Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EX-SilkroadR(Extreme Silkroadr of Immortals)]

L4zy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skoro tyle osób zaczyna grać to stwórzcie Polską gildie gdyż obecnie nie ma żadnej na serverze, myśle że narazie z 10-15 osób by sie znalazło.

Co do botów, SroKing już nie ma opcji Free Try[server został wyłączony] i działa teraz tylko płatny server srokinga. Ale za to jest iBot :D

A i jeszcze jedna ważna sprawa, niedługo wejdzie update Arabia:P ,nie jestem tylko pewien czy wejdzie tez cap 125 z nowymi skillami czy same mapy+moby

Edit

Jako że juz kilka osób poprosiło mnie o linka do iBota działającego na tym serverze podaje go tutaj:

http://www.sendspace.pl/file/2ebe89bb4482aeb1020a343

iBota uruchamiacie tak jak robi się to normalnie na sro-r. Tutoriali jest sporo więc każdy powinien sobie poradzić.

Mi działają 2 postacie na Clientlessie od 8h bez przerwy więc bocik chodzi idealnie :D

• Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

moj nick to Xen narazie polskiej gildii nie ma, ale z kumplem mamy odtworzyć polska gildie która zdobylismy fortece, oczywiscie kumpel byl gmem za czasow naszego bandita ;) z dnia na dzień powinna powstać jakaś

może jakiś mały "+" za pomoc?? :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Gra ktoś może jeszcze tutaj? Ja bym z chęcią wrócił na ten serwer, bo jest na prawdę bardzo fajny. Tylko potrzebuję bota (tak, tak hejtujcie mnie za niego), bo teraz klasa maturalna i niestety mam mało czasu, żeby zasiąść do kompa. Jeżeli uznacie za spam, to wybaczcie. Odpowiedzcie tu, lub na privie. Pozdro dla was.

Opublikowano

Sbot jest płatny....

Nie wiem gdzie ty masz oczy hiszpanek ale 1 post nad twoją prośbą o bota dałem linka do działającego iBota.....

pozostawie bez dalszego komentarza,...

Opublikowano

To coś słabo znasz Szymk0 serwer. Ja znam przynajmniej 10 Polaków Oo, i tak w sumie to i ja gram na serwie xD

CS GO PLAYING

Global Elite

Lenovo Y50-70 Geforce GTX 860m Intel i7 4700HQ SSD 240GB + Monitor zęwnetrzny 60hz FHD

Tesoro Aegis X4

Steelseries Kinzu v3

Creative Aurvana Live!

Steam :

http://steamcommunity.com/profiles/76561198056403525

Czasem potrzeba ludzi do mixa/faceita. Zapraszajcie.

Opublikowano

To coś słabo znasz Szymk0 serwer. Ja znam przynajmniej 10 Polaków Oo, i tak w sumie to i ja gram na serwie xD

Też znam, a raczej znałem z 10 polaków, tylko co z tego skoro tylko 2 z nich zdołało dobić 120lvl, a reszta wchodzi raz na tydzień na 30 min.

A ze starych graczy (czyli grających od kwietnia/maja) zostałem tylko ja = Don i L4zy czyli Fetzi w grze.

Opublikowano

Też w zasadzie gram od kwietnia, tylko miałem przerwe 2miesiace^^. Teraz codziennie online jestem, jak ktoś coś chce pm Vuko:)

CS GO PLAYING

Global Elite

Lenovo Y50-70 Geforce GTX 860m Intel i7 4700HQ SSD 240GB + Monitor zęwnetrzny 60hz FHD

Tesoro Aegis X4

Steelseries Kinzu v3

Creative Aurvana Live!

Steam :

Opublikowano

sprzedam swój czas na wytrenowanie postaci name: Xen 120lvl rogue/warlock legend +7 itemki bron +12 wszystko ff, jeżeli ktoś chce kupić mój czas za który wytrenowałem ta co oferuje pisac na gg: 2050457 chce za ten czas grosze prawde mówiąc :)pisz, dogadamy się

ps. 6/50 quest drop na Baron :)

co do 11-go pkt regulaminu działa SilkRoad

Wszelki obrót kontami' date=' czyli ich sprzedaż, wymiana lub oddawanie jest zabronione. (MPCforum nie jest portalem handlowym, nie ponosimy konsekwencji w pośredniczeniu) Zakaz proszenia o konta, bądź wyłudzania ich. Kara: Warn 5% + w uzasadnionych przypadkach odpowiedni ban.

nie sprzedaje, wymieniam ani oddaje postać :) nic związane z postacią hehe to tylko mój czas

piszcie gg, naprawdę tanio, a jest to jedna z najlepszych Polskich postaci jakie kiedykolwiek tu było :) i jak ktoś umie grać tą postacią to będzie w czołówce graczy serwera ;))

może jakiś mały "+" za pomoc?? :)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Inquisition rekrutuje! Mamy unie z najmocniejszymi gildiami na serwie, w sobote atakujemy fortece w Hotan! Mój nick w grze - Vuko

CS GO PLAYING

Global Elite

Tesoro Aegis X4

Steelseries Kinzu v3

Creative Aurvana Live!

Steam :

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...