Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INDUSTRIAL] BronzeCraft [BC2,IC2,RP2,EE2,FORESTRY] [WŁASNY LAUNCHER]

MultiGamer

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 124
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oraz TeamSpeak (dane podajemy na forum!)

Jakim forum? Tym? I moje pytanie czy na tym serverze admini, to dzieci w wieku 14-15 lat? Które lubią iść do kogoś na działke i rozwalić mu cos?

Opublikowano

Jakim forum? Tym? I moje pytanie czy na tym serverze admini, to dzieci w wieku 14-15 lat? Które lubią iść do kogoś na działke i rozwalić mu cos?

Jak ci się wiek administracji nie pasuje to nie moja wina... Jeśli jesteś jednym z tych niewydarzonych hejterów to nie serwer dla ciebie... Jakbyś znał regulamin byś widział że nie można podawać adresów innych forum.

Opublikowano
Jak ci się wiek administracji nie pasuje to nie moja wina... Jeśli jesteś jednym z tych niewydarzonych hejterów to nie serwer dla ciebie..

Tak wiek mi nie pasuje. Nie chec grać z dzieckiem adminem, który nagle ma huśtawkę nastrojów i rozwala co popadnie.

Opublikowano

Ale mnie pojechałeś zaraz się popłaczę! Powiedziałem wywalaj Hejterze, widzę że jedziesz po każdym serwerze... Po prostu powiedz że nie potrafisz samemu modów wgrać i ciśniesz po innych.

I ty piszesz że macie 25+... Dla mnie po twojej wypowiedzi max możesz mieć 13.... Naprawdę. Wypowiedz godna 25 latka

Opublikowano

@Vzay

Jesteś widzę jednym z tych noobów którym nie pasi wiek kogoś a go nawet nie znasz ?

I nie wiem po co się tu kłócisz , dla mnie to bez sens jest to twoje zachowanie ...

Pewnie sam masz 12 lat ale jak admin ma 15 to już server złom ?

Jak się już dowartościowałeś hejterska szm... to won !

Opublikowano

@Vzay

Jesteś widzę jednym z tych noobów którym nie pasi wiek kogoś a go nawet nie znasz ?

I nie wiem po co się tu kłócisz , dla mnie to bez sens jest to twoje zachowanie ...

Pewnie sam masz 12 lat ale jak admin ma 15 to już server złom ?

Jak się już dowartościowałeś hejterska szm... to won !

Dzieci idzicie do szkoły... Nawet już nie znacie słów i musicie przeklinać... A ja mam 6 latek. Lepiej wam? Wow jesteście starsi! Muszę sie bać! Moja wypowiedz kończy sie na tym poscie. Nie bdę gadał z takimi... Eh... szkoda nawet pisać...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...