - koleś mocny jesteś ;]

Ciekawe że jako pierwszy nie zrobiłeś serwera skoro już umiałeś.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Juz zaczynasz sie nerwowac koles hehe i jezdzisz mi od prostakow ,chamow i dzieciakow. Ciekaw jestem kiedy walniesz tekst typu "TWOJA STARA". Emotikonki nie oznaczaja ,ze ktos jest dzieciakiem ;). Tym zdaniem pokazales ,ze oceniasz po emotikonkach wiec gratuluje podejscia.

Tak piszę tylko dzieci << Pisać to naprawde umiesz po POLSKU ;). Chyba PISZĄ .

Patcher dla mnie to jest bulka z maslem ... takie cos to w pare min potrafie zrobic dlatego tak napisalem ,ze sie nie nameczyles bo dla mnie to pestka.

"....nie potrzebowałem tutków..." - koleś mocny jesteś ;]

Ciekawe że jako pierwszy nie zrobiłeś serwera skoro już umiałeś.

:) Napku czy to ,ze zrobie serwer musze oglaszac od razu na forum ??? Nie napisalem ,ze nie korzystalem z zadnego .Napisalem wyjatek "video tut by robo12" Wiec naucz sie czytac a potem pisz . Gdyby nie win 7 od razu bym mial spokojnei serwa. Nie przewidzialem ,ze WIN 7 ma calkiem inna strukture jesli chodzi o sieci.

Nie czuje potrzeby chwalenia sie na FORUM serwerem z ratami 10000000% , 10000000hp , 100000000 dmg i kij wie czym. 10000 nowymi npc 1000ziemiami gildii i ble ble ble. Robie to dla siebie ;]. A serwer znaja tylko bardzo dobrzy znajomi z tego forum i poza tym forum .

Opublikowano

Gdzie jest napisane że ja się chwalę?

Popełniłem parę literówek i tyle. Robisz z igły widły.

Nie będę się zniżał do twojego poziomu aby zaśmiecać dalej forum.

Zrobiłem ten temat dla tych, co chcieli by prościej ogłaszać swoje patche, a nie się chwalić tym co zrobiłem.

Dla ciebie 5 minut, dla mnie może godzina.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

To raczej ja nie bede sie znizal do Twojego poziomu . Nie ja uzywam slow CHAM PROSTAK i DZIECIAK w kierunku do TWOJEJ osoby.

Nie mam z czego robic igieł bo widełki mi zajumali.

Z chwaleniem napisalem odnosnie twojego tekstu:

" Ciekawe że jako pierwszy nie zrobiłeś serwera skoro już umiałeś. "

Sam tekst sugeruje ,ze mialem sie pochwalic wszystkim na forum ,ze pierwszy zrobilem serwer.

Ja po prostu nie czuje takiej potrzeby i nie mam takiego obowiazku by sie chwalic i dawac kazdemu .

Gdzie tu napisalem ,ze sie chwalisz he ?

Opublikowano

Ja pierdole.... PanZagłady, jak dla mnie to ty jesteś żałosny. Jak się coś nie podoba to omijaj ten temat szerokim łukiem. Kodexior ma rację co do Ciebie. Może kamer go zainspirował? A ty co? Dałeś 2/3 tutki w dodatku pewnie z epvp i cieszysz miche....

@topic

Fajne, też zrobie takie coś ale na swój serwer xD

@edit

Kodexior chociaż coś robi dobrego, a Ty gówno robisz. Tylko potrafisz się przyczepić do czyjejś pracy.

graphic.png

76561198059318618.pngAddFriend.png

Opublikowano

Jakby kodexior nic nie dawal to tez bys stwierdzil ,ze gowno robi ;]. Nie ma co sie oszukiwac wspaniali sa ci co daja tylko ;] od ciebie by pomocy nie dostali bo bys rzucil haslem NIE MAM CZASU .

;] Tutki moje nie pochodza z EPVP . Nie odwalam tak jak ty tutki (nie mowie o wszystkich tylko TY) z EPVP.

Ja nie bede frajerem by n3o kidom dawac all . Pomoc pomoge tym co umia myslec jesli potrzebuja pomocy. Bo niektorzy nie zrozumieja poniewaz nie umia myslec i trzeba ich prowadzic za raczke jak 5latka.

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Kurde no...

Linki wygasły a taki fajny Gamepatcherinfo no, że ja pierdole! Już bym go normalnie dał na swój dedyk a tu kurde taki zonk !

A tak się na niego napaliłem, proszę o powtórny upload no...

Dam +

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...