Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gamepatcherinfo Do Metin2

Kodexior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moja pierwsza aplikacja w Visual Basicu :)

http://www.speedyshare.com/368820489.html

Wkładamy do folderu z naszym metinem :) Oczywiście to jest tylko przykład żebyście zobaczyli jak działa.

Robie na zamówienie :D Maksymalnie 3 jednego dnia. Kto pierwszy ten lepszy :P

Taki mały gadżet na szpan :P lub aby powiadomić graczy o patchu :)

Skan:

http://www.virustotal.com/pl/analisis/fe689295f158739f1a08dd3242ae550069c3c8b71b915cb82dc9243f99428dbb-1255535332

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Nie każdy zna się na VBS. Nie wkleisz to do notatnika i nie zapiszesz jako .exe bo nei zadziała ;] Musi być skompilowane :D

Opublikowano

Pliki źródłowe....

Wiem że ktoś zaraz zedytuje i koniec :/ Męczyłem się troche nad tym i chce aby został zachowany opis ...by Kodexior & [twój nick]...

Tak mogę tylko przyjąć.

Pliki źródłowe:

Edit....

Opublikowano

;> Ta akurat sie meczyles . Gowno a nie meczyles. Bo wyglad patchera odwaliles od GF w 100% :> Wiec skoncz pisac takie bzdzury ,ze niby ktos Ci projekt ukradnie.

Opublikowano

Wiesz, ja chociaż coś zrobiłem a ty nawet dupy nie ruszyłeś tylko siedziałeś na swoim zasranym krześle i myślałeś co tu komu dowalić -.- Sam nic nie potrafisz zrobić tylko umiesz krytykować... Po pierwsze nie odwaliłem od GF... Tylko strone sobie postawiłem podobną -.- Po 2 ty ty chyba okularów potrzebujesz. Patcher GFu jest w kolorach, mój jest windowsowy. Przestań srać po gaciach tylko coś zrób dla ludzi. Jak coś znajde to sięz nimi dziele chociaż. Nie ukrywam nic.

Opublikowano

mi się wydaje że ty tylko edytowałeś kod a nie od podstaw stworzyłeś ...

zgadzam się z PanemZagłady

edit:

@up

boy,miałem cie za lepszego ....

@DOWN

ZALU ON TYLKO EDYTOWAŁ A NIE PISAŁ NIE KUMACIE ?!?!?!?!

zal mi znacznej połowy forum ...

Opublikowano

Ok.

Spróbuj edytować metin2.exe w Visual Basic.

Nie da sie. Możecie sami spróbować. Sam robiłem kod od podstaw...

Opublikowano

@ Kodexior

Wiesz, ja chociaż coś zrobiłem a ty nawet dupy nie ruszyłeś tylko siedziałeś na swoim zasranym krześle i myślałeś co tu komu dowalić

-> oczywiscie bo siedze tylko na krzesle i puszczam bąki po grochówce. Gówno Ci do tego co robie w życiu . Nie dowalam tylko szczerze mowie co mysle na ten temat. Nie bede rzucał slodkich kłamstw bo wole brutalna ,ale szczera prawde. ;].

-.- Sam nic nie potrafisz zrobić tylko umiesz krytykować...

-> Tak ?? Skad ty to wiesz ,ze nic nie umie ?? To ,ze nie umieszczam na MPC swoich programow skryptow + baz nie oznacza ,ze nic nie umie. Po prostu nie jestem frajerem ,ktory all bedzie robic za darmo. Poradniki zrobilem bo to akurat nie jest problem . Jesli ktos uzywa mozgu to przydadza sie te poradniki. Sam byles taki pro w naprawianiu CRASH w MYSQL. Doradziles bym podmienil baze na plik nowy z innego dysku. Wiesz ,ze takie pseudo rady skutkuja utrata danych z crasha ??. Wiec uwazaj co mowisz bo nieraz przeczytalem pseudo rady od Ciebie.

Po pierwsze nie odwaliłem od GF... Tylko strone sobie postawiłem podobną -.- Po 2 ty ty chyba okularów potrzebujesz. Patcher GFu jest w kolorach, mój jest windowsowy.

->To czy kolorowe czy nie nie zmienia faktu ,ze polozenie tych elementow obiektowych jest podobne do GF ;]. Wiec daruj sobie te kolory.

Przestań srać po gaciach tylko coś zrób dla ludzi. Jak coś znajde to sięz nimi dziele chociaż. Nie ukrywam nic.

-> Ja nie sram w gacie pewnie mowisz o sobie . Przyjemne zajecie doprawdy. Ja daje poradniki tylko takie jakich brakuje w spisie. Nie czuje potrzeby powielania poradnikow bo sa juz dobre poradniki w SPISIE wiec na cholere mam tworzyc kolejny.... Tworze tylko te ktorych brakuje.

-> Programow nie bede :) rozdawal za friko . Mam swoj CONTROL PANEL wiec nie musze wchodzic do navicata by kazda kolumne zmieniac ;).

Pozdrawiam.

Opublikowano

@PanZagłady, tym tekstem udowodniłeś jakim to mozesz byc chamem i prostakiem.

Ja chcę aby innym ułatwić stawianie serwera itd.

Myśl dalej o sobie.

@sami wiecie kto, poczekaj chwile.

Opublikowano

kurde co wy do kodexiora macie ??

gdyby nie on to nie sadze zeby ktokolwiek z was mial serwa nie sadze zeby ktos zrobil nowe konto /dal gma/spolszczyl questa i wiele wiele innych gdyby go nie bylo to byscie wogole nie mysleli o stawianiu serwerow -.-

Opublikowano

@sami wiecie kto, dzięki za obronę :) ale większość poradników jest z e*pvp przetłumaczonych przezemnie lub z innego źródła. (link wysłałem na PW)

Fakt, pomysł wziąłem od kamera, ale to nie znaczy że on tylko może mieć takie okienko.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...