Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INDUSTRIAL] BronzeCraft [BC2,IC2,RP2,EE2,FORESTRY] [WŁASNY LAUNCHER]

MultiGamer

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 124
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

KRĘTACZ? Jaki krętacz ? ... Jesteście nie ogarnięci , szkoda , że polskie prawo dopiero interesuje się oszustem na powyżej chyba 200 zł , bo tak to bym udupił waszych rodziców , żeby dali Wam porządną karę bo dzieci się bawią w serwery i okradają ludzi , a tak fajnie się grało . ;/

polaczeniej.png

Pomogłem ? Daj lajka . ; )

Wiadomości bez koloru są pisane z telefonu. :)

Wiadomości z kolorem z komputera.

Opublikowano

KRĘTACZ? Jaki krętacz ? ... Jesteście nie ogarnięci , szkoda , że polskie prawo dopiero interesuje się oszustem na powyżej chyba 200 zł , bo tak to bym udupił waszych rodziców , żeby dali Wam porządną karę bo dzieci się bawią w serwery i okradają ludzi , a tak fajnie się grało . ;/

Ciekawi ile masz lat... a kto kopiował itemki w zablokowanym już craftingu? Jeśli ktoś przestrzega regulaminu nie musi obawiać się ze dostanie bana.

Opublikowano

Ja tylko mówię prawdę i podsuwam właściwy link tam gdzie opłaca się grać a nie być nieśmiertelnym po 2 h gry ?

Opublikowano

Serw bardzo dobry, Oczywiście griefu jest troche. Działki są porządnie dawane. Admni ok tylko szkoda że czasem nie siedzą tak np. do 00:00. Ogólnie ludzie spoko. Sloty raczej będą bo nawet jak za sms właściciele dostają połowę czyli na GigaVip kosztuje 30zł a oni dostają 15 to mają już raczej uzbierane na kilka slotów więcej. I jeszcze takie pytanko jest możlwiość dzielenia działki z kimś innym. Bo gram z 2 kolegami a chciałbym mieć z nimi działkę.

9185.jpg

Everybody hates me now, do fucked it...

Opublikowano

Na serwer wbil jakis typek ktory wykorzystal bug z logowaniem i zalogowal sie na konto szawela (wlasciciela), i zabijal mnie za kazdym razem, a gdy chcialem poinformowac administracje to zostalem zbanowany za odzywki, a nawet nic nie nie napisalem od wejscia na serwer.

Jak na razie sa 2 bugi, ktore moze zostana naprawione i czekam na unbana

HusamPL

Na serwerach mozna mnie znalezc pod nickiem:

- Husam

- HusamPL

Opublikowano

Ogólnie były problemy z lagamil Cofnięta mapa, potem nowa map która miała być odlagowana (a nie była), ale szaweł uległ i cofnął starą mapę bez lagów. Ogólnie potem były jakieś małe ściny,a le teraz jest to naprawiane.

9185.jpg

Everybody hates me now, do fucked it...

Opublikowano

przepraszam ale mam problem sciągnełam launchera włończam go ale gdy klikam wejdz do gry czy cos ten teges to wyskakuje mi error costam cos tam help me!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...