Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EX-SilkroadR(Extreme Silkroadr of Immortals)]

L4zy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

weź popróbuj różnych linków, na 100% któryś z nich działa, te linki są na oficjalnej stronie

może jakiś mały "+" za pomoc?? :)

Opublikowano

Ciekawe jest napisane że ten serwer spupracuje z sBot.I nie stety pszy logowanie w sBot wyskoczył błąd, a co do Sroking zalogowałem się startuje i po pojawienu się sro_client wyłaczył się i wyskoczył błąd taki {Please execute the "silkroad.exe."} i co mam zrobic albo wy coś zeby za działąło

Opublikowano

co ty tu wrzucasz jakiegoś zawirusowanego srokinga z chomika - lepiej tego nie pobierajcie.

wchodzisz na officialna stronke srokinga i pobierasz najnowszego pod silkroad-r, a nie jakieś syfy z chomika.

Opublikowano

Skoro mam pobrac tego srokinga z oficialnej tony to mi powiec czemu nie moge wejsc na oficialną stone sroking albo to wina mojego koma albo neta sam nie wiem stona jak by nie istniała Dziwne :(

Opublikowano

nie ma ttaj tego :) tutaj jest e jak wbijesz max lvl to zbierasz kase itp na legendy, masz legendy zbierasz zeby wykoxic set bron itp :)

jeżeli ktoś chcę mogę sprzedać mu mój czas poświęcony na wytrenowanie postaci z TOP5 na tym serwerze:) NUKER s/s więcej info po gg: 2050457

odwołując się do regulaminu pkt 11stego:

11. Wszelki obrót kontami, czyli ich sprzedaż, wymiana lub oddawanie jest zabronione. (MPCforum nie jest portalem handlowym, nie ponosimy konsekwencji w pośredniczeniu) Zakaz proszenia o konta, bądź wyłudzania ich. Kara: Warn 5% + w uzasadnionych przypadkach odpowiedni ban.

ja nie sprzedaję postaci itp, tylko mój czas poświęcony, a w regulaminie nie jest jasno napisane o tym więc uważam to za zgodne z regulaminem:)

Opublikowano

GM zapowiada nadejście arabii :)) dalej uważam że jeden z najlepszych privów :D istniała polska gildia nawet zdobylismy fortece bandit ale rozpadla się, mysle ze jak arabia wejdzie to wróci więcej ludzi i coś się ogagnie. kilka osób już wraca z DragonOrder i będziemy kombinować coś z nową gildia, wraca również GM Dragonów :)

Opublikowano

GM zapowiada nadejście arabii :)) dalej uważam że jeden z najlepszych privów :D istniała polska gildia nawet zdobylismy fortece bandit ale rozpadla się, mysle ze jak arabia wejdzie to wróci więcej ludzi i coś się ogagnie. kilka osób już wraca z DragonOrder i będziemy kombinować coś z nową gildia, wraca również GM Dragonów :)

Zapowiada wejscie arabow na isro xD ale jesli chodzi o serwa to interesuje mnie on:)

116hm6w.png
Opublikowano

o tym mówie - wszystkie updaty które wchodzą na Sror, tutaj wchodzą po 1-2 tygodniach^^

CS GO PLAYING

Global Elite

Lenovo Y50-70 Geforce GTX 860m Intel i7 4700HQ SSD 240GB + Monitor zęwnetrzny 60hz FHD

Tesoro Aegis X4

Steelseries Kinzu v3

Creative Aurvana Live!

Steam :

http://steamcommunity.com/profiles/76561198056403525

Czasem potrzeba ludzi do mixa/faceita. Zapraszajcie.

Opublikowano

Szczerze ?

Zbytnio niczym mnie nie zachęciłeś, mało informacji o nowościach itd...

Wątpię, że skorzystam, szkoda pobierać w ciemno.

10465336176777382411.png
Opublikowano

czy ja musze was zachecac? i tak gracie po 3dni na kazym serwie i szukanie nowego bo 1 dnia max lvl wbijacie i pozniej nudno ;D

ja na tym serwie gram od 1wszych dni powstania czyli kilka ms-cy juz. przeczytaj 1wszy post zobaczysz co jest grane, do tego wchodzi arabia i chyba więcej nie muszę mówić. ze jest to najlepszy serwer z privow

ceny itemków spadły więc dla nowego gracza łatwiej o lepsze itemki

przykładowo kiedys legend bron +3 max kosztowała ok 15b teraz jest to koszt 4-5b

jakaś cześć seta +3 max kiedyś 5-6b teraz zaledwie 2b

kasa ładnie z moobków lecy, tanie silki bo za 1k tylko 30zł

Opublikowano

Hmm zagram ;d Może jakaś polska gildia ? Za 13 min będzie client

"Istota zamienia się w popiół, który okrywa wszystko wokół, ukrywa każdy szkopuł następnie jak widoczność po zmroku znika z widoku"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...