Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[FreeBuild/Survival][Dedyk][No-Premium][24/7][40sl.][Igrzyska Śmierci][Paintball][1.5.1] AllCraft

HipHop3W

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 96
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwera nie polecam właśnie wbiłem na niego , i widzę na czacie same wulgaryzmy od strony admina ( HipHop3W ) .

Serwer ogólnie fajny ale administracja nie warta gry .

I właśnie ta administracja bardzo zniechęca do gry ; <

Opublikowano

@Uszatek

Może wyjasnij dlaczego, a nie poprstu zniechęcaj. Na chacie nei ma żadnych wulgaryzmów, a jak są to cenzurowane albo cytowane.

@Refresh

Nowa surkowa zapraszam.

dXfeL97.png

Opublikowano

Siemka, serwer polecam. Nie wiem nie miałem zdarzenia takiego jak kilka @up. Nikt nie przeklinal etc. Serwer mily dla oka, oraz ogarnieta administracja. Polecam :)

Opublikowano

@Refresh

Już w halloween na serwerze mozna wygrac konto premium do minecraft. Wygrać premium można w igrzyskach śmierci. Jak wziąc udział ? - Po prostu około 20:00 wejdz na serwer następnie poczekaj aż admin czyli ja :) ogłosi igrzyska za oficjalnie rozpoczęte, gdy już to zrobi to pisz /sg join 2 pamietaj igrzyska maja tylko 24 sloty :D Zapraszam

dXfeL97.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...