Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[FreeBuild/Survival][Dedyk][No-Premium][24/7][40sl.][Igrzyska Śmierci][Paintball][1.5.1] AllCraft

HipHop3W

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 96
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

- Chciałem poinformować iż na serwerze zostało oczyszczone chyba około 50 działek. Owszem jest dość pusto i jest mało domków ale z drugiej strony jest to dobra informacja dla nowych graczy, gdzyż mamy mnóstwo wolnych działek. Jeszcze taka ciekawostka usuwałem domy osób, które nie grały, jednak gdy dom był ładny to go zostawiałem i robiłem tabliczke, że dom można dostać za darmo. Więc jeśli ktoś ne umie budować, to niech znajdzie domek z taką tabliczka i dostanie gotwy dom za darmo.

- Poza tym na serwer została wgrana nowa mapka Survival/RPG, aby dostać się na mape musimy wpisać /warp survival Na mapie tej jest osobne eq. Po środku mapki znajduje się piękne miasteczko w stylu średiowiecznym, w mieście tym będą znajdowali się npc (ludzie) z misjami, za wykonanie misji otrzymamy nagrode. Natomiast poza miastem możemy wydobywać surowce i robić bazwy, tak więc mapka ta polega na robieniu ukrytych baz tak aby nikt nas nie znalazł, walczeniu z innymi (pvp), walczeniu z mobami, nabijaniu expa, robieniu enchatowanych zbroi, po prostu na byciu najlepszym. Możemy sobie np. tworzyć drużyny i roibć wspolne bazy i napdac na innych : )

- Informacja ostatnia, na serwer został wgrany plugin (nie mod) na Paintball. Nie będe sie rozpisywał na temat paintballa powiem tylko, że jest świetny. Aby dostać sie na paintball musimy wpisać /pb lobby Miłej gry, zapraszam !

@Refresh

dXfeL97.png

Opublikowano

@TransLight

Em... to freebuild :D co do pvp to jest do tego specjalna arena pvp pod komendą /warp pvp można walczyć z graczami lub mobami, do wyboru. Jest też odzielna mapka survival z osobnym eq, ktora polega właśnie na robieniu baz, pvp itp itd.

@Refresh

dXfeL97.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@Refresh

Serwer Zaktualizowany do 1.4.6. Jednak plugin na paintballa jest nie kompatybilny z wersja 1.4.6, więc przez dosłownie parę dni paintballa nie będzie. Gdy plugin zostanie zaktualizowany do 1.4.6 to od razu go wgram. Na razie pograjcie w igrzyska śmierci :D

dXfeL97.png

Opublikowano

@Refresh

Plugin na Paintball został zupdatowany do wersji 1.4.6, więc paintball już jest i działa. W związku z aktualizacją plugina dodano nowe rzeczy np. mine(doniczka) :D

Zapraszam !

dXfeL97.png

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...